Firma RST Media, controlata integral de purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Radu Soviani, va furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani.
Contractul, estimat prin anuntul de participare la 1,1 milioane de lei, include si pozitia de purtator de cuvant.
La licitatie a mai depus oferta firma LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucuresti, controlata de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) - 83,87% si Marianna Kondylidou - 16,13%.
"ASF este intr-un proces de optimizare a cheltuielilor inclusiv in ceea ce priveste personalul angajat. La momentul infiintarii ASF, personalul rezultat prin suma personalului departamentelor de comunicare din CNVM, CSSPP si CSA numara 23 de angajati. In procesul de evaluare si restructurare al institutiei este inclus si Departamentul de comunicare. Rezultatul final tintit este optimizarea cheltuielilor, inclusiv prin externalizarea anumitor servicii care tin de relatiile publice care sa compenseze eficient restructurarea la nivelul departamentului. Scopul este obtinerea unui rezultat eficient atat la nivelul relatiilor publice, cat si la nivelul costurilor", se arata intr-un raspuns al ASF remis la solicitarea MEDIAFAX la finele lunii septembrie 2013, dupa publicarea anuntului de participare pe www.e-licitatie.ro. mai mult
Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 12:52
La inceputul saptamanii, cand am fost invitat sa contribui la acest titlu "Ce tip de manager esti?", m-am luat putin prea in serios si mi-a fost greu sa concep ca un astfel de subiect poate fi tratat intr-un simplu articol.
Vestea ca e pentru editia de week-end a Business24, ca e rasfoit de cititori relaxati sau care cauta sa se relaxeze, m-a intrigat si mai mult. Adica, sa dezvolt un subiect caruia eu ii acord o greutate atat de mare intr-o maniera atat de relaxata? Intr-un articol?
Doi la mana, cred ca deja multi dintre voi v-ati spus: "Bine, bine, tip de manager... dar functie de ce?". Asa e. Te poti uita si la functiunea pe care o ai (achizitii, productie, IT, financiar-contabil, vanzari, resurse umane, marketing etc.), la nivelul ierarhic pe care il ocupi (front-line, middle, senior, executive), la stilul managerial care te caracterizeaza (directiv, indrumator, incurajator, delegativ).
Poti lua in calcul nivelul tau si al echipei de performanta in raport cu indicatorii deja agreati cu superiorul. E si asta un reper care poate simplifica foarte mult discutia. Ba chiar o poate suprima inainte de a o-ncepe.
Dar nu despre asta vreau sa vorbim astazi. Pentru ca astazi este week-end, adica zile care se preteaza unor activitati diferite fata de cele din timpul saptamanii, va propun o abordare diferita a acestui subiect.
Haideti sa ne uitam la ce tip de manager sunteti: unul de succes sau unul eficace?
Managerul de succes este definit in functie de viteza... mai mult
Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
ANRMAP va emite un ordin in saptamanile urmatoare cu privire la metodologia de analiza a licitatiilor cu finantare din fonduri europene, prin care va interzice autoritatilor de management sa emita norme si instructiuni privind acest tip de licitatii, relateaza NewsIn."Vom emite un ordin in saptamanile urmatoare prin care autoritatile de management nu vor mai putea emite norme, manuale, instructiuni referitoare la procedurile de achizitii publice pe fonduri europene.
Nu ca ar fi avut posibilitatea legala sa o faca, dar o faceau in concret. Si atunci am simtit nevoia sa scriem acest lucru negru pe alb in acest ordin", a declarat joi, intr-o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), Cristina Traila.
Aceasta a precizat ca, dupa caravana avuta in teritoriu, a constatat "un haos institutional" la nivelul autoritatilor de management si a organismelor intermediare, care si-au depasit atributiile in domeniul achizitiilor publice.
"Erau emise ghiduri, norme, manuale privind modul de aplicare a legislatiei in domeniu, excedand atributiile pe care le au.
Avem o rata de absorbtie de 2% si de fiecare data s-a vorbit de o problematica in ceea ce priveste achizitiile publice", a afirmat Cristina Traila.
In plus, presedintele autoritatii a precizat ca in luna iunie ANRMAP va finaliza documentatia de atribuire standard.
"In ceea ce priveste documentatiile de atribuire standard, lucram la aceste documentatii... mai mult
Joi, 24 Martie 2011, ora 15:47