Afacerile micilor antreprenori au fost lovite cel mai mult de criza economica. Pentru a-i ajuta pe acestia, Frames a adunat la un loc voci din mediul de afaceri romanesc si a identificat cateva
Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de
Studiul efectuat de echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo.ro arata ca 73% dintre calatorii romani sunt dispusi sa plateasca mai mult pe mesele in oras in timpul unei vacante,
In ultimii ani, comenzile online de mancare au luat amploare in Romania, incepand cu localurile fast food si continuand cu restaurantele clasice, care au inceput si ele sa ofere mancare la domiciliu
Cei mai multi dintre dintre angajatii romani (84%) prefera sa manance pranzul pe tastatura computerului, iar aproape o treime dintre acestia (32%) opteaza pentru sandvisuri, salate sau paste, arata
Operatiunea Atlantic Resolve a fost initiata in anul 2014 dupa ce Vladimir Putin a invadat Peninsula Crimeea. Este un program al guvernului american care a ajuns la o finantare de aproape 5 miliarde
Romania ar trebui sa se concentreze pe anumite tipuri de mancare, dar si pe vinurile pe care le produce atunci cand se promoveaza in afara tarii, pentru a atrage si mai multi turisti straini,
Daca ti-ai imaginat vreodata ca o sa iei o cina romantica in Paris, Lisabona sau Viena, e foarte simplu sa transformi gandul acesta in realitate, pentru ca toamna ai bilete de avion catre cele mai
Premierul Victor Ponta a transmis in ziua de Paste un mesaj pentru vecinii din Ungaria, dupa ce un oficial de la Budapesta a opinat ca acestia urmeaza sa fie atrasi la cumparaturi in Romania dupa
Peste 100.000 de romani si-au petrecut Pastele in Romania, cheltuind 31 mil. lei pe cazare si masa, potrivit datelor furnizate de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).
David Paggio este un tanar italian, pasionat de mancarea rafinata, care si-a propus sa aduca in Romania un fel de mancare mai putin popular, despre care stia insa din calatoriile sale in intrega lume
Anca Mitu este unul din oamenii care au pornit de la zero in anii '90, cu o idee de business ce urma sa-i aduca in 2014 titlul de Furnzior al Casei Regale, cativa ani la rand. Antreprenoarea vorbeste
Mike Borze este vicepresedinte BenQ Europe si coordoneaza din aceasta pozitie peste 20 de tari din zona CEE. Momentan este si director general BenQ Franta si Managing Director BenQ Austria, dar
Craciunul sau Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului este cu siguranta cea mai frumoasa perioada a anului. Fiecare dintre noi ne pregatim locuinta ca sa primim oaspeti, sa-i primim pe cei dragi,
Alegerea vinului potrivit pentru masa de Revelion poate fi extrem de dificila, mai ales daca preparatele pe care le vei oferi invitatilor tai fac parte dintr-un meniu modern. Somelierul Marian
Cresterea exponentiala a vanzarilor de Black Friday din acest an arata ca aceasta zi se va constitui intr-un instrument de marketing de succes in Romania si pe viitor.
"Mananci ca sa traiesti sau traiesti ca sa mananci?". O vorba veche, din batrani, dar si o intrebare cu talc. Pana la urma, mancatul se rezuma la o actiune simpla sau reprezinta un adevarat ritual?
Mancarea eco, imbogatita cu vitamine si acizi grasi, incepe sa se transforme din moda intr-o adevarata obsesie si in Romania. Unul dintre locurile in care se seteaza tendintele in alimentatie este
In urma cu trei-patru ani, reprezentantii hipermarketurilor se grabeau sa estimeze cresteri cu pana la 50% ale vanzarilor in perioada sarbatorilor de Pasti. Anul acesta entuziasmul nu mai este la fel
Malta iti va oferi tot ce iti poti dori de la vacanta. Obiective turistice fascinante, peisaje de vis, gastronomie delicioasa si plaje salbatice, pe insulele nelocuite ale statului maltez. Daca te
Restaurant tip fast-food originar din Portugalia, cu peste 35 de locatii deschise si peste 10 ani experienta in domeniu.Concept: Restaurant Fast-Food cu specific ItalienescZona vizata: Toata TaraTip
Peter Imre - director Corporate Affarairs la Philips Morris Romania sustine in "Ziarul Financiar" o cronica gastronomica rezultata din investigarea atenta si obiectiva a "pietei" de specialitate. Fac
Surprinzator si savuros prin capacitatea de a imbina limbajul sugestiv cu informatia competenta, Peter Imre - director Corporate Affarairs la Philips Morris Romania sustine in "Ziarul Financiar" o
Pui, snitele si legume proaspete s-au facut la aburi, intr-un stand central, la cea de-a 29-a editie a Targului pentru Turism si Timp Liber, care s-a deschis ieri la Palatul Culturii si Sporturilor