O treime din unitatile HoReCa vor intra in faliment, daca nu se acorda imediat ajutoarele de stat promise, in conditiile in care un sfert dintre acestea sunt deja in faliment, a declarat presedintele
Operatorii din turism vor primi un ajutor de 2,5 miliarde de lei, dupa ce ministrul Economiei, Claudiu Nasui si-a dat acordul pentru aceasta finantare, a declarat presedintele Organizatiei Patronale
Guvernul pregateste adoptarea unei ordonante de urgenta prin care vor fi eliminate o serie de sporuri, subventii si indemnizatii acordate angajatilor din sectorul bugetar. Potrivit surselor
Patronatele din HoReCa nu isi vor obliga angajatii sa se vaccineze, dar le vor spune acestora ca vaccinarea grabeste revenirea la viata normala, a declarat presedintele Organizatiei Patronale a
Premierul Ludovic Orban s-a intalnit miercuri, 5 august, cu reprezentantii industriei HoReCa, iar concluzia principala a discutiilor a fost ca restaurantele nu se vor deschide pana nu va scadea
Cele 9 terase ale grupului City Grill, cel mai mare lant de restaurante cu capital romanesc, au fost ocupate in proportie de 100% luni la pranz, in ziua redeschiderii.
Reprezentantii industriei HORECA au propus cateva reguli pe care trebuie sa le respecte restaurantele, barurile si terasele, ca sa se poata redeschide in conditii de siguranta pentru personal si
Incasarile recente ale restaurantelor au inregistrat scaderi care variaza intre 20% si 80% din cauza lipsei clientilor in contextul epidemiei de coronavirus, a declarat, miercuri, presedintele
In premiera mondiala, un magazin isi deschide portile exclusiv pentru un eveniment de business cu un concept unic: Zilele Biz, Serile Diverta, primul festival de business printre carti.
Pravalia lui Manuc, cel mai nou membru al Grupului City Grill, aduce in centrul Capitalei produse traditionale romanesti, fiind prima investitie a grupului in aceasta noua directie.
Exasperati de lipsa fortei de munca, intreprinzatorii din turism cer statului sprijin pentru a aduce in tara lucratori nepalezi si vietnameni, pe care sa-i angajeze, in perioada imediat urmatoare. In
Grupul City Grill, cel mai important grup romanesc de restaurante din piata locala, face un pas important pentru extinderea in centrul Bucurestiului prin preluarea spatiului fostei berarii Becker
Daniel Mischie conduce cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, un grup de 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor,
Grupul City Grill, cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, a inregistrat in primele sase luni ale 2018 o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi
Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) solicita Ministerului de Finante sa gaseasca o solutie pentru reglementarea bacsisului, astfel incat acesta sa poata fi
Idea impozitarii bacsisului se intoarce. Ministerul Finantelor pregateste, impreuna cu proprietarii de restaurante, un proiect privind impozitarea bacsisului cu 16%.
Grupul City Grill, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalitatii din Romania, angajeaza 400 de persoane pentru posturile de ospatar, picol, barman, bucatar sau hostess in toate
Daniel Mischie este unul dintre oamenii care, impreuna cu Dragos Petrescu, puneau bazele lantului de restaurante City Grill in urma cu 10 ani, in primavara lui 2004.