Dulciurile au fost intotdeauna scumpe, dar irezistibile, iar cofetarii care au stiut sa-si indulceasca clientii cu stil au reusit sa dea lovitura.
Este si cazul Alinei Sudriu, fondatoarea Grace Couture Cakes, care a investit 40.000 euro, multa pasiune si timp dedicat cercetarii intr-un atelier couture de cofetarie, iar acum tinteste o cifra de afaceri de 500.000 de euro in 2016.
Despre cum a reusit sa puna pe picioare o cofetarie exclusivista cum nu s-a mai vazut in Bucuresti si despre torturile delicioase pe care a invatat sa le faca peste hotare vorbeste Alina Sudriu intr-un interviu acordat Business24.
Cum s-a nascut ideea primului atelier couture de cofetarie din Bucuresti? Care este povestea Grace Couture Cakes? Ce v-a inspirat?
Am deschis un atelier de cofetarie din pasiune pentru frumos, pentru gusturi fine si servicii fara cusur. Povestea Grace Couture Cakes a inceput odata cu planificarea propriei nunti, cand am simtit nevoia de produse si servicii superioare celor care existau deja pe piata.
Am avut intotdeauna o pasiune pentru organizarea de evenimente, dar cu aceasta ocazie am descoperit o nisa unde am simtit ca pot inova si aduce valoare: dulciurile de lux, realizate la comanda, personalizate pentru evenimente speciale.
De ce ati ales sa faceti dulciuri couture?
Pentru ca lipseau de pe piata din Romania. Conceptul de dulciuri couture presupune ca, asemenea unei creatii haute-couture, produsele sa fie realizate doar la cererea clientului,... mai mult
Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 00:00
Mancarea copiilor este o adevarata provocare, iar cand aduni intr-un loc mai multi copii de toate varstele, sarcina devine si mai dificila. Stiind toate aceste lucruri, Antonia Condurovici si Alina Sudriu au creat un concept care sa multumeasca si cele mai pretentioase papile si cele mai grijulii mamici.
Astfel, Baby Fresh Food lanseaza Foodie Bar, primul serviciu din Romania care livreaza mancare sanatoasa si gustoasa pentru petrecerile copiilor, indiferent de varsta acestora. Foodie Bar este un serviciu complet oferit in parteneriat cu Grace Couture Cakes, cuprinzand meniuri variate, servicii de transport si amenajare.
"Stim cu totii ce provocare este alegerea meniului pentru o petrecere aniversara, mai ales atunci cand invitatii sunt copii de varste diferite, dar si parinti si bunici. Noi credem insa ca este important ca stilul sanatos de viata impus in familie sa fie continuat si la petreceri, iar exemplul adultilor este esential. Astfel, meniurile propuse pentru Foodie Bar sunt variate, gustoase, sanatoase si in acelasi timp apetisante, atat pentru copii, cat si pentru adulti" spune Antonia Condurovici, fondator Baby Fresh Food.
"La Grace Couture Cakes am facut inca de la inceput o prioritate din a oferi parintilor dulciurile ideale pentru petrecerile copiilor: retete adecvate acestora, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, si, nu in ultimul rand, decoruri care sa ii faca fericiti pe cei mici si invitatii lor.
Ne bucuram ca acum produseleGrace... mai mult
Marti, 26 Mai 2015, ora 13:24