Suntem cu totii martorii unei ere in care aceasta schimbare uriasa de paradigma - trecerea catre solutii digitale pentru simplificarea vietilor noastre - se inradacineaza in absolut orice domeniu de activitate.
Cu alte cuvinte, atunci cand tehnologia bate la usile cazinourilor, jucatorii sunt cei care au cel mai mult de castigat de pe urma digitalizarii intregii industrii a jocurilor de noroc.
Cazinourile sunt deja prezente in online de ani buni, insa ofertele platformelor de profil par sa vina cu noi si noi surprize pentru cei care joaca la pacanele online sau la un joc live de ruleta.
Daca vrei sa afli mai multe despre cum functioneaza un cazinou online, am adunat pentru tine o serie de intrebari esentiale, carora le raspundem chiar acum:
1. Pot gasi intr-un cazinou online jocurile clasice?
Raspuns: Da, iar in afara de cele clasice, o multime de alte jocuri de cazinou ii asteapta in fiecare zi pe toti cei care vor sa le testeze, chiar si in varianta "Demo".
Cei care isi deschid un cont de jucator pe site-ul unui casino online, redescopera instant placerea de a fi in fata jocurilor preferate. Daca obisnuiesti sa joci la pacanele in cazinourile reale pe care le frecventezi, aceleasi sloturi te asteapta si in online: Book of Ra sau Sizzling Hot Deluxe sunt doar cateva exemple de pacanele disponibile si pe net, usor de accesat chiar din fata laptopului tau.
Mai mult decat atat, jocuri precum ruleta sau jocul de blackjack sunt prezente in oferta... mai mult
Miercuri, 05 August 2020, ora 11:39
Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a lansat HUAWEI Mate 20, una dintre cele mai asteptate serii de smartphone-uri ale acestui an.
Noua serie HUAWEI Mate 20 reprezinta o etapa importanta in istoria seriei HUAWEI Mate, un varf de inovatie. Dotate cu cea mai puternica si complexa tehnologie de pe piata, cele mai recente flagship-uri Huawei seteaza standardele industriei in ceea ce priveste performanta.
Seria HUAWEI Mate 20 este alimentata de cel mai performant procesor de pana acum - Kirin 980.
Creat pe o arhitectura de 7 nanometri, acesta include puternicul Cortex-A76 si GPU-ul Mali-G76, ce ofera performante imbunatatite si o experienta de utilizare a smartphone-urilor fara precedent. Totodata, noul incarcator HUAWEI SuperCharge de 40 W, functia de incarcare rapida wireless de 15 W si bateriile mari functioneaza in tandem pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna durata de viata a bateriei.
Sistemul Matrix Camera include obiectivul Leica Ultra Wide Angle si permite utilizatorilor nu numai sa capteze imagini cu o perspectiva marita, ci si fotografii macro spectaculoase.
Noul sistem Matrix Camera adopta un design avangardist, dispus in patru puncte, care emana personalitate, oferind dispozitivului o identitate vizuala unica, usor de recunoscut, chiar si de la distanta.
Seria HUAWEI Mate 20 pune la dispozitia utilizatorilor interfata EMUI 9, bazata pe sistemul de operare Android P, cu ajutorul careia... mai mult
Miercuri, 17 Octombrie 2018, ora 11:46
Apple nu a inventat smartphone-ul, dar a fost compania care l-a transformat intr-o senzatie.
Acum zece ani, oamenii foloseau iPod-uri pentru a asculta muzica, aparate foto compacte pentru a face poze si telefoane cu clapeta pentru a comunica. Pentru a se deplasa dintr-un loc in altul consultau harti sau intrebau pur si simplu alti oameni.
Apoi a aparut iPhone-ul, un dispozitiv elegant care le inlocuia pe toate de mai sus si multe altele.
"Cred ca oamenii au inteles ca iPhone-ul va fi un proiect important, dar nu cred ca a inteles cineva cat de revolutionar va fi", a spus Fred Vogelstein, care a scris o carte ("Dogfight") despre competitia dintre Apple si Google si modul in care rivalitatea dintre cele doua companii a dus la ceea ce este astazi smartphone-ul, pentru CNN.
Saptamana aceasta, pe 29 iunie, s-a implinit un deceniu de la lansarea primului iPhone. Telefonul Apple deschidea era smartphone-ului modern, care avea sa devina pentru o buna parte din populatia globului un bun indispensabil, transformand industrii de miliarde de dolari si generand altele noi.
La zece ani de iPhone facem un bilant al impactului pe care smartphone-ul l-a avut asupra lumii.
A facut Internetul accesibil oriunde si oricand
De la aparitia iPhone-ului, traficul de date pe dispozitive mobile a explodat la nivel global si continua sa creasca in ritm galopant. De exemplu, anul trecut a inregistat o crestere de peste 63%. (CISCO)
A redefinit industria de software
Lumea a... mai mult
Sambata, 01 Iulie 2017, ora 17:07
Dupa usturatoarea experienta Nokia, Microsoft a renuntat la divizia smartphone din cadrul companiei, iar unul dintre directori anunta ca nici nu se intrevad sanse ca masura sa fie anulata.
Alex Kipman, omul aflat in spatele inventiei HoloLens, canta prohodul epocii smartphone, sustinand ca dispozitivul a atins deja potentialul maxim si nu mai poate aduce nimic nou, relateaza CNBC.
"Telefonul este deja mort. Oamenii inca nu au realizat asta", a afirmat Kipman, care sustine ca aceasta masura nu este o pierdere pentru compania pe care o reprezinta.
Comentariul sau ar putea reprezenta o surpriza pentru alti giganti IT, asa cu este Apple, care a raportat recent vanzari de 50 de milioane de iPhone-uri in primul trimestru al acestui an.
Cifra insa, oricat de impresionanta s-ar dovedi, i-a dezamagit pe investitori, acestia asteptand rezultate mult mai bune, in special pe piata din China.
Pe de alta parte, Microsoft nu a facut decat doi-trei pasi timizi in competitia acerba de pe piata smartphone, dupa achizitia Nokia in 2013, compania din Seattle trecand direct la restructurarea locurilor de munca din divizia de profil.
In schimb, executivii Microsoft par sa se fi concentrat pe o alta nisa, laptopul Surface reprezentand un competitor redutabil pentru sistemele similare lansate de Google si Apple: Chromebook, respectiv iPad.
In acelasi timp, directorul de marketing Yusuf Mehdi a declarat intr-un interviu acordat Bloomberg ca Microsoft ar putea sa reia... mai mult
Luni, 08 Mai 2017, ora 10:11
Industria smartphone are de pierdut 45 de miliarde de euro in urma comercializarii produselor falsificate ale unor marci celebre, arata un studiu recent al Biroului pentru Drepturi de Proprietate Intelectuala si Marci Inregistrate din UE (EUIPO).
Suma anuntata de inspectorii institutriei europene este estimata a fi pierderea suferita de producatorei in 2015, cand piata produselor originale a suferit un declin in vanzari de 184 milioane de smartphone-uri, relateaza CNBC.
In total, 2015 a fost marcat de o cadere de 12,9 procente in vanzari, analistii banuind ca acest segment a fost acoperit de produse falsificate.
Africa, America Latina, Orientul Mijlociu, China si regiunea Asia-Pacific sunt zonele une telefoanele smart contrafacute si-au croit drum spre consumatori, cota de piata ocupata de fake-uri variind intre 11,8% si 21,3%.
In Europa se estimeaza ca 8,3% din telefoanele smart vandute sunt falsificate, in vreme ce prezenta acestora pe piata din Statele Unite se ridica a 7,6%.
"Prin rapoartele si analizele noastre construim o imagine asupra modului in care produsele piratate si contrafacute afecteaza sectoare cheie din economie.
Este primul raport de acest gen prin care analizam efectele acestui fenomen pe un sdector atata in interiorul Uniunii, cat si in afara granitelor UE", a explicat Antonio Campinos, directorul EUIPO.
"Pierderea unei cote de piata de 12,9% este de asteptat sa trezeasca reactii din partea autoritatilor pentru a combate comertul... mai mult
Miercuri, 01 Martie 2017, ora 17:54
Piata smartphone-urilor nu mai produce aceleasi profituri din cauza concurentei acerbe dintre noii veniti si a dominatiei Apple. Un cutremur in piata este anticipat de catre unii producatori, iar acesta ar putea face curatenie in aceasta industrie, sustine Carl Pei, co-fondator al startup-ului chinezesc One Plus.
Marile companii precum HTC sau Amazon nu inregistreaza vanzarile asteptate, in vreme ce Apple reuseste sa colecteze aproape 90% din tot profitul din industrie. Peisajul pietei din acest moment il face pe Pei sa creada ca vom asista la schimbari radicale in urmatorii ani, relateaza Bloomberg.
Profit redus
"Vom supravietui pentru cateva cicluri. O parte din jucatori vor disparea, iar marile companii se vor retrage", anticipeaza co-fondatorul One Plus, compania care a creat cel mai in voga smartphone de pe piata chineza.
One Plus a adoptat o reteta folosita si de Xiaomi, vanzandu-si produsele direct in mediul online si foarte mult in afara Chinei.
Anul trecut, One Plus a realizat venituri de 300 de milioane de dolari din vanzarea a un milion de unitati.
Anul acesta, datele privind profitul nu au fost inca facute publice, dar vanzarile au crescut cu 30% in primele 9 luni, iar compania intentioneaza sa se extinda pe pietele din Europa, Statele Unite si India.
"2016 este anul in care lumea intreaga va lua contact cu telefoanele One Plus", afirma increzator Pei.
Necazul cel mare este ca nimeni, in afara de Apple, nu mai face profit in segmentul... mai mult
Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 12:30
1In tara noastra, industria smartphone-urilor si a tabletelor va avea in continuare o crestere sanatoasa, sustin analistii.
In 2015, daca ne uitam la consumatorii din Bucuresti, care sunt cei mai deschisi la noile tehnologii, conform datelor iSense.Solutions remise Ziare.com, in urmatoarele 12 luni, 13% dintre acestia intentioneaza sa cumpere un smartphone si 9% o tableta.
Ei ar plati in medie 1.346 de lei pentru un telefon inteligent si 1.139 de lei pentru o tableta.
"Asadar, in tara noastra, industria smartphone-urilor si a tabletelor va avea in continuare o crestere sanatoasa", a explicat Traian Nastase, managing partner la firma de cercetare a pietii iSense.Solution, pentru Ziare.com.
Mai mult de jumatate din romani folosesc smartphone-ul cand se uita la TV - Interviu
Telefoanele cu cel mai mare succes la romani
Apple este un brand de succes si orice lansare a lor se bucura de multa mediatizare si de atentia publicului. Astfel, conform datelor iSense.Solutions ...citeste mai departe despre "Cati bucuresteni vor sa-si cumpere smartphone si cati bani ar da" pe Ziare.com mai mult
Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 09:08
A fost facut un pas important in cadrul cercetarii privind materialul care poate face smartphone-urile mai subtiri, mai rezistente si cu o conexiune la Internet de 100 de ori mai rapida.
Cercetatorii din cadrul companiei sud-coreene Samsung au dezvoltat o noua metoda de sintetizare a grafenului, prin care ar putea fi accelerata comercializarea acestui asa-numit "material minune" pentru a fi utilizat la fabricarea dispozitivelor electronice, scrie The Telegraph.
Grafenul este unul dintre cele mai subtiri, usoare si puternice materiale cunoscute. Este, de asemenea, si unul dintre cele mai bune conductoare. Grafenul este format dintr-un singur strat de atomi de carbon, dispusi intr-o structura de tip fagure.
Versatilitatea care il caracterizeaza il face apt pentru multiple utilizari in industria electronica, inclusiv pentru cele mai recente aparitii din domeniu precum ecranele flexibile sau dispozitivele de tipul ceasului inteligent.
Institutul Avansat pentru Stiinta si ...citeste mai departe despre ""Materialul minune" care poate transforma radical industria smartphone-urilor - progrese importante" pe Ziare.com mai mult
Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 10:09
Android si iOS continua sa domine industria globala a smartphone-urilor, potrivit unei cercetari realizate de firma IDC. Cele doua platforme detin impreuna 82% din vanzarile de smartphone-uri in primul trimestru din acest an.
Vanzarile globale de smartphone au crescut puternic in T1, potrivit ultimului raport Gartner. Ponderea vanzarilor de smartphone in total vanzari telefoane mobile a crescut intr-un an de zile de la 23,3% la 34,4%.
Android conduce in raportul IDC, cu 89 milioane de unitati vandute in T1 si o cota de piata de 59%, in timp ce sistemul de operare iOS de la Apple se afla pe locul al doilea, cu 35,1 milioane de unitati livrate. iOS are o cota de piata de 35%, potrivit The Next Web.
Symbian si BlackBerry OS au inregistrat cresteri ale livrarilor, dar au pierdut mult din cota de piata. Symbian a scazut anual de la o cota de piata de 60,6%, la 6,8% in T1, in timp ce BlackBerry OS a scazut de la 29,7% la 6,4% in T1. Linux a avut o cota de piata de 2,3% in T1.
Cota de piata a sistemului de operare Android ar putea creste daca producatorul sau, Samsung, va avea vanzari ridicate in viitor. Pana in prezent, au fost primite noua milioane de precomenzi pentru Samsung Galaxy S III.
Situatia sistemului de operare al Google este incerta, expertii manifestandu-si unele dubii legate de viitorul acestuia, dupa achizitionarea Motorola Mobility. mai mult
Vineri, 25 Mai 2012, ora 08:22