De-a lungul vremii, am lucrat cu foarte multe femei ce considerau ca au o seama intreaga de calitati, dar nu reuseau sa inteleaga, de ce nu puteau reusi in dragoste, asa cum reusisera in privinta carierei.
Nu intelegeau de ce, indiferent cat si-au dorit sau cat au fost dispuse sa investeasca intr-un barbat, acesta ajungea invariabil sa le insele sau sa le paraseasca.
Astfel isi puneau intrebarea, daca au ele o problema de care nu sunt constiente, ce ii fac pe barbati sa nu le mai doreasca sau sa le paraseasca, inainte de a putea construi o familie. Multe dintre ele, se gandeau chiar sa isi aleaga un partener doar pentru a avea un copil. Spunandu-si ca oricum, daca nu pot avea o familie, macar sa aiba un copil.
In timp, au ajuns sa se cunoasca mai bine si sa descopere daca aveau ele o problema sau daca aceasta se afla la barbatul ales. De cele mai multe ori, si-au dat seama ca, principala problema o constituia alegerea barbatului potrivit. In marea lor majoritate, isi doreau un barbat care sa arate bine, sa fie sociabil si cu simtul umorului, dar sa fie realizat si din perspectiva financiara. Si tocmai aici se afla de obicei problema cea mai intalnita.
Un barbat realizat care arata si bine, este un barbat vanat de sexul opus. Iar asta, il poate face sa devina narcisist si egoist. Astfel se ajungea la situatia in care, amandoi obisnuiti cu succesul sa isi doreasca sa fie cel sau cea, care ia deciziile principale in cadrul cuplului. Numai ca, pe fond, amandoi... mai mult
Marti, 23 Iulie 2019, ora 12:31
Cand vine vorba despre e-commerce, mai ales in cazul celor care isi doresc sa porneasca un business de succes pe Amazon, apar inevitabil si o multime de informatii nesigure.
Astazi, cu ajutorul lui Alexandru Jurca, expert in business online, vom lamuri top 5 cele mai des intalnite mituri legate de afacerile online:
Nu are sens sa iti faci site-ul daca vinzi un singur produs
"In zilele noastre, site-ul este cartea de vizita al unui brand. Reprezinta sansa ta de a impartasi povestea brandului, de a-i face pe clienti sa se identifice cu valorile tale si de a le oferi continut de valoarea prin intermediul blogului".
Construirea un site e o mare bataie de cap
"Din contra, devine din ce in ce mai usor pe zi ce trece. Exista o multime de platforme care sunt special configurate pentru e-commerce, iar tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi tema preferata si sa redactezi continutul".
La inceput nu ai nevoie de social media
"Poti incepe sa postezi chiar dinainte de a lansa primul produs. Alegi un continut de calitate care sa reflecte valorile brandului, incerci sa fii cat mai intri in discutii cu potentialii clienti si vei creste pe zi ce trece. Platformele sociale vin in completarea site-ului si ofera clientilor o experienta comprehensiva".
Nimeni nu mai citeste emailurile comerciale in ziua de azi
"De fapt, e-mailul inca este considerat cea mai eficienta metoda de a a-ti creste baza de clienti. Mai mult, in ziua de azi exista platforme care... mai mult
Marti, 20 Februarie 2018, ora 14:41
Una dintre cel mai des intalnite solutii propuse de stomatologi in cazul pacientilor carora le lipseste un dinte este implantul - o procedura de care se tem cei mai multi.
Iata adevarul despre cele mai intalnite 5 probleme legate de implanturile dentare:
1. Implanturile dentare sunt dureroase - FALS
Multi cred ca este o procedura stomatologica extrem de dureroasa avand in vedere caracterul invaziv. Dar din contra. Deoarece se realizeaza sub sedare, cei mai multi pacienti resimt chiar mai putina durere decat la o extractie dentara obisnuita. In plus, disconfortul inregistrat post-procedura este inlaturat cu analgezice, astfel incat adaptarea se face rapid.
Citeste si ce alimente si actiuni iti afecteaza smaltul dintilor
2. Implanturile impiedica realizarea de proceduri imagistice - FALS
Daca ti-e teama ca nu vei mai putea face un RMN dupa un implant, afla ca si acesta este un mit. Metalele utilizate in fabricarea implanturilor - zirconiu, titan, tantal - sunt ...citeste mai departe despre "Adevarat sau fals? 5 mituri despre implantul dentar" pe Ziare.com mai mult
Marti, 09 August 2016, ora 09:32
Nu mai putin de 9 reprezentanti ai 5 ambasade la Bucuresti au fost prezenti joi, la conferinta "Politica externa: Romania si schimbarea ordinii internationale. Economie si geopolitica" - pentru a afla cum se pune problema la Bucuresti in acest moment de inflexiune in istorie, care se scrie sub ochii nostri, cum isi vad analistii din Romania tara in noul context modial si care ar fi setul de masuri si de aliante la care se presupune ca se lucreaza din greu.
Din partea institutiilor romanesti cu putere de decizie in materie prezenta a fost mult mai redusa. Unul dintre posibilele raspunsuri ale acestei lipse de interes a fost transmis de mai multi vorbitori la conferinta: exista capacitate redusa de intelegere a transformarilor sistemice care se petrec. Romania pare azi un simplu spectator. Poate... citeste mai departe despre "Romania in noua ordine mondiala: Nu mai putem trai din miturile politicii externe, lumea e altfel dupa anexarea Crimeii" pe Ziare.com mai mult
Vineri, 11 Martie 2016, ora 11:08
Internetul este plin de idei din zona IT care iti promit ca dispozitivele pe care le folosesti zi de zi pot functiona si cu ajutorul unor metode neconventionale.
Insa cate dintre aceste mituri sunt adevarate?
Publicatia Daily Star a supus la test cateva dintre ele.
Astfel, desi multe videoclipuri care circula pe Net iti arata cum sa-ti incarci telefonul cu ajutorul unei banale lamai, ideea pare a fi una falsa.
Cel putin asa sustin jurnalistii publicatiei citate.
Teoretic, zeama fructului ar trebui sa actioneze ca o solutie electrolitica, care ar putea genera energie. Insa daca introduci cablul de incarcare intr-o lamaie, vei reusi doar sa-l murdaresti.
Un alt mit spulberat este cel al cutiei de bere decupate, pusa peste antena de la ...citeste mai departe despre "Poti sa-ti incarci telefonul cu ajutorul unei lamai? Mituri IT spulberate" pe Ziare.com mai mult
Marti, 13 Octombrie 2015, ora 18:33
In locul elaborarii de strategii consistente in vederea cresterii economici, guvernele care au succedat pe la conducerea tarii in ultimii ani au preferat sa dezvolte teorii false si fanteziste. In cele mai multe cazuri, solutiile propuse au avut efecte negative.
"Investitia si capitalismul se democratizeaza, se globalizeaza. Va fi din ce in ce mai greu de facut bani si din ce in ce mai usor de pierdut banii, a declarat, pentru Business24, Adrian Mitroi, secretar general al CFA (Chartered Financial Analyst - Asociatiei Analistilor Financiari din Romania).
Reprezentantul CFA a prezentat pentru Business24 ce mituri economice celebre au fost "distruse" de noua realitate financiara:
Mit: Crearea de avere pentru actionari sau pentru binele public sunt primul obiectiv al unui manager respectiv politician.
Realitate: Cresterea economica nu este echivalenta cu competitivitate mai mare si nici cu cresterea nivelului de trai. Activitatea nu este echivalenta cu productivitatea.
Managerii au devenit mai puternici decat actionarii, iar cei mai buni dintre ei sunt la mare cautare, tocmai acum cand increderea in politician si in leader este mai scazuta ca oricand in istoria recenta.
Deficitul de leadership economic si politic face ca marii politicieni sa cada foarte usor in clasamentele de incredere, in primul rand datorita lipsei de inspiratie in metodele economice si de reforma.
Cum in economie si finante, se considera ca majoritatea greseste intotdeauna, in... mai mult
Marti, 15 Octombrie 2013, ora 17:00
Telefoanele mobile si mai nou smartphone-urile fac parte din viata tuturor. Si, cum interesul pentru gadeturile de acest tip a crescut exponential, si zvonurile legate de smartphone-uri sau serviciile aferente s-au inmultit. Iata o lista cu cele mai vehiculate mituri despre telefoane mobile si smartphone-uri.
Mit1 - Contractul de abonament ramane neschimbat!
Daca veti citi cu atentie contractul inainte de a-l semna, veti vedea ca orice companie de telecomunicatii isi rezerva dreptul de a modifica anumiti termeni si conditii din contract. Totusi modificarea contractului impune o notificare.
Mit 2 - Asigurarea telefonului mobil isi merita banii!
Este adevarat ca cele mai multe telefoane mobile au preturi destul de piperate si ca vreti sa va asigurati ca orice s-ar intampla, va veti vei bucura de smartphone-ul achizitionat.
Totusi, daca veti citi contractul de asigurare, veti observa ca furnizorul nu se obliga sa plateasca telefonul indiferent de ce se intampla cu acesta.
Citeste mai multe despre Top 5 mituri - astazi, despre telefoanele mobile pe Hit.ro. mai mult
Miercuri, 06 Martie 2013, ora 10:45
Exista cateva mituri despre computere care au reusit sa reziste in timp desi nu se bazeaza pe niciun fel de sambure de adevar. Techwench a realizat un top 5 al miturilor despre computere, clasament pe care il preluam si noi. Pentru ca este vineri si ar trebui sa ne mai descretim fruntile.
Mitul hackerului
"Un hacker iti poate porni computerul si il poate utiliza in timp ce tu dormi. Din acest motiv este bine sa scoti computerul din priza si sa scoti mufa de la cablul de internet sau sa opresti routerul wireless inainte de a te culca."
Acest mit calca pe urmele filmului "Hackers". Doar acolo am vazut cum pe ecranul unui pusti autodidact in computere apare mare si clipind textul "Hacked!"
Cititi mai multe despre 5 mituri amuzante despre computere pe Hit.ro mai mult
Sambata, 16 Februarie 2013, ora 14:40
Desi pare foarte simplu, in jurul consumului de apa s-au construit cateva mituri si recomandari. Unele sunt reale, altele sunt doar presupuneri sau generalizari care nu se potrivesc cu orice organism. AQUA Carpatica demonteaza cateva dintre miturile legate de apa.
1. Trebuie sa consumi doi litri de apa pe zi
Da, daca esti un adult sedentar sau semi activ, de inaltime sau greutate medie. Dar daca esti solicitat mai mult, daca faci efort, daca ai activitati sau diete care necesita un consum mai mare sau mai mic, aceasta cifra este pur orientativa. Fiecare organism are nevoie de o cantitate diferita de apa si o va semnaliza prin senzatia de sete.
2. Apa ajuta la slabit
Da, atata timp cat o parte din apa este adusa de fructe si legume. Altfel, apa nu face decat sa ofere o senzatie de satietate cu 0 calorii si sa ajute la eliminarea apei din tesuturi - fiind bine hidratat, corpul nu mai are de ce sa retina apa si iti va da senzatia de scadere in greutate.
3. Apa potabila imbuteliata nu cauzeaza probleme de sanatate
Da, daca este imbuteliata dintr-o sursa verificata, daca toti parametri se incadreaza in limitele admise si apa este in termenul de expirare. De asemenea, este important ca, mai ales in cazul prepararii hranei bebelusilor, apa sa contina o cantitate cat mai scazuta de nitrati. Din pacate, nu toate apele din Romania afiseaza acest indicator pe eticheta.
4. Apa ajuta la detoxifierea organismului
Da, pentru ca apa ajuta la diluarea toxinelor din... mai mult
Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 09:30