Grupul City Grill, cel mai important grup romanesc de restaurante din piata locala, face un pas important pentru extinderea in centrul Bucurestiului prin preluarea spatiului fostei berarii Becker
Daniel Mischie conduce cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, un grup de 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor,
Grupul City Grill, cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, a inregistrat in primele sase luni ale 2018 o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi
Asociatia Restaurantelor din Romania, condusa de Dragos Petrescu, proprietarul unitatilor City Grill, propune ca perioada de suspendare a activitatii de catre ANAF sa poata fi mai mica de 30 de zile,
Daniel Mischie este unul dintre oamenii care, impreuna cu Dragos Petrescu, puneau bazele lantului de restaurante City Grill in urma cu 10 ani, in primavara lui 2004.
Piata restaurantelor de tip fast-food si a serviciilor de catering numara multe zerouri, fiind evaluata la 500 de milioane de euro si cu un potential urias, tinand cont ca se numara printre putinele
Radu Tanase, impreuna cu arhitectul Bogdan Jantea, puneau in 2010 bazele restaurantelor Calif, o afacere care, in 2013, urmeaza sa atinga o cifra de afaceri de 600.000 de euro.
Mireasma de inceput de secol, trasuri cu cai albi, masini de epoca, jobenuri si rochii de seara...Un adevarat festin, cu multa mancare buna si bauturi rafinate. Si pentru ca totul sa fie ca odinioara
Reteaua de restaurante A"City GrillA" si cafeterii A"City CafeA" a deschis, in interiorul complexului comercial Carrefour Feeria, al cincilea restaurant al companiei, acesta reprezentand a zecea
Omul de afaceri Dragos Petrescu, proprietarul lantului de restaurante City Grill si al cafenelelor City Cafe, a cumparat cele doua cafenele CremCaffe din zonele Universitatii si Piata Romana din