Argelius Network este o platformă de gestionare a evenimentelor construită pe tehnologia blockchain, care va revoluționa modul în care oamenii experimentează evenimentele muzicale. S-a creat un ecosistem în care artiștii își pot gestiona cu ușurință muzica, iar fanii pot plăti bilete folosind criptomonede.
Argelius Network – un ecosistem muzical web3.0
Argelius Network dorește să creeze un nou ecosistem, complet liber, eliminând părți terțe, pe baza tehnologiei blockchain și a descentralizării. Ecosistemul oferă artiștilor un nou tip de industrie muzicală în care să existe libertate, unde se vor putea exprima liber pentru a-și atinge potențialul maxim, pot optimiza profiturile și pot descoperi noi perspective. De acest lucru vor beneficia atât investitorii, cât și artiștii.
Un lucru interesant, este că odată ce proiectele Argelius încep să fie profitabile, un mic procent din veniturile acestora va fi adăugat la fondul de lichidități al token-ului. Acest lucru va permite capitalizării de piață a token-ului și prețului acestuia să crească într-un mod stabil și natural. Această caracteristică cu adevărat unică, precum și nouă în industria criptografică, va permite ca toți cei interesați să poată adopta mai ușor ecosistemul muzical.
Argelius Network – locul unde muzica se întâlnește cu cei pasionați
Argelius Network este o infrastructură descentralizată, unde utilizatorii pot cumpăra bilete... mai mult
Joi, 25 August 2022, ora 17:40
De indata ce se naste, copilul incepe sa cunoasca lumea exterioara prin organele senzoriale, fiecare obiect din jur devenind provocator si instructiv pentru el. In primii ani de crestere au loc schimbari rapide in dezvoltarea celor mici, iar jocurile ajung sa le solicite aproape tot timpul.
Jucariile sunt elemente indispensabile ale jocurilor si au rolul esential de a-i ajuta pe copii in dezvoltarea mentala, fizica si psiho-sociala. Aceste obiecte variate nu doar declanseza momente distractive, ele indeplinesc inclusiv sarcini educationale eficiente, recunoscute de specialistii in psihopedagogie. In definitiv, cel mai corect este sa percepem jucaria drept instrument educational important, nu un simplu obiect pentru a ne distra copiii.
Jucariile sustin dezvoltarea cerebrala.
Dezvoltarea armonioasa a creierului unui copil este sustinuta de fiecare interactiune cu un obiect care-i trezeste interesul si creativitatea. Practic, captarea atentiei este primul pas in suscitarea centrilor nervosi, urmand apoi ca naturala curiozitate si inventivitatea sa caute utilitate acelui obiect. Astfel, joaca le permite celor mici sa evolueze din punct de vedere cognitiv, imaginativ, emotional.
Cu un rol atat de important in viata copiilor, jucariile trebuie sa fie selectate cu atentie. Asigurati-va, asadar, ca sunt potrivite pentru varsta, perioada de dezvoltare, abilitatile, interesele primitorului si alegeti intotdeauna marci de incredere - astfel veti sti ca sunt produse conform... mai mult
Marti, 17 August 2021, ora 10:36
Omniconvert, companie romaneasca specializata in dezvoltarea de tehnologii de marketing pentru companiile din comertul electronic, ofera posibilitatea tuturor IMM-urilor din acest sector sa acceseze tehnologii prin care sa isi imbunatateasca rata de conversie.
Valoarea totala cumulata a finantarii este de 5 milioane de euro si sunt vizate companiile mici si mijlocii din noua sectoare de activitate din intreaga lume.
Pe masura ce provocarea medicala creata de pandemia COVID-19 devine o amenintare reala in tot mai multe tari, este clar ca nivelul de incertitudine economica creste.
In aceasta perioada, cele mai afectate sunt IMM-urile, care trebuie sa gaseasca modalitati noi de eficientizare a eforturilor de marketing.
Aceste business-uri trebuie sa faca schimbari semnificative si sa obtina cat mai mult din investitiile de marketing pe care le fac.
Omniconvert se implica in sprijinirea companiilor mici si mijlocii din comertul electronic, indiferent de zona geografica unde acestea activeaza, fiind cele care sunt in aceasta perioada cele mai vulnerabile, si le ofera solutii de imbunatatire a ratelor de conversie.
"Trecem cu totii printr-o perioada care ne pune la incercare si intelegem ca unul din sectoarele afectate este cel al companiilor mici si mijlocii, de aceea, ne bucuram sa le putem veni in ajutor.
Punem la dispozitia IMM-urilor din intreaga lume din sectorul eCommerce platforma creata de noi la Omniconvert, prin care antreprenorii si specialistii... mai mult
Luni, 30 Martie 2020, ora 15:25
Parintele Microsoft tocmai a implinit 6 decenii de viata, dar ambitiile sale raman in continuare la fel de mari in privinta modului in care ar trebui sa evolueze civilizatia umana.
Desi si-a pus amprenta asupra sfarsitului de secol XX, influenta lui Bill Gates este in continuare vizibila prin proiectele si ideile lansate impreuna cu alti militanti pentru o viata mai buna, iar 5 dintre acestea ar putea revolutiona modul in care traim, relateaza ziarul The Telegraph.
Internet pentru toata lumea
Unul dintre scopurile sale a fost legat de asigurarea accesului oricarei persoane la un computer, dar acum tinta sa este mult mai adaptata tehnologiilor digitale care au aparut pe piata.
Gates reprezinta unul dintre personajele care au evoluat odata cu internetul, asa ca este de inteles ca fondatorul Microsoft isi doreste ca toata populatia lumii sa aiba acces la aceasta sursa de informatii.
Impreuna cu Bono si Mark Zuckenberg, Gates este semnatar al unei declaratii publice prin care sustine necesitatea conectarii intregii populatii a globului la Internet.
"Internetul joaca un rol critic in lupta impotriva abuzurilor, impartasirea unor noi idei si la dezvoltarea unor noi locuri de munca.
In acest moment, jumatate din populatia globului, in special femeile, nu au acces la Internet", arata cei trei in documentul facut public de activistii grupului ONE.
Salvarea mediului inconjurator
Planurile lui Gates vizeaza si dezvoltarea unor reactoare nucleare performante... mai mult
Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 16:46
1Teama de noile tehnologii ne poate face sa reactionam precum luditii la inceputul secolului al XIX-lea, dar realitatea este ca avansul tehnologic inregistrat in ultimii 150 de ani a creat mai multe locuri de munca decat a distrus, arata o analiza efectuata de firma de consultanta Deloitte.
Economistii firmei au consultat recensamintele facute in Anglia si Tara Galilor inca din 1871, iar rezultatul analizei a fost uluitor: noile tehnologii au functionat precum o masinarie de creat locuri de munca, relateaza The Guardian.
Putere de cumparare
Conform economistilor Deloitte, numai in ultimul secol s-a observat o crestere masiva a numarului de locuri de munca din industria serviciilor.
Dupa 1950 s-a inregistrat o crestere masiva in randul angajatilor din baruri, ca si in cel al coafezelor, ceea ce demonstreaza si cresterea puterii de cumparare in randul clientilor, dupa cum afirma autorii studiului.
Cei trei autori ai studiului: Ian Stewart, Debapratim De si Alex Cole, sustin ca toate discutiile referitoare la noile tehnologii au fost deturnate pe panta efectelor distrugatoare asupra locurilor de munca, ignorand tocmai partea creativa a acestora.
"Tendinta de a limita numarul de angajati din agricultura si industria manufacturiera odata cu dezvoltarea noilor tehnologii a fost compensata de aparitia unor locuri noi de munca in alte sectoare", arata studiul.
Disparitia muncilor dure
Dupa cum au concluzionat cei trei autori, dezvoltarea tehnologica a... mai mult
Marti, 18 August 2015, ora 17:00
Emiratele Arabe Unite nu se mai bazeaza atat de mult pe rolul petrolului in economia tarii. O demonstreaza atat decizia luata de conducerea statului de a declara anul 2015 "anul inovatiei", ca semn al aspiratiei statelor din Golful Persic de a-si diversifica economia, cat si sustinerea aratata pentru startup-urile din sectorul tehnologic.
Farah Al Qaissieh este in timpul zilei functionar public in cadrul unei agentii guvernamentale din Abu Dhabi, iar noaptea intra in pielea de director executiv al companiei sale, Xenia.
Tanara de 25 de ani a ajuns in postura de antreprenor dupa ce a castigat un concurs de idei initiat de guvernul local, beneficiind de spatiu pus la dispozitie gratuit timp de doi ani, cursuri de dezvoltare a unei afaceri, gratuitate la infiintarea firmei si asistenta din partea dezvoltatorilor de aplicatii, arata un reportaj al agentiei Bloomberg.
Teama de esec
Aplicatia de mobil Discover Dhabi, dezvoltata de firma creata de Farah Al Qaissieh, va fi lansata luna aceasta facilitand descoperirea celor mai intrigante destinatii turistice din oras pentru cei care iau la pas metropola din Golf.
"Multi oameni au idei extraordinare dar refuza sa le puna in practica de teama unui esec. Chiar si cu un esec la activ, experienta este extraordinara in conditiile in care ai facut ceva mai mult decat restul lumii", considera Farah.
Un sector privat anemic
Emiratele Arabe Unite se confrunta in acest moment cu o populatie tanara in crestere si cu un... mai mult
Luni, 09 Martie 2015, ora 11:54
Piata europeana de iluminat va ajunge, in 2020, sa valoreze 17 miliarde euro, in conditiile in care studiile de specialitate arata ca, in urmatorii opt ani, 62% din totalul dispozitivelor de prindere vor fi bazate pe inovatia LED.
In 2013 am putea asista la un an bun pentru lampile LED, ce vor aduce o multime de oportunitati pentru dezvoltare. La nivelul anului 2012, intrarea LED pe piata europeana de iluminat a fost de 15%, echivalentul a 2,3 miliarde de euro.
Estimarile pentru urmatorii ani arata ca, pana in 2020, 60% dintre toate lampile si 62% dintre toate dispozitivele de prindere vor fi bazate pe tehnologie LED, iar valoarea pietei va fi de 8,4 miliarde euro. Totodata, piata LED in Europa se asteapta sa creasca pana la 17 miliarde euro, in 2020, se arata intr-un comunicat de presa, remis, miercuri, de Verbatim, unul dintre cei mai importanti producatori de dispozitive de stocare, dar si de lampi LED. mai mult
Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 11:27
In ciuda problemelor care apar din cand in cand, cloud computing-ul pare a fi viitorul spre care trebuie sa se indrepte industria IT.
In urma cu cateva saptamani, serverele Amazon pentru cloud-computing au avut probleme tehnice in urma unei furtuni care a taiat alimentarea cu electricitate. Generatoarele companiei nu au facut fata, iar serviciul a fost indisponibil pentru mai multe ore. Acest lucru a afectat mai multe site-uri gazduite pe serverele AWS, inclusiv Netflix. Acest lucru este insa o intamplare si nu o regula, evolutia acestui tip de servicii fiind in general buna, scrie Wall Street Journal.
Problemele sporadice ale providerilor de servicii de stocare in cloud ridica intotdeauna discutii pe tema increderii pe care o pot avea utilizatorii. Ceea ce se intampla insa nu indeparteaza companiile si utilizatorii privati de cloud computing, ci, din potriva, se observa o clara expansiune a acestui noi industrii.
Faptul ca inca mai exista mici probleme care trebuie rezolvate nu trebuie sa ne puna pe fuga, spun analistii, care sustin ca este absolut normal sa existe astfel de momente in dezvoltarea unui produs relativ nou pentru marile mase.
Industria cloud-computing este in floare, si, conform unei firme de cercetare, in 2009 companiile care ofera servicii de acest gen au castigat 16 miliarde de dolari. Anul acesta suma s-ar putea dubla, iar pana in 2015 s-ar putea atinge 73 miliarde de dolari, fara a lua in calcul si beneficiile majore aduse... mai mult
Vineri, 13 Iulie 2012, ora 13:31
Silicon Valley si-ar putea pierde pozitia dominanta ca centru mondial al tehnologiei, potrivit unui studiu efectuat de compania de consultanta KPMG in randul directorilor companiilor IT.
Studiul a inclus 668 de directori ai unor companii de tehnologie cu cifre de afaceri peste un miliard de dolari, startup-uri si companii care administreaza fonduri cu capital de risc, potrivit IT News.
44% dintre persoanele intervievate de KPMG cred ca este posibil ca "cel mai inovator centru tehnologic din lume", aflat acum in Silicon Valley, sa se mute intr-o alta tara in urmatorii patru ani.
Noul centru tehnologic al lumii va fi localizat in China, au spus persoanele intervievate
Gary Matuszak, directorul departamentului de analiza media si telecomunicatii din cadrul KPMG, a declarat ca a ramas surprins de rezultatul studiului privind viitorul Silicon Valley, dar a subliniat in acelasi timp ca un mare procent al persoanelor care au participat la acesta, si anume 42%, provin din zona Asia - Pacific, iar acestia si-au manifestat optimismul lor legat de evolutia Chinei.
34% dintre respondenti sunt din America, iar 23% din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a adaugat seful KPMG.
28% dintre americanii participanti la studiu cred ca este posibil ca centrul tehnologic sa se mute in alta tara
Gary Matuszak a declarat ca i s-a parut surprinzator ca 28% dintre americanii participanti la studiu cred ca este posibil ca cel mai mare centru inovator din lume sa se mute in... mai mult
Vineri, 29 Iunie 2012, ora 18:45