Courvoisier iti propune sa sarbatoresti intrarea in Noul An Chinezesc, aflat sub simbolul Calului, in 2014, cu un coniac in editie limitata "L'Essence Year of the Horse".
Aceasta editie speciala Courvoisier vine intr-un decantor din cristal Baccarat gravat cu imaginea lui Napoleon calare si este imbracat intr-o husa din piele naturala moale de culoare maro.
Fiind coniacul lui Napoleon, decantorul are un dop de cristal inspirat din designul inelului cu sigiliu pe care Napoleon l-a oferit comandantilor armatei sale pentru actele nobile de putere si curaj.
Acest coniac premium este mostenirea lasata de cel de-al cincilea Master Blender Courvoisier, Jean-Marc Olivier, si este rezultatul unor combinari de exceptie intre arome rafinate si cele mai rare "eau-de-vie" din pivnitele seculare Courvoisier Paradis.
Coniacul are note de lemn de sandal si frunze de tutun, urmate de caramel, marzipan si miere din flori de munte. In aceasta sticla de L'Essence vei simti si arome intense de lemn dulce, pruna uscata si caise, intreaga simfonie fiind incoronata de un parfum floral delicat. Poti servi L'Essence cu gheata, racit sau la temperatura camerei.
L'Essence de Courvoisier Year of the Horse a fost lansat intr-o editie limitata de 1.000 de exemplare in intreaga lume. Un aeroport mentionat chiar in promovarea produsului este cel Changi din Singapore. Pretul este de 3.500 de dolari si se comercializeaza inca de la 1 februarie 2014.
Sursa: Extravaganzi
O.D. mai mult
Sambata, 08 Februarie 2014, ora 00:00
Daca te consideri un cunoscator, cand vine vorba de coniacuri fine, nu poti rata editia speciala Remy Martin Louis XIII Rare Cask 42,6. Coniacul tau preferat vine acum intr-un decantor din cristal cu totul special.
Ultima editie Remy Martin Louis XIII a fost numita Rare Cask 42,6, pentru a face referire la continutul de alcool al coniacului (42,6%), dar si pentru a atrage atentia asupra ambalajului de lux.
Decantorul elegant in care a fost imbuteliat coniacul este creat din cristal si impodobit cu un inel de 24 de carate din aur roz, iar la realizarea lui au lucrat 20 de experti in domeniu.
Coniacul Louis XIII este cu atat mai rar si mai ravnit de cunoscatori pentru ca toate ingredientele vin din zona Grande Champagne, cunoscuta pentru cele mai fine coniacuri din lume. Aici au fost amestecate 1.200 de sortimente de vin, dupa care au fost imbatranite in butoaie de stejar mai bine de un secol, pentru a produce aceasta bautura de exceptie.
In cazul unei editii atat de pretentioase, seful cramei se asigura personal ca in fiecare sticla se impletesc exact aceleasi arome, pentru a respecta intocmai etalonul de lux. Cei care au apucat sa guste acest coniac spun ca se pot simti note discrete de prune si curmale, dar si aroma de turta dulce si ghimbir, inainte ca degustarea sa se incheie cu parfumul frunze de tutun.
Editia a fost limitata la numai 738 de sticle, pe care le vei gasi incepand din luna iunie in cele mai pretentioase magazine din Londra, urmand ca... mai mult
Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00