Dragostea pentru aroma mancarurilor gatite in bucatarie de bunica, mirosul copilariei si amintirile dragi te pot indemna la ceva mai mult decat visare. Pe Bogdan Doltu, spre exemplu, pasiunea pentru mancarea bine facuta l-a calauzit catre "antreprenoriatul de food", cu o serie de proiecte inedite pe piata romaneasca.
De la Burger Fest la Mosia Corbeanca, dar si la video content cu cei mai buni oameni din domeniu, ideile sale au stat in ultimii ani pe buzele romanilor si la propriu si la figurat.
Bogdan si-a inceput cariera intr-o agentie de BTL, a infiintat si un butique de BTL, dar pasiunea lui a fost intotdeauna pentru industria culinara si de events, asa ca s-a implicat in festivalurile BurgerFest, Bucharest Craft Beer Festival, Zaiafest si WhiskyFest (unde inca activeaza).
In 2016 a dezvoltat cel mai mare BBQ din Romania, in 2017 a infiintat Maidan Events, apoi au urmat Mosia Corbeanca si in 2019 - Statia Universitate, un bistro gandit ca locul unde iti incepi sau sa-ti inchei ziua.
El a propus o noua abordare pentru piata culinara romaneasca, obisnuita cu grupurile care se axeaza pe un singur serviciu, cum ar fi lanturile de restaurante. Sub umbrela Maidan, el a strans Maidan Catering, Maidan Events, Mosia Corbeanca, Statia Universitate si, in curand, Statia Floreasca, proiecte diferite in aparenta, dar similare in esenta.
Interesant este si proiectul pe care l-a dezvoltat anul acesta, A la diud x Bogi, o serie de interviuri cu reprezentanti ai noului... mai mult
Luni, 10 Februarie 2020, ora 13:03