Cele 9 terase ale grupului City Grill, cel mai mare lant de restaurante cu capital romanesc, au fost ocupate in proportie de 100% luni la pranz, in ziua redeschiderii.
In premiera mondiala, un magazin isi deschide portile exclusiv pentru un eveniment de business cu un concept unic: Zilele Biz, Serile Diverta, primul festival de business printre carti.
Pravalia lui Manuc, cel mai nou membru al Grupului City Grill, aduce in centrul Capitalei produse traditionale romanesti, fiind prima investitie a grupului in aceasta noua directie.
Fiscalizarea bacsisului in turism ar putea fi reglementata pana la finalul lunii august daca va exista o propunere de text venita din partea sectorului, a spus, marti, ministrul Finantelor Publice,
Exasperati de lipsa fortei de munca, intreprinzatorii din turism cer statului sprijin pentru a aduce in tara lucratori nepalezi si vietnameni, pe care sa-i angajeze, in perioada imediat urmatoare. In
Uber Eats, serviciul de livrare de mancare online, prezinta topul celor mai bune restaurante din Bucuresti si a celor mai bune preparate, conform preferintelor utilizatorilor. Topul ia in calcul atat
Grupul City Grill, cel mai important grup romanesc de restaurante din piata locala, face un pas important pentru extinderea in centrul Bucurestiului prin preluarea spatiului fostei berarii Becker
Daniel Mischie conduce cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, un grup de 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor,
Grupul City Grill, cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, a inregistrat in primele sase luni ale 2018 o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi
Uber anunta extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mancare, in Bucuresti. Incepand de azi, de la pranz, locuitorii capitalei vor putea comanda mancarea preferata din aplicatia Uber Eats
Grupul City Grill, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalitatii din Romania, angajeaza 400 de persoane pentru posturile de ospatar, picol, barman, bucatar sau hostess in toate
Asociatia Restaurantelor din Romania, condusa de Dragos Petrescu, proprietarul unitatilor City Grill, propune ca perioada de suspendare a activitatii de catre ANAF sa poata fi mai mica de 30 de zile,
Reprezentantii antreprenorilor considera ca pentru 2015 sunt foarte importante mentinerea cotei unice si a CAS redus, renuntarea la "unele pomeni electorale", precum cresterea salariilor bugetare,
Reprezentantii antreprenorilor considera ca pentru 2015 sunt foarte importante mentinerea cotei unice si a CAS redus, renuntarea la "unele pomeni electorale", precum cresterea salariilor bugetare,
Mediul de afaceri evolueaza permanent, iar inovatia in gandire si tehnologii separa liderii de restul firmelor. In cadrul evenimentului 'Inovatie in afaceri. EI AU REUSIT!', personalitati de renume
Daniel Mischie este unul dintre oamenii care, impreuna cu Dragos Petrescu, puneau bazele lantului de restaurante City Grill in urma cu 10 ani, in primavara lui 2004.
Romanii din provincie nu merg la restaurant ca bucurestenii, pur si simplu pentru a lua masa, ci doar la ocazii festive, a declarat Dragos Petrescu, proprietarul lantului City Grill.
De multe ori, o cina fantastica nu se reduce doar la maiestria bucatarului. Atmosfera in care este servita masa este foarte important, peisajul in care se incadreaza restaurantul avand, de multe ori,
Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, a primit, luni seara, pentru a doua oara consecutiv, titlul de "Cel mai admirat CEO din Romania", la Gala "CEO Awards", organizata de revista Business
Piata restaurantelor de tip fast-food si a serviciilor de catering numara multe zerouri, fiind evaluata la 500 de milioane de euro si cu un potential urias, tinand cont ca se numara printre putinele
Radu Tanase, impreuna cu arhitectul Bogdan Jantea, puneau in 2010 bazele restaurantelor Calif, o afacere care, in 2013, urmeaza sa atinga o cifra de afaceri de 600.000 de euro.
Profesionistii din marketing se vor intalni la Romanian Youth Focus, un eveniment dedicat tinerilor si brandurilor ale caror portofolii includ produse sau servicii pentru tineri.
Cu o retea de 24 de restaurante, 11 stele in celebrul catalog Michelin, numeroase carti de gatit scrise si emisiuni TV culinare, Gordon Ramsay este bucatarul cu cele mai mari castiguri din SUA: 38 de
"Oamenii ies la restaurant pe timp de criza, dar au un comportament diferit. Sunt mult mai atenti la ceea ce comanda, reduc de multe ori apa minerala sau cafeaua, impart un fel de mancare cu cel cu
Pe langa terasele si puburile deja prezente in Centrul Vechi al Capitalei, pana in aprilie vor se vor deschide alte 10 restaurante. Claudiu Leonte si asociatul sau Mircea Radulescu au investit 170
Mireasma de inceput de secol, trasuri cu cai albi, masini de epoca, jobenuri si rochii de seara...Un adevarat festin, cu multa mancare buna si bauturi rafinate. Si pentru ca totul sa fie ca odinioara
Reteaua de restaurante A"City GrillA" si cafeterii A"City CafeA" a deschis, in interiorul complexului comercial Carrefour Feeria, al cincilea restaurant al companiei, acesta reprezentand a zecea
Businessul din perioada sarbatorilor de iarna depaseste doua miliarde euro, echivalentul vanzarilor din decembrie, estimat de companiile de retail organizat, electrocasnice, vanzari de telefoane
Omul de afaceri Dragos Petrescu, proprietarul lantului de restaurante City Grill si al cafenelelor City Cafe, a cumparat cele doua cafenele CremCaffe din zonele Universitatii si Piata Romana din