Agentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, semneaza un parteneriat cu While1 Software - solutie e-commerce 100% romaneasca.
Datorita acestui parteneriat, magazinele online care folosesc platforma While1 Software au acum posibilitatea sa isi notifice si fidelizeze clientii via SMS.
Integrarea platformei SendSMS - una dintre cele mai robuste si sigure din piata - in cadrul solutiei e-commerce While1 Software va permite proprietarilor de magazine online sa comunice direct cu clientii, sa fidelizeze clientii actuali, sa obtina rapid noi clienti si, toate acestea, la un raport cost-beneficii foarte avantajos.
SMS-ul, un canal de marketing direct, eficient, ieftin, masurabil
Proprietarii magazinelor online care doresc sa construiasca notorietatea brandului si sa fidelizeze clientii prin oferte promotionale au la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.
In urma campaniilor SMS lansate pentru zeci de clienti, ...citeste mai departe despre "Agentia de Mobile Marketing SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software" pe Ziare.com mai mult
Luni, 31 Octombrie 2016, ora 17:57
10 milioane de romani pe Internet. 8 milioane de romani pe Facebook. 12,8 milioane de romani folosesc Intermetul mobil. In toata revolutia digitala si social media de la noi, avem clar un castigator: mediul mobil.
Subestimat si foarte putin folosit, marketingul in mediul mobil ofera beneficii clare brandurilor care vor sa atinga atat mase mari de consumatori, cat si grupuri mici de client.
Personal si foarte direct, mesajul mobil are un impact mare atunci cand este bine facut. Mai mult, cu noile tehnologii, interactiunea cu consumatorii e mai mare ca oricand.
Revolutia mobila incepe la Mobifest
Mobifest, cea mai importanta conferinta despre marketingul si inovatia in mediul mobil, aduce pe 13 mai, la Crowne Plaza Hotel, solutii concrete de crestere a vanzarilor si idei noi de la specialist straini si practicieni locali cu experienta.
Evenimentul include intr-o singura zi o conferinta, un training specializat in mobile marketing si Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii si aplicatii mobile de pe piata locala.
Temele conferintei sunt aplicate pe nevoile companiilor actuale, pornind de la creativitatea campaniilor de advertising in convergenta cu instrumentele mobile la tactici concrete de a stimula cumparaturile si generarea de lead-uri prin telefonul mobil.
Participantii vor afla in cadrul Mobifest cum pot crea continut mobil eficient, element esential in crearea si gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot... mai mult
Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 15:38
Cele mai noi tendinte si strategii de promovare in mobile marketing vor fi prezentate la Bucuresti, intre 16-17 mai 2013, in cadrul celei de-a sasea editii a Mobile Conference, cel mai mare eveniment dedicat promovarii si dezvoltarii aplicatiilor in mediul mobil.
Evenimentul este organizat impreuna cu Nokia, Voxline si Syscom Digital si va avea loc la Howard Johnson Hotel Bucuresti.
Mobile Conference va reuni numerosi marketeri si cei mai buni specialisti din mediul mobil: operatori de servicii, producatori, dezvoltatori si agentii interactive.
Evenimentul aduce in acest an un concept complex, cele doua zile de eveniment vor cuprinde sesiuni interactive de conferinte, seminarii intensive, un program de workshop avansat si gala de premiere Mobile Awards, ce ofera recunoastere celor mai bune campanii si aplicatii mobile din domeniu.
Editia din acest an va aduce in prim plan cele mai noi idei si solutii pentru promovarea eficienta a brandurilor in mediul mobil, idei de crestere a vanzarilor si crearea interactiunii intre branduri si consumatori.
"Mediul mobil cunoaste o adoptie accelerata in randul companiilor din Romania. Daca pana de curand vorbeam de un interes deschis fata de modalitatile de promovare pe telefoanele mobile, astazi vedem o extindere a afacerilor in acest mediu sau idei de aplicatii, care pot fi monetizate pe baza de clienti din Romania. De aceea, Mobile Conference Romania promite cel mai bun si mai avansat program dintre toate editiile de... mai mult
Joi, 25 Aprilie 2013, ora 09:15
Piata de mobile marketing va creste anul acest cu 1,5 milioane de euro fata de anul trecut, pana la 8,5 milioane de euro, potrivit cifrelor anuntate de catre agentia Breeze Mobile, lansata recent de catre grupul Leo Burnett.
In acest moment, aproximativ 6 milioane de utilizatori din Romania acceseaza Internetul prin intermediul telefonului mobil, iar dintre acestia 50% folosesc smartphone-uri.
"In 2013, estimam ca intre 8,5 si 9 milioane de utilizator din Romania vor accesa Internetul de pe telefonul mobil", a declarat pentru Business24 directorul Breeze Mobile, Dan Virtopeannu.
"Este foarte posibil ca in 2013, penetrarea telefoanelor inteligente sa ajunga la o cifra critica de peste 20%", a mai spus Virtopeanu.
Liderul agentiei a spus ca aplicatiile pentru smartphone-uri vor contoriza anul viitor aproximativ 10% din valoarea pietei de mobile marketing, incluzand in aceasta valoare si costurile de productie, si costurile de comunicare pentru aceste aplicatii.
Cea mai populara retea sociala din lume, Facebook, este accesata de aproximativ 1,8 milioane de romani prin intermediul telefonului mobil. In ceea ce priveste serviciul Yahoo, acesta este accesat de catre 2,2 milioane de romani de pe mobil.
Potrivit cifrelor sintetizate de catre Breeze Mobile, in Romania exista aproximativ 23 de milioane de cartele active, ceea ce inseamna o penetrare a telefoniei mobile de 120%.
Conexiunile active de Internet mobil sa ridica la 7,5 milioane, in timp ce audienta... mai mult
Marti, 30 Octombrie 2012, ora 12:05
Piata de mobile marketing, respectiv informari si texte promotionale prin SMS, va creste cu 8% in volum, dupa ce anul trecut a depasit 100 milioane de SMS-uri, potrivit reprezentantilor furnizorului de servicii de comunicatii Netopia.
In ceea ce priveste valoarea pietei, cresterea se va situa intre 2% - 3%.
"Din punct de vedere al cotei de piata, reprezentantii Netopia mizeaza, in anul curent, pe o crestere de minimum 1,5% peste avansul pe care il va inregistra piata, la aproximativ 36% din volumul pietei. In ceea ce priveste valoarea pietei, cresterea va fi de doar 2-3%", se arata in document.
In acest an, notificarile si informarile trimise de catre companii clientilor isi vor reduce ponderea cu cateva procente sub cota de 80% de anul trecut din numarul total de mesaje, pe cand textele promotionale se vor apropia de 25% pondere, fata de 20% anul trecut.
"In prezent se poate observa o incetinire pe acest sector, cauzat in principal de scaderea ritmului de crestere al cererii venite de la segmentele mari de clienti. Aceste grupe de clienti au contribuit si la erodarea pretului mediu pe SMS (notificare), cu circa 6%. Asadar, in conditiile in care presiunea pe costuri va avea un impact semnificativ la nivelul pietei, cresterea acesteia ar trebui sa vina din mesajele comerciale", a declarat Liviu Pandrea, director Mobile Marketing Netopia.
SMS-ul ca metoda de comunicare este folosit de companii cu baze mari de clienti
Companiile din Romania care utilizeaza... mai mult
Joi, 26 Iulie 2012, ora 14:20
Un nou studiu arata ca 70% din companiile de publicitate planuiesc sa-si creasca bugetele pentru investitii in mobile market.
Bugetele de publicitate nu trebuie crescute pentru segmentul "mobile", scrie Mashable, ci banii trebuie cheltuiti eficient, potrivit unei strategii bine puse la punct.
"O multime de marci cheltuie extrem de multi bani pe piata de aplicatii mobile", spune Scott Forshay, specialist in e-marketing in cadrul Acquity Group.
Bani aruncati pe geam /b>
Cheltuielile pe piata de publicitate mobila din SUA sunt prognozate sa ajunga la 2,6 miliarde de dolari, in acest an, fiind incluse si campaniile care se afiseaza pe ecran, dar si cele propagate prin intermediul SMS-urilor.
Alte estimari prognozeaza ca publicitatea mobila prin intermediul terminalelor smartphone va ajunge la 5,04 miliarde de dolari pana in anul 2015. "Din cele 2,6 miliarde de dolari cheltuite, cred ca vreo 2,5 miliarde de dolari au fost aruncate pe apa smabetei", a declarat Forshay.
Marcile isi schimba strategiile de promovare catre consumatorii aflati in permanenta miscare, care isi poarta mereu dispozitivele mobile cu ei. Si strategia este una normala. "Intreaga noastra viata este stocata in dispozitivele mobile", a declarat specialistul.
De la poze la notari in calendar si date personale, le oferim merketerilor o ocazie unica, pe care nu au avut-o pana acum:acces nelimitat la datele personale. Totusi, acestia trebuie sa fie extrem de precauti cum vor face acest... mai mult
Sambata, 07 Iulie 2012, ora 12:03
Banii se revarsa pur si simplu pe piata de publicitate mobila, numai anul trecut aceasta ajungand la o valoare de 5,3 miliarde de dolari. Totusi, nu toate reclamele si actiunile de promovare isi ating scopul.
Unele dintre campaniile si spoturile publicitare sunt de-a dreptul hilare, cateva incurajandu-te sa-ti folosesti telefonul mobil, fix exact acolo unde semnalul lipseste. Insa, unele chiar te lasa cu gura cascata. De exemplu, stii ce inseamna "showrooming"? Si daca stii, ai idee cum poti sa-l previi? BusinessInsider a alcatuit un top al celor frecvente gresei de marketing pe piata mobile.
Banner cu cod QR, in statia de metrou, acolo unde semnalul lipseste
Michael Collins, CEO la agentia de publicitate Joule, a declarat ca a vazut un cod QR pus pe un autobuz: "Cum sa te gandesti, ca publicitar, ca cineva va sta sa fotografieze codul QR, aflat pe un autobuz in permanenta miscare?", se intreaba, siderat Collins.
De asemenea, prin SUA, dar si prin Romania, exista bannere cu coduri QR in metrou, acolo unde semnalul wireless este greu de gasit.
Aplicatia sau reclama te trimite intr-un singur loc: site-ul firmei cu pricina
Specialistii sustin ca aplicatiile pentru mobil trebuie sa fie noi si mai ales exclusive. Utilizatorii adora sa descopere continut nou in lumea mobila. Insa, daca intra de pe mobil, fix pe un site web simplu, mai mult ca sigur ca nu va da si a doua oara click pe aplicatia respectiva.
Absenta cupoanelor de reduceri
Cumparatorii isi... mai mult
Joi, 14 Iunie 2012, ora 18:33
Componentele de marketing mobil vor fi diversificate in cadrul campaniilor de comunicare implementate anul viitor, conform estimarilor realizate de Syscom Digital, agentie interactiva si una dintre cele mai importante companii jucatoare pe piata locala de mobile marketing.
"La finalul acestui an piata locala de profil a ajuns la o valoare de cca 7-7,5 milioane de Euro, iar pentru 2012 exista premise sa stagneze valoric intrucat nu valoarea in sine a pietei va creste, ci volumul si diversitatea activitatilor prin scaderea preturilor.
Marketerii care folosesc acest canal de comunicare de cel putin 2-3 ani inteleg deja avantajele legate de eficienta, implementarea facila si rezultatele imediate si tocmai de aceea vor diversifica activitatile specific pentru a obtine rezultate cat mai bune insa nu cred ca vor creste semnificativ investitiile in acest sector", considera Maia Novolan, directorul general al Syscom Digital.
Exista posibilitatea ca tendinta din anul 2011 de mutare pe traseul anului a unei mici parti din bugetele de marketing de pe alte componente pe componenta de marketing mobil, sa se pastreze si in 2012 generand astfel o crestere probabila de 8-10%, a spus oficialul.
SMS-urile vor reprezenta in continuare baza a peste trei sferturi din campaniile de marketing mobil, insa utilizarea codurilor QR complementar cu alte unelte (web, gaming, voce, FB, aplicatii mobile) ar putea creste anul viitor si cu pana la 50%, avand in vedere potentialul pietei din... mai mult
Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 18:30
Piata de mobile marketing (informari si texte promotionale prin SMS) va urca in 2011 cu circa 10%, la un volum de aproximativ 100 de milioane de SMS-uri, in special datorita notificarilor date de institutiile bancare catre clienti, potrivit estimarilor Netopia Sistem, operatorul serviciului web2sms, citat de NewsIn.Astfel, companiile cele mai interesate de aceasta metoda de comunicare sunt institutiile financiar-bancare, care vor expedia circa 45% din totalul de SMS-uri estimate pentru acest an.
Totodata, 30% dintre mesaje vor proveni de la companii din sectorul IT&C, 15% de la companii din sectorul FMCG, iar restul, de la companii din domeniul auto, media sau security.
Peste 70% din totalul de mesaje estimate pentru acest an vor fi informari trimise de catre companii clientilor (facturi emise, credite restante, date limita etc.), iar restul vor fi alerte solicitate de catre clienti (desfasurarea unor evenimente sportive, concerte, mesaje promotionale etc.).
De asemenea, bugetul companiilor care apeleaza la astfel de servicii este asteptat sa creasca cu aproape 13% in acest an, la peste 3,6 milioane de euro, dupa ce in 2010 cresterea a fost de circa 30%.
mai mult
Marti, 01 Februarie 2011, ora 11:57