Clientii care au apelat in decursul timpului la compania de recuperare credite KRUK Romania au reusit sa isi achite intr-un ritm suportabil datoriile pe care le aveau la diversi creditori si care au fost preluate de catre societatea amintita.
Mai mult, la final au invatat si cum sa isi administreze mai bine bugetele personale, pentru ca pe viitor sa nu mai ajunga in astfel de situatii neplacute, generatoare de stres. Pentru acest aspect au multumit profesionistilor KRUK.
KRUK te invata cum sa scapi de datorii!
Educatia financiara nu este foarte raspandita in Romania, desi este singura cale pentru a avea o viata indestulata, fericita.
Multi conationali de-ai nostri prefera sa traiasca de azi pe maine, iar cand se trezesc ca au datorii pe care nu le mai pot plati apar grijile, boala, chiar si destramarea familiei.
O persoana care stie cum sa isi gestioneze corect veniturile va evita astfel de situatii-limita ce pot duce chiar si la executari de bunuri mobile sau imobile.
Daca totusi inevitabilul s-a produs si cineva a ajuns sa nu-si poata plati rapid datoriile, colaborarea cu KRUK Romania poate sa fie solutia salvatoare, daca firma ii gestioneaza datoriile.
Cu ajutorul angajatilor acestei societati de recuperare credite, clientii pot sa isi plateasca esalonat debitele restante, in baza unui plan personalizat de restituire datorii si sa primeasca si sfaturi pertinente despre corecta gestionare a finantelor, asa incat sa elimine pe viitor riscul unor noi... mai mult
Miercuri, 04 Septembrie 2019, ora 16:20
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat, luni, ca a recuperat pana in prezent 19,45 milioane lei la bugetul de stat in dosarul penal nr. 1191/1/2015, cunoscut ca dosarul Microsoft, dupa ce a vandut 13 imobile sechestrate de la persoanele condamnate, prin trei licitatii.
Imobilele au fost sechestrate in urma hotararii judecatoresti din 24 martie 2016, ramasa definitiva prin decizia judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 octombrie 2016.
"Imobilele sunt spatii comerciale din Bucuresti si au fost adjudecate la valori mai mari decat preturile stabilite de evaluatori. Suma recuperata pana acum la bugetul de stat provine in principal din popriri de conturi bancare, popriri ale sumelor datorate de catre terti si valorificarea imobilelor sechestrate" arata comunicatul ANAF.
Inspectorii structurii de executari silite cazuri speciale din cadrul ANAF urmeaza sa continue procedurile de valorificare a partilor sociale la firmele la care condamnatii au calitatea de asociati si a terenurilor si imobilelor detinute de acestia, prin licitatii publice, potrivit Fiscului.
In 3 octombrie 2016, instanta suprema a majorat pedepsele celor patru inculpati in dosarul "Microsoft" si a dispus confiscarea de la acestia a aproximativ 16 milioane de euro si a peste doua milioane de dolari.
Fostul primar Gheorghe Stefan a primit pedeapsa cea mai grea, de sase ani de inchisoare, majorata de la trei ani, fostul ministru Gabriel Sandu a fost condamnat la... mai mult
Luni, 28 August 2017, ora 14:17
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat, miercuri, ca a recuperat 70,9 milioane de lei din prejudiciul creat in marile dosare de coruptie, adica abia 4,5% din suma totala.
ANAF mai trebuie sa recupereze 1,5 miliarde de lei, transmite Digi 24.
Cati bani si din ce dosare au fost recuperati:
Dosarul Transferurilor - aproape 32 de milioane de lei. 16% din suma a fost luata de la Victor Becali, in timp ce de la Ioan Becali nu s-a recuperat nimic.Dosarul lui Dan Voiculescu - 29 de milioane de lei. Mai trebuie recuperati inca de zece ori pe atat.De la Marian Iancu ...citeste mai departe despre "ANAF a recuperat abia 4,5% din prejudiciul adus statului in marile dosare de coruptie" pe Ziare.com mai mult
Miercuri, 10 August 2016, ora 15:08
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a criticat, din nou, joi seara, ANAF-ul.
Sefa DNA a sustinut ca nu institutia sa trebuie sa recupereze prejudiciul din dosarele in care s-au obtinut hotarari judecatoresti.
"Obligatia noastra este sa identificam banii si bunurile, dupa care sa le sechestram. Le punem intr-o tava si oferim tava ANAF-ului. Cand hotararea judecatoreasca ramane definitiva si ANAF-ul trebuie sa execute efectiv aceste hotarari de condamnare", a spus Kovesi la Digi 24.
Sefa DNA a precizat ca spera ca lucrurile se vor schimba in continuare, pentru ca DNA a indisponibilizat valori si bunuri in cuantum de aproape 190 de milioane de euro.
"Aceste sume se tot aduna. Trebuie sa existe un moment zero in care statul sa inceapa sa execute sume si sa incaseze acesti bani la bugetul de stat. Daca Ministerul Finantelor nu se descurca cu acest lucru, atunci poate sa dea aceasta atributie institutiilor din sistemul judiciar, la Ministerul ...citeste mai departe despre "Kovesi ataca din nou Fiscul: Noi oferim totul pe tava ANAF-ului. Daca nu se descurca, sa lase pe altii" pe Ziare.com mai mult
Joi, 24 Septembrie 2015, ora 23:15
Tagor Asset Management a lansat o operatiune in Romania care are ca obiectiv gasirea de solutii, impreuna cu bancile, la problema creditelor neperformante ce blocheaza provizioane uriase, fie prin achizitionarea si valorificarea activelor depuse in garantie, fie prin crearea de firme mixte cu bancile, se arata intr-un comunicat al societatii.
"Cu o valoare totala a creditelor neperformante acordate populatiei si firmelor estimata la aproximativ 10 miliarde de euro, bancile din Romania sunt nevoite sa gaseasca solutii pentru a reduce provizioanele si a vinde garantiile preluate in contul creantelor - o situatie din care pot iesi prin vanzarea directa a portofoliului de credite neperformante", se precizeaza in comunicat.
Potrivit documentului, Tagor Asset Management, in parteneriat cu Patron Capital si cu alte fonduri, are experienta si sustinerea financiara necesare si suficiente pentru a achizitiona sau a administra activele imobiliare aflate in proprietatea bancilor astfel incat sa-si curete portofoliile si sa recupereze provizioanele.
"Cea mai mare problema a bancilor nu o reprezinta neaparat vanzarea miilor de apartamente depuse garantie pentru credite ipotecare, ci garantiile pentru imprumuturile contractate de companii si ma refer aici la terenuri de dimensiuni mari, proiecte rezidentiale sau comerciale neterminate, facilitati de productie sau logistica cu utilitate unica si asa mai departe", a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor Asset Management... mai mult
Marti, 06 Mai 2014, ora 13:15
Recesiunea prelungita din Spania, a cincea mare economie din Europa, care inca se resimte dupa prabusirea pietei imobiliare, a reprezentat o oportunitate uriasa pentru o anumita companie. El Cobrador del Frac vinde rusine: creditorii pot apela la serviciile companiei pentru a face de ras datornicii.
Spania a fost zguduita in acest an de mai multe scandaluri de coruptie vizand lideri politici si influenti oameni de afaceri, cuvantul cheie pentru protestatarii indignati fiind nerusinarea. O companie a reusit insa sa transforme rusinea intr-o afacere de mare succes, bucurandu-se de prosperitate nesperata in aceste vremuri tulburi.
"El cobrador del frac", sau recuperatorul in frac, ii urmareste pe marii datornici in drumurile lor zilnice cu unicul scop de a-i face de ras.
Astfel, un barbat imbracat in frac negru, cu joben negru, servieta neagra si ochelari de soare opaci, cu lentile negre, apare in fata biroului si locuintei datornicului sau vine langa masa acestuia la restaurant, indicand astfel celor din jur ca acea persoana nu si-a respectat contractele semnate.
"Figura cobradorului este bine cunoscuta, el nu trebuie sa spuna nimic. Tot ce trebuie sa faca este sa stea acolo. Nu i se adreseaza niciodata subiectului. Doar ii inmaneaza o carte de vizita", comenteaza pentru The Guardian Juan Lorca, manager al departamentului din Barcelona al companiei El Cobrador del Frac, care si-a deschis numeroase sucursale in Spania si Portugalia si vaneaza de 25 de ani... mai mult
Sambata, 10 August 2013, ora 09:55
Piata colectarii de creante s-a redus in primul semestru al anului curent cu 35%, ajungand la o cifra de 615 milioane de euro. Cauzele principale au fost atat reducerea numarului debitelor cu 13%, pana la 2,46 milioane de cazuri, dar si scaderea semnificativa a ratei de succes la recuperarea datoriilor companiilor.
In ceea ce priveste distributia creantelor pe segmente de activitate in piata, debitele persoanelor fizice reprezinta 53% din piata, in timp ce cele ale persoanelor juridice 9%. Achizitiile de portofolii de debite reprezinta 38% din piata.
Asfel, valoarea creantelor persoanelor fizice externalizate in primul semestru a scazut cu aproximativ 42% de la 560 milioane de euro la 325 milioane de euro. Numarul de astfel de cazuri s-a redus cu 13%, de la 2,46 milioane in primele sase luni din 2011 la 2,14 milioane in 2012.
Valoarea creantelor companiilor externalizate a crescut in schimb, cu 92%, de la 30 milioane de euro la 57,5 milioane de euro, desi numarul debitelor a scazut cu 35%, la 53.800 de cazuri.
La fel ca in anii precedenti, cea mai mare pondere in activitatea de colectare a avut-o sectorul bancar, mentinandu-se la un nivel de 50-53%, prin externalizarea sau vanzarea portofoliilor de creante neincasate de la debitori persoane fizice.
In ceea ce priveste rata de succes a firmelor de colectare de creante, respectiv sumele incasate de catre acestea, s-a inregistrat o crestere in prima jumatate a anului pe segmentul debitelor persoanelor... mai mult
Marti, 16 Octombrie 2012, ora 17:02
Bancile din Romania au vandut anul trecut credite cu o valoare cumulata de circa 1,6 miliarde de lei catre recuperatorii de creante, astfel ca peste 90% din bancile care au portofoliu de credite de retail au vandut, a declarat marti directorul general al Kruk International, Isabela Iacob.
Valoarea totala a creantelor cumparate anul trecut de recuperatorii de datorii, de la clienti precum banci, companii de leasing, operatori telecom sau furnizori de utilitati, se ridica la circa 2 miliarde lei.
"Marea majoritate a bancilor din piata au vandut credite. In urma cu doi-trei ani au vandut in mod special bancile de talie mare si medie. Incepand cu sfarsitul anului 2010 au inceput sa vanda si bancile mai mici, astfel ca peste 90% din bancile de pe piata care au portofoliu de credite de retail au vandut", a mentionat directorul general al Kruk International.
Aceasta a mai spus ca bancile care au vandut portofolii de credite de retail au inceput sa manifeste, in ultima perioada, "o deschidere pentru vanzarea de credite IMM".
"In prezent suntem in discutie cu doua banci si pentru achizitia de portofolii de credite ipotecare si imobiliare", a mai spus Isabela Iacob.
Potrivit acesteia, creditele externalizate la nivel de piata in 2011 se ridica la circa 4 miliarde lei, din care aproximativ 60% reprezentau creditele externalizate de banci.
"In prezent lucram cu noua banci si suntem in discutie avansata cu inca sapte. In ceea ce priveste cumpararea de credite,... mai mult
Marti, 27 Martie 2012, ora 15:44
Posturile din sectorul public vor fi blocate si anul viitor prin angajarea doar a unui functionar la sapte posturi eliberate, conditie pentru recuperarea pierderii salariale din sistemul bugetar, potrivit Mediafax. "Incadrarea in acest plafon de 7,2% din PIB cu cheltuielile de personal inseamna ca, in 2012, Romania trebuie sa continue politica de a ocupa doar un singur post vacant din sapte, pentru a putea incepe, din 2012, recuperarea salariala si a ajunge, incetul cu incetul, la salariile de dinainte de taiere.
Obiectivul nostru este ca, incepand cu ianuarie 2012, sa incepem sa recuperam ce mai este de recuperat din pierderile salariale din 2010, nu deodata, ci treptat", a spus Boc intr-o videoconferinta sustinuta cu prefectii.
El a atentionat ca recuperarea salariala este conditionata de limitarea angajarilor in sectorul public, inregistrarea unei cresteri economice de cel putin 3,5% anul viitor si incadrarea intr-un deficit bugetar de 3%.
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu Fondul Monetar International, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
Decizia a fost mentinuta atat in 2010, cat si in 2011. mai mult
Duminica, 07 August 2011, ora 22:36