Problemele de zi cu zi ne pândesc la fiecare pas și de multe ori sursele noastre de venit nu reușesc să acopere în totalitate sumele necesare rezolvării lor. Astfel că, pentru a preîntâmpină situațiile neprevăzute, am pus bazele unui program de finanțare rapid, simplu și cu costuri minime.
SmileCredit, instituție financiara nebancara, cu o experiență de peste 5 ani în Romania, vine în ajutorul tuturor persoanelor de au nevoie urgenta de bani cu programe de credit rapid, care să le ofere suma de care au nevoie în termen de 24 de ore de la solicitare. Scapi așadar de stresul problemelor financiare care te iau prin surprindere, având în permanenta un sprijin pe care te poți baza, fară limite și fară condiții exagerate.
Beneficiile unui credit rapid de la SmileCredit
Primul și cel mai important aspect care face din creditul rapid de la SmileCredit o soluție atât de avantajoasa este posibilitatea de a intra în posesia banilor din confortul propriei case, într-un timp foarte scurt de la solicitare. Odată aprobata cererea, banii vă vor fi virați chiar în aceeași zi, sau cel tărziu a doua zi lucrătoare.
Un alt avantaj este dat de dobândă extrem de mica, în raport cu posibilitățile de împrumut. Aveți libertatea așadar de a opta pentru o perioada de creditare de până la 24 de luni, pentru sume cuprinse intre 200 și 2000 de lei, cu o dobândă fixa de doar 1,1% din suma totala.
Mai mult decât atât, am simplificat pe... mai mult
Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 17:02
Daca esti in cautarea unui credit de nevoi personale si ai un salariul relativ mic, adica intre cel minim si cel mediu pe economie, atunci fa o simulare inainte sa ajungi la banca.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa iti calculezi creditul maxim pe care-l poti accesa.
Sa spunem ca ai un salariu de 2.500 de lei net si nu mai ai alte angajamente lunare, dar intretii 3 persoane, inclusiv pe tine, asta inseamna ca ai cheltuieli de subzistenta de 1.000 de lei.
Banca va tine cont de acest lucru si ti-ar putea scadea gradul maxim de indatorare de la 40% la 35%.
In cazul acesta, pentru un credit cu dobanda de 7% pe o perioada de 5 ani, vei putea lua, in cel mai bun caz 25.000 de lei, iar rata ta va fi de 500 de lei pe luna.
Dar aceasta suma este una maximala, iar ea se poate modifica in functie de restul paramentrilor, avand in vedere ca banca iti ia in calcul numai o suma disponibila de 1.500 de lei din cei 2.500 de lei.
CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.
CITESTE SI:
Cu ce avantaje si dezavantaje vin cardurile de credit in 24 de rate fara dobanda
Cu cati bani contribui la stat, intr-o viata, muncind pentru tine
Dilema celor 10% care fac diferenta dintre saraci si bogati ...citeste mai departe despre "Ce credit maxim iti permiti la un salariu de 2.500 de lei" pe Ziare.com mai mult
Marti, 08 Iunie 2021, ora 08:30
Nu este vorba despre creditele de nevoi personale, asa cum unii ar tinde sa creada, ci de creditele ANL, care inca se mai "poarta" in Romania.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa accesezi un credit ANL.
Ele sunt perfecte pentru tinerii aflati la inceput de drum si care vor ceva ce sa nu le "gaureasca" buzunarele si portofelele.
Dobanda cu care vine un astfel de imprumut este una variabila - de 4,88% pe an (IRCC+3%).
Suma maxima imprumutata ajunge pana la 2,8 milioane de lei, dar daca iei suma aceasta sigur vrei sa cumperi un bloc intreg, nu o locuinta mai mica.
De asemenea, va trebui sa ai si tu un avans mic, de vreo 15% ca sa iti incepi drumul, iar perioada de creditare, mai ales daca esti tanar, poate merge pana la 35 de ani.
La genul acesta de imprumut mai ai si cateva comisioane, dar sunt ceva mai mici in comparatie cu cele care se practica la restul creditelor cu ipoteca. Poate cel mai mare comision este cel de analiza a dosarului care ajunge la cateva sute de lei.
In rest, daca indeplinesti conditiile pe care ti le impune banca, succes!
CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.
CITESTE SI:
Riscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare mica
De ce ti se poate respinge dosarul la Noua casa, trecand peste motivele evidente
Cum iti calculezi creditul maxim pe care-l poti lua in functie de salariul net
De ce nu trebuie sa te grabesti daca vrei sa cumperi o casa anul... mai mult
Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 08:30
De cele mai multe ori cand mergem la banca pentru un credit, stim de cati bani avem nevoie si speram sa-i putem accesa. In general, aceasta metoda nu este cea mai buna, mai ales ca din nevoia de bani incepem sa facem compromisuri.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa iti calculezi suma maxima pe care o poti imprumuta.
Astfel ca, daca nu sunteti familiarizati cu calculatoarele online pentru credite, atunci va trebui sa urmati o regula simpla pentru a va da seama cam cati bani puteti accesa printr-un credit de nevoi personale.
Spre exemplu, sa spunem ca veniturile voastre sunt de 3.000 de lei, net. Inmultiti aceasta suma cu 20, si veti obtine o suma maximala, bruta, daca-i putem spune asa, pe care ati putea sa o accesati. Deci in cazul nostru, ar fi vorba de 3.000 lei x 20, adica undeva la vreo 60.000 de lei.
Dar, din acesti bani va trebui sa mai scadeti undeva la circa 25-30% pentru ca banca ia in calcul si cheltuielile de subzistenta si alte cheltuieli pe care le aveti, si bineinteles mai conteaza si la ce dobanda accesati creditul.
Astfel, sa spunem ca, pentru un credit de nevoi personale cu o dobanda de 7%, suma pe care ati putea sa o accesati, la venituri de 3.000 de lei, ar fi undeva la cel mult 40.000 de lei, pe o perioada de 5 ani.
Asta inseamna ca, veti avea un grad de indatorare de 40%, adica maximumul admis pe BNR.
CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.
CITESTE SI:
Cardurile de criptomonede,... mai mult
Marti, 30 Martie 2021, ora 08:30
Ritmul de crestere al crestere a creditarii incetineste, iar masurile macroprudentiale luate in 2018 de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR), cu aplicare din 2019, reprezinta principalul factor de descurajare, a afirmat, luni, guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.
"Creditarea creste in termeni nominali sub cresterea PIB-ului. Cu alte cuvinte, cu greu putem sa o adaugam la suplimentul de cerere agregata care impinge inflatia CORE2 ajustat, deci cea pe care o putem controla noi, in sus. Este un factor important in ceea ce priveste cererea agregata, dar in conditiile in care creste sub cresterea PIB-ului nominal, adica PIB-ul real plus inflatia, cu greu putem spune ca creditarea este un factor inflationist. Ce mai trebuie sa avem in vedere, ca incetineste. Nu mult, dar incetineste creditarea pe mai multe sectoare, creditarea in lei, ma refer, si aici incep sa apara discutiile legate de factorii care duc duc la aceasta incetinire. Parerea noastra si in special parerea mea este ca masurile macroprudentiale pe care le-am luat la sfarsitul anului trecut incepand cu acest an reprezinta principalul factor care a descurajat creditarea", a spus Mugur Isarescu.
El a mentionat ca situatia actuala a convins Banca Centrala ca "a apasa mai mult pe rata de politica monetara pentru a tempera cresterea cererii agregate nu este masura cea mai adecvata" si din acest motiv se "apasa" pe alte instrumente de politica monetara.
"IRCC-ul ca... mai mult
Luni, 05 August 2019, ora 17:10
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este unul dintre principalii parteneri ai Programului guvernamental Start-Up Nation, oferind si in cadrul celei de-a doua editii a programului un produs de garantare dedicat pentru creditele punte acordate de CEC Bank si Banca Transilvania.
FNGCIMM s-a pozitionat in campania 2017-2018 ca principal sustinator al start-up-urilor declarate eligibile si care au solicitat creditul punte, obligatiile de rambursare fiind garantate de catre FNGCIMM in proportie de maxim 80%.
Incepand cu data de 25 iulie 2019, ca urmare a dinamicii pozitive a rezultatelor inregistrate in activitatea de garantare a creditelor acordate in cadrul Programului Start-up Nation si eficientizarii unor mecanisme interne ale societatii, FNGCIMM a redus comisionul de garantare pana la 1,95% din valoarea creditului.
"Reducerea costurilor de finantare reprezinta unul dintre importantele deziderate ale IMM-urilor in accesarea surselor de finantare. Asadar, am reevaluat riscul asociat acordarii garantiilor in cadrul Programului START-up Nation si, pentru a oferi un raspuns adecvat cerintelor specifice ale partenerilor nostri, am ajustat costurile practicate tocmai pentru a crea premisele unei facilitari a accesului la creditare. "a declarat Gheorghe Lapadat-Director general FNGCIMM
Comisionul se va aplica garantiilor noi emise in favoarea beneficiarilor Programului Start -up Nation, inclusiv celor care au situatii financiare incheiate,... mai mult
Luni, 29 Iulie 2019, ora 14:29
La dobanzile actuale, rata la un credit ipotecar prin programul anuntat de Guvern variaza in jurul valorii de 500 de euro pe luna.Tinand cont ca gradul de indatorare acceptat de banci este, de obicei, de 50%-60% din valoarea creditului, salariul necesar urca astfel la cifra rotunda de 1.000 de euro pe luna, in conditiile unui imprumut de 60.000 de euro pe o durata de 30 de ani. Salariul mediu net pe economie in luna martie a fost de circa 330 de euro, conform Institutului National de Statistica (INS).
De fapt, conform datelor INS, la cursul mediu din ultimele zile, in martie nu a existat niciun domeniu in care salariul mediu net sa fie macar aproape de 1.000 de euro pe luna, cele mai mari salarii fiind cele din sectoarele de intermediere financiara, cu exceptia activitatilor de asigurari si ale fondurilor de pensii, de circa 840 de euro pe luna, si ale transporturilor aeriene, cu aproape 790 de euro pe luna. mai mult
Sambata, 23 Mai 2009, ora 15:18