Cei mai mulți dintre pasionații de păcănele au migrat în online, acolo unde au descoperit o ofertă mult mai bogată decât în agențiile terestre. Un alt avantaj important prezentat de cazinourile online este reprezentat de Payout-ul superior al jocurilor de tip slot.
Unul dintre producătorii populari care au lansat sloturi cu rată de câștig ridicată este EGT. În Top 5 păcănele online EGT cu cel mai mare Payout intră următoarele jocuri:
FRUITS KINGDOM – rată de câștig 95,25%
Este o combinație între sloturile „ca la aparate” cu fructe (cireșe, banane, portocale, mere, struguri, caise, prune, lămâi, struguri și pepene roșu) și cele inspirate din basme, printre pictograme apărând un rege și o regină (care aduc un câștig de 75 de ori miza dacă apar câte 5 pe una dintre cele 10 linii de plată).
Coroana Regală este simbolul Wild al jocului care, pe lângă faptul că înlocuiește orice simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare, plătește de 100 de ori miza rotirii. Steluța aurie este simbol Scatter, care declanșează 15 rotiri suplimentare cu factor multiplicator x3. Mărul este cel mai valoros fruct, plătind de 40x miza în care se oprește pe ecran în cinci exemplare.
SHINING CROWN – rată de câștig 96,36%
Dacă doriți să încercați jocuri EGT gratis, Shining Crown reprezintă o opțiune, dar vă recomandăm să jucați acest joc pe bani reali, pentru că sunt șanse mari să ieșiți pe... mai mult
Vineri, 24 Decembrie 2021, ora 14:32
Presedintele Huawei Technologies, Guo Ping, a afirmat joi ca veniturile gigantului chinez ar urma sa inregistreze anul acesta un avans de 21%, ajungand la 108,5 miliarde de dolari.
Compania a obtinut 26 de contracte pentru echipamentele de telecomunicatii destinate tehnologiei 5G iar livrarile de telefoane mobile inteligente in acest an ar urma sa depaseasca 200 de milioane de unitati, un nivel record, a declarat Guo.
Huawei, cel mai mare producator global de echipamente de telecomunicatii si al doilea pe piata smartphone-urilor, este sub presiune dupa ce aliatii SUA, cum ar fi Australia, Noua Zeelanda si Japonia au restrictionat accesul Huawei pe pietele lor, transmite Reuters.
In primul semestru din 2019, grupul chinez va lansa primul sau smartphone 5G iar livrarile acestui model vor incepe in a doua jumatate a anului viitor.
In al doilea trimestru din 2018, vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2%, iar grupul chinez Huawei a devansat, in premiera, Apple, devenind al doilea producator mondial de telefoane mobile inteligente, potrivit unui raport publicat recent de firma de cercetare de piata Gartner.
Potrivit Gartner, in perioada aprilie-iunie 2018, la nivel mondial au fost vandute 374 milioane de smartphone-uri. Samsung ocupa in continuare pozitia de lider in clasamentul producatorilor de telefoane mobile inteligente, cu o cota de piata de 19,3%, in scadere totusi cu 3,3 puncte fata de perioada similara a anului trecut. In schimb, cota de... mai mult
Joi, 27 Decembrie 2018, ora 20:37
Producatorul auto german Volkswagen a revenit pe profit in 2016, dupa pierderile din anul precedent, obtinand un castig net de 5,1 miliarde euro, sustinut mai ales de vanzarile-record ale marcilor scumpe Audi si Porsche. Grupul a anuntat si plafonarea castigurilor managerilor.
In 2015, Volkswagen a inregistrat pierderi de 1,6 miliarde euro din cauza provizioanelor generate de scandalul testelor trucate pentru emisiile de la motoarele diesel, transmite Reuters.
Insa Volkswagen a revenit puternic anul trecut, inregistrand un nivel-record al cifrei de afaceri, de 217,3 miliarde de euro.
Grupul german a propus acordarea, din profitul obtinut in 2016, a unui dividend de 2 euro pe actiune obisnuita si de 2,06 euro pentru o actiune preferentiala.
Anul trecut, grupul a acordat dividende mult mai modeste, de 0,11 euro pentru actiune obisnuita.
Pentru 2017, grupul german estimeaza un profit similar cu cel de anul trecut.
Citeste si: Cum a reusit Volkswagen sa revina pe crestere, in ciuda scandalului emisiilor
Grupul a mai anuntat si plafonarea castigurilor directorilor. Astfel, salariile maxime ale managerilor de top sunt reduse cu pana la 40%, iar castigul directorului general nu mai poate depasi 10 milioane euro pe an.
Salariile celorlalti membri ai directoratului sunt limitate de acum la 5,5 milioane euro pe an.
Volkswagen a devenit in 2016 cel mai mare producator auto din lume in functie de vanzari, punand capat dominatiei japonezilor de la Toyota din... mai mult
Sambata, 25 Februarie 2017, ora 14:53
Operatorii aerieni vor inregistra castiguri record in acest an si un avans de inca 25% anul viitor, datorita cresterii economiei mondiale si a ieftinirii combustibilului, a anuntat miercuri Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni (IATA), transmite Bloomberg.
Companiile aeriene din intreaga lume ar urma sa inregistreze in acest an profituri cumulate de 19,9 miliarde de dolari, fata de 18 miliarde de dolari cat a prognozat IATA in iunie, iar anul viitor castigurile ar putea urca la 25 miliarde de dolari. In 2013, profitul s-a ridicat la 10,6 miliarde de dolari, transmite Agerpres.
Pretul combustibilului, care anterior reprezenta 40% din costurile totale, va inregistra anul viitor o proportie mult mai scazuta din aceste costuri, incurajand un declin de 5,1% al tarifelor inainte de taxe, a estimat IATA.
"Prognoza privind industria aeriana se imbunatateste. Economia mondiala continua sa se redreseze iar scaderea pretului titeiului va imbunatati rezultatele financiare ale companiilor aeriene", a afirmat directorul general al IATA, Tony Tyler.
Turbulentele politice, conflictele regionale si incetinirea cresterii economice in unele state continua sa afecteze avansul industriei aeriene. La bursa ICE Futures, cotatia barilului de petrol Brent a scazut anul acesta cu 40% iar Tony Tyler se asteapta ca anul viitor cotatia medie a barilului de titei sa se situeze la 85 de dolari, fiind pentru prima data din 2010 cand pretul ar scadea sub 100 de dolari.... mai mult
Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 14:00
SAC Capital Advisors, unul dintre cele mai performante fonduri de hedging din SUA in ultimii 20 de ani, a pledat "vinovat" la acuzatii de utilizare de informatii privilegiate pe bursa (insider trading) si va plati o amenda de 1,8 miliarde dolari, sanctiune record pentru acest tip de infractiune.
Fondul controlat de miliardarul Steven A. Cohen a inregistrat in ultimii 20 de ani un radament mediu anual de 25%, iar portofoliul administrat personal de Cohen nu a afisat niciodata pierderi, potrivit Bloomberg.
Pe baza acestor performante, Cohen poate fi considerat cel mai bun trader de actiuni din istorie, cu o abilitate neobisnuita de a anticipa evolutia preturilor la bursa.
SAC a pledat vinovat in cadrul unei intelegeri cu reprezentantii Departamentului Justitiei si va fi sanctionat cu 1,8 miliarde de dolari, reprezentand amenzi si renuntarea la o parte din castigurile dobandite ilicit. De asemenea, fondul nu mai are voie sa administreze bani si active pentru investitori din afara firmei.
Dupa ce a fost pus sub acuzare in luna iulie, fondul a negat in repetate randuri toate acuzatiile aduse de procurori.
"SAC s-a concentrat pe angajarea celor mai buni oameni, care au fost dotati cu retele extinse pentru a ocoli canalele traditionale de comunicare. Oameni pregatiti sa obtina informatii confidentiale pentru a facilita tranzactiile ilicite", a declarat April Brooks, agent special al Biroului Federal de Investigatii (FBI).
Ce avere are Stephen A. Cohen
Averea... mai mult
Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 15:52
Grupul sud-coreean Samsung a anuntat, vineri, ca se asteapta la profit operational record pentru pentru trimestrul al treilea, insa estimarea producatorului de electronice indica o incetinire a cresterii castigurilor, in contextul saturarii pietei smartphone.
Samsung, cel mai mare producator de smarphone-uri din lume, se asteapta la un profit operational de 9.900-10.300de woni (9,2-9,6 miliarde de dolari) pentru perioada iulie-septembrie. Grupul a raportat un profit operatiuonal record de 9.500 miliarde de woni in trimestrul al doilea, potrivit Wall Street Journal.
Estimarea inaintata de grup reprezinta o crestere de 23-28% fata de perioada similara a anului trecut, dar o incetinire fata de avansul anual de 47,5% inregistrat in trimestrul al doilea. Samsung obtine doua treimi din profitul operational din afacerea de telefonie mobila.
Vanzarile s-ar putea situa la 58.000-60.000 de miliarde de woni, in urcare cu 11-15% comparativ cu trimestrul al treilea al anului anterior.
Samsung si Apple controleaza o mare parte din piata smartphone-urilor scumpe, dar concurenta este in crestere, scrie Wall Street Journal.
Analistii estimeaza ca Samsung a livrat in trimestrul al treilea 85-89 milioane de smartphone-uri. Grupul a avut in perioada respectiva o cota de piata la nivel global de 33,1%, in timp ce Apple a ocupat pozitia a doua, cu 13,6%, potrivit datelor firmei de cercetare Strategy Analytics. Samsung nu publica date referitoare la numarul de telefoane vandute.... mai mult
Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 10:17
Diferenta dintre castigurile companiilor americane si cele europene a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 25 de ani, estimeaza un analist de la banca elvetiana UBS, potrivit caruia profiturile companiilor europene vor reveni la nivelul de dinaintea crizei in urmatorii trei ani, transmite CNBC.
Potrivit UBS, castigurile pe actiune pentru companiile europene sunt in prezent cu 25% sub nivelul de varf inregistrat in 2007, in timp ce in SUA sunt cu 20% peste nivelul din 2007.
"Urmeaza sa inregistram o crestere a profiturilor", a declarat Karen Olney, analist la UBS, referindu-se la actiunile europene.
Olney apreciaza ca firmele europene pot reveni la nivelele de profit inregistrat inaintea crizei pana in 2016, contrazicandu-i pe unii economisti mai pesimisti, care prognozeaza ca zona euro va inregistra o stagnare similara cu cea a Japoniei in anii 1990.
"Desi exista riscuri, noi credem ca acestea nu sunt asa de mari, cum apreciaza unii economisti", sustine Karen Olney.
UBS mizeaza, in acest an, pe o crestere de 3% a profitului companiilor din indicele Stoxx Europe 600, urmata de o crestere medie de 8% pentru 2014, 2015 si 2016.
Olney subliniaza ca, dupa 2010, companiile din Europa au inregistrat o crestere zero a castigurilor pe actiune, insa imbunatatirea mediului economic de pe continent ar putea da acestor companii capacitatea de a inregistra rezultate surprinzatoare. mai mult
Luni, 02 Septembrie 2013, ora 17:16
Autoritatile federale americane din domeniul energiei au dispus o amenda record de 435 milioane de dolari impotiva bancii britanice Barclays, acuzand grupul financiar ca a manipulat preturile la electricitate in California si alte piete din vestul Statelor Unite.
Comisia Federala de Reglementare in domeniul Energiei a anuntat ca Barclays si patru dintre traderii bancii au manipulat indicii de pret pentru a obtine castiguri mai mari din contracte financiare de tip sap, potrivit Wall Street Journal.
Agentia federala poarta o campanie de verificare a activitatii bancilor pe piata energiei, deviind de la operatiunile traditionale de supraveghere a companiilor de utilitati si productie de energie.
Comisia a mai sanctionat in acest an o subsidara a bancii germane Deutsche Bank cu o amenda de 1,7 milioane de dolari pentru manipularea preturilor electricitatii in California.
California este cel mai mare stat american, cu o populatie de aproape 40 de milioane de locuitori.
Acuzatiile impotiva Barclays au fost facute publice in toamna anului trecut si au fost respinse de banca.
"Avand in vedere gravitatea neregulilor si lipsa oricarui efort din partea Barclays si a traderilor de a remedia situatia, am dispus penalitati de 435 milioane de dolari impotriva Barclays. Am constatat ca actiunile lor demonstreaza eforturi hotarate, coordonate si intentioate de a desfasura o schema de manipulare", se arata intr-un comunicat publicat marti de agentia de reglementare in... mai mult
Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 11:46
Samsung Electronics anunta un nivel record al castigurilor pe trimestrul trei, cu un profit de 7,3 miliarde de dolari, aproape dublu fata de aceeasi perioada a lui 2011. Smartphone-urile Galaxy si televizoarele high-end sunt sursa principala a profitului sud-coreenilor.
Analistii se asteapta, insa, ca aceasta crestere record a Samsung sa se termine la sfarsitul anului. Samsung a avut cheltuieli importante de marketing: doar pentru Jocurile Olimpice de la Londra acestea s-au ridicat la aproximativ 2,7 miliarde de dolari, estimeaza Credit Suisse, citata de Reuters.
Mai mult, Samsung va trebui sa aloce o suma substantiala pentru bonusurile de performanta ale celor 206.000 de angajati.
O alta cheltuiala importanta este provocata si de provizionul de peste un miliard de dolari, pe care asiaticii trebuie sa-l faca pentru procesul cu Apple.
"Profitul trimestrului patru va fi supus la presiuni de cheltuieli unidirectionale: prime de performanta si aproximativ un miliard de dolari in provizioane juridice legate de procesul cu Apple. Excluzand acestea (n.r. cheltuieli), castigurile de baza vor ramane consistente, iar factorul care va influenta balanta este suma platita de Samsung pe marketing", a declarat Lee Sun-tae, analist la NH Investment & Securities.
Smartphone-urile, principalul produs Samsung
Castigurile Samsung sunt relativ dependente de vanzarile de telefoane mobile, in conditiile in care comenzile de chip-uri si ecrane au scazut.
Tinand cont de... mai mult
Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 11:50