Industria alimentara romaneasca a fost 'zguduita' pe parcursul acestui an de mai multe scandaluri, unele cu ramificatii internationale, cum a fost cel al carnii de cal de la inceputul lunii februarie
Scandalurile alimentare care au zduduit piata in ultimul an ridica serioase probleme in ceea ce priveste siguranta alimentelor pe care le cumparam din magazine sau chiar supermarketuri. Numai in
Scandalul laptelui infestat cu aflatoxina a afectat grav credibilitatea industriei alimentare romanesti, prin imaginea negativa creata si a scos la iveala lipsa de profesionalism la nivelul tuturor
Mihai Turcanu, seful Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ((ANVSA), din cauza scandalului laptelui toxic.
Fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, acuza autoritatile romane pentru viteza foarte scazuta de reactie in problema scandalurilor cu produse alimentare romanesti, spunand ca acestea pun
Pe fondul numeroaselor scandaluri legate de "bombele" toxice din piata alimentara, liderii organizatiilor patronale de profil acuza o conspiratie impotriva produselor romanesti.
Noua institutie care va deveni operationala din 30 iunie, Fondul Mutual pentru Agricultura, se vrea a fi "asiguratorul" care va oferi despagubiri pentru pagubele provocate de seceta, inghet sau
Marii retaileri din tara noastra cumpara lapte din Ungaria, desi productia interna ar putea acoperi fara probleme consumul.
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite