Daniel Boaje a facut parte din echipa care, in urma cu 20 de ani, aducea in Romania hamburgerii americani si cartofii prajiti cunoscuti in toata lumea. Pe 16 iunie 1995, a pus bazele McDonald's Unirii, primul restaurant al companiei americane din tara noastra.
Iata ca anul 2015 l-a gasit tot aici, acum avand o experienta foarte serioasa de CEO al companiei simbol al capitalismului in Romania si nu numai.
Daniel Boaje este dedicat 100% companiei sale, se implica in fiecare detaliu si mananca in fiecare zi in unul din restaurantele sale.
Care este secretul care-l ajuta sa se pastreze in forma? Echilibrul, spune directorul McDonald's. Face sport saptamanal - este pasionat de tenis, pasiune pentru care trebuie uneori sa se trezeasca mai devreme de dimineata, dar care are efecte pe masura.
Despre cum a ajuns McDonald's Romania un business de aproape 100 de milioane de euro, cu 4 milioane de clienti lunar si 4.000 de angajati, dar si despre teoria "cresteri constante, nu spectaculoase", vorbeste Daniel Boaje, CEO McDonald's Romania, intr-un interviu acordat Business24.
Anul acesta McDonald's aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata locala. Mai exact, pe 16 iunie 1995, in Romania s-a deschis primul restaurant, cel din Piata Unirii. Dvs. ati facut parte din echipa initiala. Cum era McDonald's la inceput si cum ati caracteriza acesti 20 de ani pentru companie in Romania?
McDonald's este o companie cu o foarte mare ambitie si un plan de dezvoltare pentru piata... mai mult
Joi, 31 Decembrie 2015, ora 00:00
3