Citylink, platforma de mobilitate urbana dezvoltata de o echipa locala de antreprenori, anunta astazi ca serviciul de Car Sharing devine cel mai extins din Bucuresti si Ilfov si include, de acum, si localitatile Corbeanca, Otopeni, Chitila, Mogosoaia, Popesti-Leordeni, Magurele si Glina.
"Primele doua luni ne-au demonstrat apetitul remarcabil al bucurestenilor fata de serviciile de Car Sharing, asa ca am accelerat planul nostru de extindere. Nu doar ca, de acum, Citylink este deja serviciul cel mai extins geografic din Bucuresti si Ilfov, dar, la cererea utilizatorilor, lansam, in regim pilot, si segmentul Premium, in parteneriat cu Autoklass. Astfel, flotei noastre i se adauga si modelele Mercedes-Benz GLA si Clasa C, pentru o gama completa de automobile disponibile oamenilor care aleg Citylink", a declarat Igor Grosu, CEO si cofondator Citylink.
De asemenea, optiunile de parcare incluse in experienta Citylink, unul dintre aspectele mentionate cel mai des de soferii din Capitala drept factor dificil de gestionat, se extind si includ, de acum, si spatii rezervate in parcarile private.
Primii parteneri care se alatura serviciului Citylink cu spatii dedicate sunt Athenee Palace Hilton, AFI Cotroceni si Veranda Mall.
In continuare, utilizatorii serviciului au inclusa parcarea gratuita, indiferent de timpul de stationare, in toate parcarile Capitalei administrate de municipalitate.
Un serviciu care raspunde nevoilor bucurestenilor
Inainte de lansarea pe piata... mai mult
Marti, 10 Martie 2020, ora 15:03
Romanii cu dor de duca pot descoperi la mai putin de o ora si jumatate de Bucuresti o destinatie de cicloturism aflata intr-o arie naturala protejata, Natura 2000, dar cu un potential imens de dezvoltare: Ciocanesti-Dunare din judetul Calarasi.
Acest itinerariu natural-cultural este unul deosebit datorita bogatiei speciilor de plante si pasari specifice zonelor umede, dar si traditiilor mestesugaresti si culinare inspirate de traiul in apropiere de Dunare.
"Noile trasee de bicicleta si drumetie identificate in acesta zona reprezinta o componenta mai mica in cadrul proiectului LENA (Dezvoltarea economiei locale si conservarea naturii in lunca Dunarii - Local Economy and Nature Conservation in the Danube Region n.r.), care beneficiaza de un sprijin financiar de 2 milioane de euro prin Programul Transnational Dunarea, in care activeaza 13 parteneri din 7 tari dunarene. Cele 5 trasee cicloturistice pun in evidenta atat natura, pentru ca ne aflam la Ciocanesti, in situl Natura 2000, dar si traditiile si cultura din satele romanesti dunarene. Sunt trasee accesibile tuturor iubitorilor de bicicleta - cel mai scurt se face intr-o jumatate de zi, iar cel mai lung leaga Ciocanesti de un alt sit Natura 2000, Comana, si se poate face in doua zile", a spus Raluca Dan, manager de proiect LENA in cadrul WWF Romania.
Proiectul LENA se desfasoara in perioada 1 ianuarie 2017 - 30 iunie 2019 si isi propune sa consolideze abordari comune integrate si politici in folosul conservarii... mai mult
Miercuri, 01 Mai 2019, ora 09:25
In ceea ce priveste viitorul loc de munca, o astfel de alegere este destul de importanta fie ca vorbim despre un job in tara fie in strainatate.
Responsabilitatile sunt intradevar mult mai mari cand vine vorba de locuri de munca in strainatate si de aceea o astfel de alegere trebuie facuta cu cap.
Majoritatea oamenilor, cel mai probabil isi doresc sa lucreze acasa, in tara insa din pacate nu tot timpul gasim un job pe placul nostru iar astfel de oportunitati sunt destul de rare deoarece un loc de munca bun se ocupa precum se vinde painea calda. Astfel ca trebuie sa fii mereu informat in legatura cu cele mai noi anunturi.
Cei care intampina cele mai multe probleme atunci cand au nevoie sa se angajeze, sunt evident tinerii care din pricina lipsei de experienta de foarte multe ori sunt nevoiti sa lucreze pe un post total diferit fata de studiile terminate, pentru a face aceasta "experienta in campul muncii" si in plus, salariile in majoritatea cazurilor nu sunt tocmai cele dorite.
Pentru a avea un start bun in ceea ce priveste viitorul loc de munca, trebuie sa incepi prin a-ti cauta viitorul job pe un site serios, pe o platforma online de incredere care permite numai firmelor si companiilor bine intentionate sa isi publice anunturile. Exista fel si fel de angajatori neseriosi care nu cauta decat sa profite de pe urma unor oameni bine intentionati, insa acesta este un alt subiect.
Fie ca sunteti in cautarea unor locuri de munca in strainatate ori cautati... mai mult
Joi, 28 Martie 2019, ora 09:48
100 de companii participante, 300 de specialisti HR, 4.000 de oportunitati de cariera si 15.000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din 27-28 martie Angajatori de TOP Bucuresti.
Cele 4.000 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.
Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate.
Pentru un angajat entry-level incep de la 300 de euro, iar pentru candidatii seniori pot ajunge in intervalul 1.000-1.500 de euro si peste 1.500 de euru.
Cele 4.000 de oportunitati de cariera oferite in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti sunt adresate candidatilor cu diferite nivele de experienta:
- 41% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level;
- 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta;
- 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.
15% mai multe oportunitati de cariera deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti
In perioada decembrie 2014 - ianuarie 2015, portalul de cariera www.hipo.ro a realizat studiul "Piata fortei de munca in 2015" aplicat pe un esantion de 261 de companii, reprezentanti ai departamentelor de resurse umane.
In urma interpretarii raspunsurilor a reiesit ca 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 raportat la 2014.... mai mult
Vineri, 20 Martie 2015, ora 10:42
Daca in urma cu patru ani, visul de a-ti ridica o casa in apropierea Capitalei parea imposibil, acum lucrurile nu mai stau deloc asa. Criza a taiat din preturile terenurilor, astfel incat, in prezent iti poti achizitiona un lot de casa la costuri pornind de la 10 euro/mp.
Pe site-urile imobiliare, pretul terenurilor porneste de la 10-15 euro/metru patrat in zone precum Chitila, Afumati sau Cornetu, insa pot ajunge si la 900 de euro/mp in zone precum Soseaua Nordului sau Pipera.
Zona de nord ramane cea mai scumpa atat datorita padurii din apropiere cat si a dezvoltarii infrastructurii. De exemplu, pe site-ul anuntul.ro, poti gasi cu cu 32.000 de euro parcele de teren de 700 de mp in Otopeni, intr-o zona numai de vile.
De asemenea, poti opta pentru un lot de teren de 670 de mp tot in zona Otopeni la 25.000 de euro. Aici preturile terenurilor pornesc de la 49 euro/mp .
Tot pentru constructia de vile intr-o zona de lux poti alege si cartierul Pipera, unde metrul patrat de teren porneste de la 135 euro si poate ajunge pana la 650 de euro.
De exemplu, daca ai la dispozitie 100.000 de euro pentru achizitia un teren de 408 mp in Pipera. Zona dispune de canalizare, gaze si curent electric. Din punct de vedere comercial zona este deservita de 3 supermarket-uri Mega Image si de centrul comercial Jollie Ville, in cadrul acestuia fiind prezent si centrul de fitness si sanatate World Class.
Exista insa si zonele ieftine pentru care poti opta, precum Chitila sau... mai mult
Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 23:00