Restaurantele cu produse bio pot fi o alegere inteleapta, fie ca doresti sa iei o masa cu familia, fie ca iei pranzul sau cina cu partenerii de afaceri. Aici ai parte de mancare sanatoasa, preparata dupa sfaturile nutritionistilor si iti ofera o multime de vinuri premiate si specialitati internationale.
Toate produsele sunt achizitionate de la ferme si producatori cu atestari de produse exclusiv bio-eco. In plus, meniurile pot fi personalizate in functie de gusturile, dorintele si solicitarile tale, existand si meniuri speciale pentru copii.
Miko Palace Cafe, Violeta's Vintage Kitchen, Fibrio sau Mandala sunt cateva nume de astfel de restaurante din Bucuresti in care vei gasi doar meniuri eco.
Pentru a afla mai multe despre stilurile lor, despre mancarea, bautura si atmosfera unui astfel de restaurant, am stat de vorba cu un reprezentant al businessului gastronomic bio-eco, Vanessa Dragan - Miko Palace Cafe.
Ea recomanda o serie de preparate din bucataria internationala, preparate avand la baza produse naturale "care imbina perfect iscusinta bucatarilor nostri cu savoarea felului de mancare recomandat de noi".
Ne vorbeste despre file de Dorada Regala copt pe crostini cu pesto de busuioc si rosii confiate, despre muschi de vita argentinian la gratar cu cartof "rosti" si sos demiglace dar si despre pieptul de pui tailandez, tras la tigaie cu sos de soia si ulei de susan, susan negru si coriandru prajit. Toate cu produse de la producatori bio-eco... mai mult
Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00