Bucataria jamaicana este pentru Cristina Norocel pariul de business din acest an. Isi asuma, alaturi de partenerul sau de afaceri, rolul de pionier in Romania in acest domeniu, exploatat foarte putin oricum si in restul Europei.
A lansat deocamdata restaurantul virtual Jamal si, desigur, se pregateste si de lansarea unui restaurant in care sa poti si trai experienta jamaicana, nu doar sa o exploatezi prin papilele gustative.
Initiativa a prins foarte repede la public, s-a creat deja o comunitate de iubitori in jurul Jamal, dar cel mai mare admirator declarat al acestui tip de bucatarie ramane inca Cristina Norocel.
"Pranzul meu ideal de la Jamal ar incepe cu o supa de mango cu creveti, ar continua cu aripioare de pui picante, marinate in sos jerk, alaturi de sos ranch si salata coleslaw si s-ar finaliza cu o savuroasa budinca de cartofi dulci, cu glazura de castane", explica managerul, pentru Business24.
Ce v-a determinat sa deschideti prima platforma de livrari pentru mancare cu specific jamaican din Romania? Cum ati cunoscut gustul bucatariei jamaicane?
Partenerul meu, alaturi de care am pus bazele acestui proiect, a locuit timp de doi ani in Caraibe, unde pur si simplu s-a indragostit de aromele bucatariei locale. Bucataria jamaicana este cea mai bogata si mai savuroasa dintre toate bucatariile insulelor din Caraibe, astfel ca am decis sa o aducem si in Romania, pentru pasionatii de aventuri culinare de aici.
Ne puteti vorbi de investitia initiala?... mai mult
Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 00:00