Daca detineti sau gestionati o sala de fitness si aerobic sau un complex spa, atunci probabil intelegeti importanta instalarii unor camere supraveghere. De la pastrarea sigurantei membrilor sai la inregistrarea traficului de intrare si iesire si la actionarea rapida in situatii de urgenta, fiecare sala de sport trebuie sa aiba instalat un sistem de securitate fiabil care include camere de supraveghere, senzori si chiar butoane de panica.
O sala bine securizata incepe cu monitorizare complexa si camere performante. Indiferent daca acestea sunt situate in exterior sau in interior, trebuie sa devina un "must-have". Unde si cate camere supraveghere vor trebui instalate, va depinde in mare masura de marimea spatiului, cat si de caile de acces.
Toti proprietarii de sali de sport au investit in echipamente de mii si mii de euro. Deci, daca detineti sau gestionati o astfel de afacere, mai mult ca sigur stiti ca aparatele de exercitii nu sunt deloc ieftine. Cu astfel de echipamente valoroase este important sa existe camere de supraveghere video de calitate.
In plus, supravegherea spatiului nu are ca scop doar protejarea echipamentelor pentru gimnastica, dar si a membrilor care le folosesc. Proprietarii doresc sa ofere un mediu sigur, de incredere, membrilor sai.
Mai mult, camerele de supraveghere vor stimula clientii sa se comporte adecvat si ii va incuraja sa nu deterioreze aparatele si sa execute exercitiile corect, fara a avaria vreun aparat. Stim foarte bine ca... mai mult
Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 15:03
Guvernul Romaniei va investi, prin Compania Nationala de Investitii, nu mai putin de 95 de milioane de lei in constructia unei sali polivalente in orasul Pitesti.
Primarul localitatii argesene, Cornel Ionica, a anuntat pe un site de socializare ca investitia in constructia salii a fost aprobata de Executiv si ca autoritatile locale vor plusa si ele cu 5 milioane de lei in acest proiect.
"Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi (joi - n.red.), prin hotarare, indicatorii tehnico-economici pentru constructia Salii Polivalente din Pitesti.
Urmeaza ca acum Compania Nationala de Investitii sa inceapa procedurile prevazute de lege pentru demararea investitiei. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adauga 5 milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcari corespunzatoare si a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construita sala care va avea pana in 5.000 de locuri.
Aceasta este cea mai mare investitie care este realizata in Pitesti dupa 1990!", a transmis primarul.
Viitoarea sala polivalenta din Pitesti va avea cinci mii de locuri, iar cea mai mare parte a costurilor de constructie, peste 20 de milioane de euro, va fi suportata din bugetul de stat.
...citeste mai departe despre "Continua investitiile din bani publici in sport: Iata ce oras va avea o sala polivalenta de 100 de milioane de lei" pe Ziare.com mai mult
Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 10:48
Ion Tiriac a anuntat ca a inceput un proiect prin care va investi cel putin 150 de milioane de euro pentru a ajuta sportul romanesc.
Omul de afaceri a dezvaluit ca a inceput sa construiasca o Universitate la Otopeni, al carui scop principal este sa dezvolte specialisti din sport.
"In acest moment am inceput constructia unei universitati, care ne va costa cu siguranta 150 de milioane de euro. Speram sa mai obtinem inca 200 de milioane de euro de la Uniunea Europeana, de la Bruxelles. Eu voi face 80 de ani in curand si n-am de gand sa fiu cel mai bogat om din cimitir", a spus Tiriac intr-un interviu pentru editia tiparita a Sport Bild.
Fostul tenismen a mentionat ca scopul Universitatii nu este sa scoata "profesori de sport", ci specialisti de top in sport, care pot activa la cel mai inalt nivel.
De asemenea, aceasta universitate va avea si o ramura de management, pentru ca si aceasta este o problema in sportul romanesc, in opinia lui Tiriac.
Tiriac estimeaza ca Universitatea care ii va purta numele va fi gata in cel mult patru ani.
Vor fi acceptati in primul an 2.000 de studenti, iar Tiriac a inceput deja demersurile pentru a face parteneriate cu universitati celebre din Germania, SUA si Marea Britanie.
Citeste si: Ion Tiriac, despre patinoarul pe care l-a construit: Mi-au furat 500 de mii de euro
C.S. ...citeste mai departe despre "Ion Tiriac anunta o investitie de 150 de milioane de euro in sportul romanesc: N-am de gand sa fiu cel mai bogat om din... mai mult
Joi, 05 Aprilie 2018, ora 15:00
Ion Tiriac a anuntat ca va face o investitie enorma in sportul romanesc.
Omul de afaceri a marturisit ca are "puse deoparte" nu mai putin de 100 de milioane de euro, bani pe care vrea sa-i foloseasca pentru a ridica un campus sportiv universitar.
"Mai am puse deoparte 100 de milioane de euro pentru construirea unui campus sportiv universitar! Vreau sa facem gradinite olimpice pentru ca cei mai mici sa faca sport", a declarat Tiriac, citat de DolceSport.
Fostul sportiv roman a investit recent peste doua milioane de euro in constructia unui patinoar in localitatea ilfoveaza Otopeni.
In momentul de fata, patinoarul lui Tiriac este singurul care poate fi utilizat la meciuri oficiale de sportivii din Capitala, dupa ce batranul "Flamaropol" a fost dezafectat. ...citeste mai departe despre "Ion Tiriac promite o investitie fabuloasa in sportul romanesc: Am puse deoparte 100 de milioane de euro" pe Ziare.com mai mult
Vineri, 21 Iulie 2017, ora 18:01
Ion Tiriac continua sa se implice in dezvoltarea infrastructurii sportive din tara noastra. Dupa ce a inaugurat patinoarul de la Otopeni, Tiriac are si alte planuri.
In imediata vecinatate a patinoarului, Tiriac vrea sa construiasca o baza sportiva uriasa, care se va intinde pe 20 de hectare, conform unui comunicat oficial.
In ea se vor regasi 25 de terenuri de tenis, un stadion cu pista de atletism si o ...citeste mai departe despre "Dupa ce a construit un patinoar, Tiriac nu se opreste - ce planuri are omul de afaceri" pe Ziare.com mai mult
Joi, 08 Decembrie 2016, ora 18:00
Proprietarul clubului de fotbal Atletico Madrid, miliardarul chinez Wang Jianlin, si-a diversificat afacerile din sport cumparand cu 650 de milioane de dolari corporatia World Triathlon.
Aceasta organizeaza evenimentele atletice "Ironman" si detine controlul asupra brandului.
O competitie Ironman presupune o cursa de inot pe o lungime de 3,8 kilometri, un traseu de 180 de kilometri pe bicicleta, urmate de cei 42 de kilometri ai unei curse de maraton, relateaza portalul CNN Money.
Un adevarat imperiu
Pe langa clubul de fotbal spaniol si corporatia specializata in evenimente de anduranta pentru atleti, Wang Jianlin mai are in portofoliu si Infront Sports & Media, una dintre cele mai mari firme de marketing din sport.
Odata cu finalizarea achizitiei World Triathlon, compania Dalian Wanda Group detinuta de miliardarul chinez pretinde ca va fi cea mai mare companie din domeniul sportiv din lume.
Wang a ajuns de curand cel mai bogat om al Chinei dupa ce l-a depasit pe Li Ka-Shing, un milionar stabilit in Hong Kong. Averea lui Wang este estimata la 42,6 miliarde de dolari, conform datelor prelucrate in raportul Institutului Hurun.
Un militar excentric
Vreme de 16 ani, Wang a fost un ofiter de cariera in armata chineza, averea dobandind-o abia dupa infiintarea Wanda Group.
Compania sa este cel mai mare dezvoltator imobiliar de pe piata din China, avand in portofoliu 17 milioane de metri patrati de spatii comerciale, restaurante, mall-uri si hoteluri.... mai mult
Joi, 27 August 2015, ora 15:25
Romania trebuie sa investeasca in sport, sa aiba o strategie pe termen lung in domeniu, a sustinut luni seara, la Dolce Sport, premierul Victor Ponta, care a punctat ca, in prezent, tara noastra ""traieste"" din investitiile dinainte de 1990.
"Consilierii mei pe sport spun un lucru: in sport daca nu investesti bani, strategie pe termen lung, nu mai tii pasul cu ceilalti. Sportul reprezinta un urias business, investesti si incepi sa ai rezultate peste 10 ani. Pentru mine idealul in sport este Spania - are tenis, fotbal. (...) Spania e un exemplu. Rezultatele vin dupa 10-15 ani. In Romania nu stiu cand am investit pe 10-15 ani", a adaugat Ponta.
Premierul a aratat ca, pentru el, sportul este important si s-a declarat multumit de faptul ca a reusit sa plateasca datoriile pe care statul le avea fata de sportivii olimpici medaliati, dar si de faptul ca a deblocat proiectul salii polivalente.
"Bucurestiul nu are o sala polivalenta. Costa vreo 55 de milioane de euro. (...) Vreau sa cred ca pana in 2016 putem sa inauguram sala polivalenta din Bucuresti. (...) Anul trecut, in toamna-iarna, ne-am chinuit sa gasim o solutie pentru fetele de la Oltchim. (...) Sunt picaturi mici, dar, daca nu reusim sa le legam la un loc, vor ramane doar fapte izolate de la un prim-ministru care iubeste sportul. (...) Sunt lucruri concrete, dar sunt picaturi intr-o mare. Astept de la Ministerul Sportului, de la federatii (...) sa primesc acel pachet legislativ care sa ajute sportul", a adaugat... mai mult
Marti, 19 Februarie 2013, ora 10:32
Guvernul britanic a anuntat ca va mentine o subventie anuala de circa 160 milioane de euro pentru sportul din aceasta tara in urmatorii patru ani, pe fondul rezultatelor obtinute de delegatia Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Londra.
Primul ministru David Cameron a precizat ca UK Sport, organismul insarcinat cu distribuirea fondurilor catre sporturile olimpice si paralimpice, va primi aceeasi suma destinata ultimilor patru ani pentru pregatirea sportivilor in vederea Jocurilor Olimpice de la Londra.
Banii vor proveni din beneficiile Loteriei nationale, statul contribuind cu circa 50 milioane de euro anual.
Sportivii vor beneficia de programe de ajutor economic, dar vor trebui sa participe cinci zile pe an la campanii de promovare a sportului in scolile din tara.
JO de la Londra au crescut stima de sine a britanicilor - David Cameron
Jocurile Olimpice 2012: Moda de la Olimpiada este un adevarat festival mai mult
Luni, 13 August 2012, ora 09:15
Industria sportului se va dezvolta puternic pana in 2015, iar veniturile incasate din acest domeniu vor creste cu 3,7% pana la 145,3 miliarde de dolari.
Cresterea va fi marcata de evolutia pietelor emergente, noile reglementari pentru costuri dar si dorinta sponsorilor de a finanta evenimentele sportive si cluburile, ca parte a mixului lor de marketing, potrivit rapoartelor recente.
Prognoza PricewaterhouseCoopers a evolutiei veniturilor din sport la nivel global si regional pana in 2015 arata ca America de Nord va ramane cea mai mare piata sportiva din lume urmata de regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), apoi de piata asiatica. In schimb, America Latina va ramane cea mai mica piata sportiva.
Balanta puterii economice pare sa se schimbe, potrivit raportului PWC, care arata ca, in contextul crizei economice actuale, ascensiunea Asiei se face din ce in ce mai simtita.
Acest lucru va duce la o sporirea a globalizarii si in domeniul sportului, pe masura ce cluburile si federatiile vor cauta sa-si sporeasca veniturile provenite de la clasa de mijloc aflata in crestere in toate statele emergente.
Cresterea industriei va fi de 3.7%, pana in 2015
In urmatorii patru ani, veniturile din sport la nivel global vor creste la 145,3 miliarde de dolari americani, de la 118 miliarde estimate in 2011, ceea ce va insemna o rata medie de crestere de 3.7%, ca urmare a redresarii economice, a revenirii publicitatii televizate, migrarea continua a sporturilor... mai mult
Luni, 12 Decembrie 2011, ora 12:19