Tinerii romani care doresc sa-si dezvolte abilitatile in domeniul marketingului digital au la dispozitie, incepand de marti, platforma educationala online Atelierul Digital, lansata si dezvoltata de Google, care estimeaza ca circa 30.000 de studenti pot beneficia de avantajele noii initiative.
Initiativa lansata, in cursul anului trecut, la nivel european, la Bruxelles, are la baza datele oficiale ale Comisiei Europene, conform carora, in viitorul apropiat, 90% dintre slujbe vor necesita cunostinte digitale.
Crezi ca esti prea destept ca sa fii inlocuit de un robot? Mai gandeste-te!Inteligenta artificiala castiga tot mai mult teren. In cat timp vor baga robotii omenirea in somaj?Viata lui Larry Page, co-fondatorul Google, care are o avere de peste 37 de miliarde de dolari
De asemenea, forul european estimeaza ca, pana in 2020, un numar de 825.000 locuri de munca vor fi neacoperite din cauza acestui decalaj.
In acest context, pentru a creste nivelul cunostintelor digitale in ...citeste mai departe despre "Viitorul e al Internetului: Ce vrea sa-i invete Google pe tinerii romani" pe Ziare.com mai mult
Marti, 26 Aprilie 2016, ora 10:50
Casa Google din Bucuresti si-a deschis portile timp de trei zile, in care o serie de reprezentanti ai presei, bloggeri specializati si lideri de opinie importanti au putut testa si interactiona cu cele mai noi tehnologii prezentate de companie, din dorinta de a demonstra ca Google inseamna mult mai mult decat un simplu motor de cautare.
Proiectul Google a ajuns astfel in cea de-a patra tara din regiune, dupa Ungaria, Cehia si Polonia.
Designul casei a fost realizat de Dragos Solot, un tanar arhitect absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti. Portofoliul sau cuprinde proiecte de arhitectura si design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), restaurante si baruri (Uptown, Voglio), design de retail, centre comerciale si locuinte individuale sau colective.
"Prin intermediul proiectului Google House, am adaptat designul si functiunile unei case obisnuite la stilul de viata contemporan, care necesita o actualizare constanta cu tendintele si cu inovatia. Brand-ul Google m-a inspirat, astfel, sa reconfigurez spatiul de locuit al unei familii prin adaptarea acestuia in relatia cu tehnologiile noi", a declarat arhitectul Dragos Solot.
La finalul amenajarilor, locul ales s-a transformat intr-o casa cu 5 camere in care tehnologiile Google au fost integrate in functie de pasiunile, interesele sau ocupatiile tinerilor din zilele noastre, iubitori de calatorii, filme, muzica sau IT.
mai mult
Joi, 05 Iunie 2014, ora 16:25