Clientii care au apelat in decursul timpului la compania de recuperare credite KRUK Romania au reusit sa isi achite intr-un ritm suportabil datoriile pe care le aveau la diversi creditori si care au fost preluate de catre societatea amintita.
Mai mult, la final au invatat si cum sa isi administreze mai bine bugetele personale, pentru ca pe viitor sa nu mai ajunga in astfel de situatii neplacute, generatoare de stres. Pentru acest aspect au multumit profesionistilor KRUK.
KRUK te invata cum sa scapi de datorii!
Educatia financiara nu este foarte raspandita in Romania, desi este singura cale pentru a avea o viata indestulata, fericita.
Multi conationali de-ai nostri prefera sa traiasca de azi pe maine, iar cand se trezesc ca au datorii pe care nu le mai pot plati apar grijile, boala, chiar si destramarea familiei.
O persoana care stie cum sa isi gestioneze corect veniturile va evita astfel de situatii-limita ce pot duce chiar si la executari de bunuri mobile sau imobile.
Daca totusi inevitabilul s-a produs si cineva a ajuns sa nu-si poata plati rapid datoriile, colaborarea cu KRUK Romania poate sa fie solutia salvatoare, daca firma ii gestioneaza datoriile.
Cu ajutorul angajatilor acestei societati de recuperare credite, clientii pot sa isi plateasca esalonat debitele restante, in baza unui plan personalizat de restituire datorii si sa primeasca si sfaturi pertinente despre corecta gestionare a finantelor, asa incat sa elimine pe viitor riscul unor noi... mai mult
Miercuri, 04 Septembrie 2019, ora 16:20
Recesiunea prelungita din Spania, a cincea mare economie din Europa, care inca se resimte dupa prabusirea pietei imobiliare, a reprezentat o oportunitate uriasa pentru o anumita companie. El Cobrador del Frac vinde rusine: creditorii pot apela la serviciile companiei pentru a face de ras datornicii.
Spania a fost zguduita in acest an de mai multe scandaluri de coruptie vizand lideri politici si influenti oameni de afaceri, cuvantul cheie pentru protestatarii indignati fiind nerusinarea. O companie a reusit insa sa transforme rusinea intr-o afacere de mare succes, bucurandu-se de prosperitate nesperata in aceste vremuri tulburi.
"El cobrador del frac", sau recuperatorul in frac, ii urmareste pe marii datornici in drumurile lor zilnice cu unicul scop de a-i face de ras.
Astfel, un barbat imbracat in frac negru, cu joben negru, servieta neagra si ochelari de soare opaci, cu lentile negre, apare in fata biroului si locuintei datornicului sau vine langa masa acestuia la restaurant, indicand astfel celor din jur ca acea persoana nu si-a respectat contractele semnate.
"Figura cobradorului este bine cunoscuta, el nu trebuie sa spuna nimic. Tot ce trebuie sa faca este sa stea acolo. Nu i se adreseaza niciodata subiectului. Doar ii inmaneaza o carte de vizita", comenteaza pentru The Guardian Juan Lorca, manager al departamentului din Barcelona al companiei El Cobrador del Frac, care si-a deschis numeroase sucursale in Spania si Portugalia si vaneaza de 25 de ani... mai mult
Sambata, 10 August 2013, ora 09:55
Piata colectarii de creante s-a redus in primul semestru al anului curent cu 35%, ajungand la o cifra de 615 milioane de euro. Cauzele principale au fost atat reducerea numarului debitelor cu 13%, pana la 2,46 milioane de cazuri, dar si scaderea semnificativa a ratei de succes la recuperarea datoriilor companiilor.
In ceea ce priveste distributia creantelor pe segmente de activitate in piata, debitele persoanelor fizice reprezinta 53% din piata, in timp ce cele ale persoanelor juridice 9%. Achizitiile de portofolii de debite reprezinta 38% din piata.
Asfel, valoarea creantelor persoanelor fizice externalizate in primul semestru a scazut cu aproximativ 42% de la 560 milioane de euro la 325 milioane de euro. Numarul de astfel de cazuri s-a redus cu 13%, de la 2,46 milioane in primele sase luni din 2011 la 2,14 milioane in 2012.
Valoarea creantelor companiilor externalizate a crescut in schimb, cu 92%, de la 30 milioane de euro la 57,5 milioane de euro, desi numarul debitelor a scazut cu 35%, la 53.800 de cazuri.
La fel ca in anii precedenti, cea mai mare pondere in activitatea de colectare a avut-o sectorul bancar, mentinandu-se la un nivel de 50-53%, prin externalizarea sau vanzarea portofoliilor de creante neincasate de la debitori persoane fizice.
In ceea ce priveste rata de succes a firmelor de colectare de creante, respectiv sumele incasate de catre acestea, s-a inregistrat o crestere in prima jumatate a anului pe segmentul debitelor persoanelor... mai mult
Marti, 16 Octombrie 2012, ora 17:02
Bancile din Romania au vandut anul trecut credite cu o valoare cumulata de circa 1,6 miliarde de lei catre recuperatorii de creante, astfel ca peste 90% din bancile care au portofoliu de credite de retail au vandut, a declarat marti directorul general al Kruk International, Isabela Iacob.
Valoarea totala a creantelor cumparate anul trecut de recuperatorii de datorii, de la clienti precum banci, companii de leasing, operatori telecom sau furnizori de utilitati, se ridica la circa 2 miliarde lei.
"Marea majoritate a bancilor din piata au vandut credite. In urma cu doi-trei ani au vandut in mod special bancile de talie mare si medie. Incepand cu sfarsitul anului 2010 au inceput sa vanda si bancile mai mici, astfel ca peste 90% din bancile de pe piata care au portofoliu de credite de retail au vandut", a mentionat directorul general al Kruk International.
Aceasta a mai spus ca bancile care au vandut portofolii de credite de retail au inceput sa manifeste, in ultima perioada, "o deschidere pentru vanzarea de credite IMM".
"In prezent suntem in discutie cu doua banci si pentru achizitia de portofolii de credite ipotecare si imobiliare", a mai spus Isabela Iacob.
Potrivit acesteia, creditele externalizate la nivel de piata in 2011 se ridica la circa 4 miliarde lei, din care aproximativ 60% reprezentau creditele externalizate de banci.
"In prezent lucram cu noua banci si suntem in discutie avansata cu inca sapte. In ceea ce priveste cumpararea de credite,... mai mult
Marti, 27 Martie 2012, ora 15:44