În anul 2020, piața cafenelelor din Romania a fost o industrie de 300 milioane de euro. Asta înseamnă o mulțime de boabe de cafea! Dacă vă place cafeaua, este posibil să vă fi gândit să
Cafeaua este iubita si apreciata de aproape toata lumea. Aceasta este recomandata chiar si de medici, deoarece aduce un aport semnificativ de beneficii asupra organismului, atunci cand este consumata
Bun, regasit, dragi iubitori de cafea buna! Iata ca pe 29 septembrie sarbatorim Ziua Nationala a Cafelei, pe care o aniversam la Leonard Caffe - Hanul lui Manuc cu sortimente prospat prajite din cele
Dragi prieteni, intre zilele de vacanta si pregatirea deschiderii a doua noi magazine in franciza Leonard Caffe, unul in Cluj, cealalt in Tg. Mures, astazi va propun sa ne incepem saptamana la o
In cei 27 de ani de cand sunt importator de cafea, am avut ocazia sa tranzactionez in total 2.500 de tone de cafea si sa fiu martor al evolutiei pretului acestei de la 60 de centi / kilogram pana la
Mihail Florescu, fondatorul Leonard Caffe, este un simbol al pietei de cafea din Romania, cu o poveste de viata captivanta, care ne poarta inapoi peste decenii.
Romanii sunt mari iubitori de cafea, iar atunci cand dau de gustul de "cafea de specialitate" li se aprind simturile. Omul de afaceri Marcelus Suciu a anticipat perfect acest fenomen, numit si "the
Cafeaua de specialitate este o tendinta care a luat amploare la nivel mondial. In SUA, orice local care se respecta iti propune asa ceva in meniu, iar asta a facut ca in 2014 consumul de cafea de
Cafeaua de la supermarket are o singura caracteristica pentru a-si pastra acelasi gust amar peste tot in lume si indiferent de brand: boabele sunt prajite excesiv si in cantitati foarte mari.
Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuti si talentati bucatari ai Romaniei, vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe "street food" si "live cooking", adresat clientilor din cladirile de birouri.