Avand in vedere ca dureaza de aproape doi ani, situatia sanitara si economica globala nu mai poate fi descrisa drept un "context", ci mai degraba "o noua realitate". A trebuit sa ne obisnuim cu totii cu aceasta, insa mai ales patronii si angajatii din industria ospitalitatii, care s-a numarat printre cele mai afectate de restrictii si masurile de preventie.
In conditiile respective, este de la sine inteles ca, daca activati intr-o astfel de unitate de alimentatie publica, fie ca o detineti sau administrati, tendinta dumnevoastra este sa gestionati cat mai bine cheltuielile si sa nu faceti achizitii nefondate sau foarte costisitoare, care va pot pune in pericol profitul.
Parcurgand acest articol in continuare, veti afla de ce investitia intr-un model de friteuza profesionala reprezinta una dintre cele mai inspirate decizii de business pe care le puteti lua, din postura pe care o ocupati. Un astfel de echipament este ideal pentru prepararea rapida de alimente gustoase, intrucat permite frigerea uniforma a acestora, in baie de ulei. Spre deosebire de metodele traditionale, friteuzele garanteaza rezultate la cele mai inalte standarde de calitate, intr-un timp mult mai scurt. Nu in ultimul rand, prin definitie, aceste produse sunt foarte rezistente, dar si usor de curatat.
Bineinteles, pentru ca o achizitie de acest tip sa renteze atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, o friteuza profesionala trebuie aleasa din oferta unui furnizor cu o experienta indelungata. Un... mai mult
Joi, 16 Decembrie 2021, ora 16:58