Confederate Motorcicles a lansat motocicleta Hellcat X132, despre care se spune ca poate concura cu Harley Davidson.
Noul model, Hellcat X132, combina performanta cu designul, fiind rezistenta, dar si confortabil de condus, scrie Bornrich.com.
Modelul poate fi deja pre-comandat, compania declarand ca a inregistrat deja 40 de comenzi ale versiunii Hellcat X132, disponibile la pretul de 45.000 de lei per unitate.
Punctul forte al motocicletei il reprezinta aluminiul gradat, utilizat pentru crearea sasiului de biciclete.
De asemenea, fiecare componenta, de la jantele cu rame de fibra de carbon, la cele mai mici piulite si suruburi, toate au fost supuse unor controale stricte de calitate, fiind totodata realizate in vederea unui design perfect.
Alte caracteristi care atrag atentia sunt motorul e 132 de inci patrati, pistoanele duale Brembo si sistemul de iluminare cu LED-uri de pe fata si de pe spate.
Motocicletele pre-comandate la pretul de 45.000 de dolari, vor fi livrate la inceputul anului 2012, incepand cu luna martie, pretul motocicletelor urmand sa creasca atunci la 50.000 de dolari. mai mult
Luni, 05 Decembrie 2011, ora 11:46
Principalele cinci confederatii sindicale continua marti, in alte opt judete, protestele de strada fata de modificarile aduse de guvern Codului muncii si fata de faptul ca Executivul si-a asumat raspunderea pe acest act normativ, potrivit NewsIn.Actiunile se vor desfasura in judetele Satu Mare, Suceava, Covasna, Tulcea, Mehedinti, Valcea, Vaslui si Dambovita, potrivit calendarului stabilit de sindicalisti.
Pana la 18 martie, confederatiile Cartel Alfa, BNS, CSDR, Meridian si CNSLR Fratia au programate actiuni de strada in toate judetele, respectiv in cate opt pe zi.
"In ziua dezbaterii si votarii motiunii de cenzura la adresa cabinetului Boc, vom protesta in fata Palatului Parlamentului", a declarat, pentru NewsIn, presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.
Sidicalistii mai spun ca iau in calcul inclusiv declansarea grevei generale, in martie.
"Pana la 14 martie, se aduna semnaturi in favoarea grevei generale si estimam ca la acest posibil protest ar putea lua parte circa un milion de oameni", a afirmat liderul CNSLR Fratia, Marius Petcu.
Protestele au fost hotarate de membrii birourilor executive ale federatiilor din Cartel Alfa, BNS, CSDR, Meridian si CNSLR Fratia.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, marti, dupa ce premierul Emil Boc si-a asumat in fata Parlamentului Codul muncii, ca miercuri va fi citita motiunea de cenzura, iar saptamana viitoare, cel mai probabil tot miercuri, se va da si votul. mai mult
Marti, 08 Martie 2011, ora 13:13
Principalele cinci confederatii sindicale continua vineri, in alte opt judete, protestele de strada fata de modificarile propuse de guvern pentru Codul muncii si fata de faptul ca Executivul isi va asuma raspunderea pe noua forma a acestui act normativ, transmite NewsIn. Actiunile se vor desfasura in Cluj, Buzau, Sibiu, Bistrita, Arges, Calarasi, Gorj si Galati.Pana la 18 martie, principalele cinci confederatii (Cartel Alfa, BNS, CSDR, Meridian si CNSLR Fratia) au programate actiuni de strada in toate judete, respectiv in cate opt pe zi.In ziua asumarii raspunderii, va avea loc un miting la Parlament, iar un altul ar urma sa se desfasoare la Palatul Cotroceni, in ziua in care Guvernul va trimite legea pentru a fi promulgata.
"In ziua dezbaterii si votarii unei eventuale motiuni de cenzura la adresa cabinetului Boc, vom protesta tot in fata Palatului Parlamentului si, in aceeasi zi, va fi declansata si o greva de avertisment", au mai spus sindicalistii.Reprezentantii principalelor cinci confederatii sindicale spun ca iau in calcul inclusiv declansarea grevei generale, in martie. "Pana la 14 martie, se aduna semnaturi in favoarea grevei generale si estimam ca la acest posibil protest ar putea lua parte circa un milion de oameni", a spus liderul CNSLR Fratia, Marius Petcu.Protestele au fost hotarate de membrii birourilor executive ale federatiilor din Cartel Alfa, BNS, CSDR, Meridian si CNSLR Fratia.
Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Simion... mai mult
Vineri, 04 Martie 2011, ora 11:38
Purtatorul de cuvant al Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, Dan Matei Agathon, a declarat, marti, ca a primit garantii de la ministrul Muncii, Ioan Botis, ca nu va fi modificat din 1 ianuarie 2011 cuantumul contributiilor pe drepturi de autor, de la 16,5 la 35%, potrivit Mediafax.Agathon a spus, la finalul discutiilor cu ministrul Muncii, Ioan Botis, ca OUG 58/2010 nu urmareste decat reglementarea drepturilor de autor, Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) fiind prima organizatie care a propus ca toate retinerile sa se faca direct de la sursa.
"Noi am propus primii ca toate retinerile sa se faca direct de la sursa, de aceea solicitam garantii ca nu va fi modificat cuantumul sumei, adica ca nu se va dubla la 35%, aceasta fiind doar o varianta de lucru, iar contributiile pe drepturile de autor vor ramane la nivelul de astazi.
Am primit garantii din partea ministrului ca nu se va modifica de la 1 ianuarie", a mai spus Agathon, dupa discutiile de la Ministerul Muncii la care au participat reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor. El a precizat ca nu sunt alte schimbari in proiectul de modificarea a Odonantei 58/2010.
La randul sau, presedintele UGIR-1903, Cezar Corici, a subliniat faptul ca in momentul actual textul de modificare a Ordonantei 58 "presupune impozitarea a aproape jumatate din drepturile de autor, ceea ce este inadmisibil.
"Aceasta, coroborata cu celelalte prevederi legislative, duce la un text cu totul diferit decat cel discutat... mai mult
Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 01:00
Alianta Confederatiilor Patronale solicita centralelor sindicale sa nu se retraga din comisiile de dialog social, sustinand ca decizia ar agrava si mai mult situatia si ar arata partenerior externi ca Romania este in pragul falimentului social, ceea ce ar duce si la falimentul economic, informeaza Mediafax."Renuntarea la dialogul social institutionalizat ar fi calea sigura catre blocarea Romaniei si catre esecul eforturilor de a repune tara pe un fagas normal.
Sindicatele trebuie sa continue calea dialogului social cu Guvernul si cu patronatele ca singura modalitate europeana si democratica de a gasi solutiile de iesire din criza", se arata intr-un comunicat al organizatiei patronale.
Liderii celor cinci confederatii sindicale au constituit, vineri, un comitet de criza, in urma masurilor anuntate de presedintele Traian Basescu, si si-au retras reprezentantii sindicali din toate organismele tripartite, ca o prima forma de protest, urmand sa stabileasca luni mitingurile si greva.
Reprezentantii sindicali nu vor mai participa, astfel, la sedintele comisiilor de dialog social de la nivelul ministerelor si la consiliile de administratie ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casei Nationale de Pensii, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si Consiliului Economic si Social.
"Absenta lor (...) ar agrava si mai mult situatia oricum dramatica din acest moment si ar arata partenerilor externi ca Romania este in pragul falimentului social, ceea ce ar conduce cu... mai mult
Sambata, 08 Mai 2010, ora 12:44
Masura de scadere a salariilor bugetarilor si a celorlalte cheltuieli publice, desi dramatica, este preferabila alternativei de crestere a taxelor si impozitelor, considera Alianta Confederatiilor Patronale din Romania, precizeaza NewsIn."Suprataxarea ar spori somajul imediat cu 5-6 procente si ar arunca economia intr-un blocaj imposibil de depasit.
Reducerea cheltuielilor bugetare trebuia facuta cu mult timp inainte pentru a nu se ajunge la o situatie limita.
Facute acum, in al 12-lea ceas, aceste reduceri trebuie insotite de o justa cheltuire a banului public in toate sectoarele, precum si de o politica de investitii care sa permita recuperarea economica", se arata intr-un comunicat semnat de purtatorul de cuvant al Aliantei, Dan Matei Agathon.In opinia celor din Alianta Confederatiilor Patronale, guvernul trebuie sa gandeasca scaderea cheltuielilor publice ca pe o masura de insanatosire a mediului economic care, insa, nu poate reface singura fluxul normal al circuitelor, ci are nevoie de incurajarea mediului de afaceri, lipsit pana acum de initiative concrete anti-criza.
"Cifra de afaceri din industria romaneasca pe total (piata interna si piata externa) da deja semne de revenire, in luna martie aceasta crescand cu 6,9% fata de aceeasi luna a anului trecut si cu incurajatoarea cifra de 22,8% fata de februarie 2010.
Acest trend al recuperarii productiei din sectorul privat va fi incurajat de reducerea cheltuielilor bugetare, ceea ce ne poate aduce primul semn al... mai mult
Vineri, 07 Mai 2010, ora 10:37