Suntem firma specializata in servicii personalizate de amenajari interioare 3d, design interior pentru resedinte private si spatii comerciale. Cu vizualizarea 3D a obiectelor de interior sau a arhitecturii, reusesti sa faci o impresie de ansamblu a viitorului design de interior. Cel mai adesea, aceasta metoda ajuta la transmiterea de informatii in totalitate, care nu poate fi imaginata in intregime, doar pe baza descrierilor verbale sau a imaginatiei mentale.
Calitatea imaginii realiste cu ajutorul vizualizarii 3D, este creata cu o viziune corecta a elementelor viitoare, ce pot fi gestionate doar de adevaratii experti de la Nobili Design Bucuresti.
Resursa imaginii viitoarei tale locuinte sau a viitorului tau spatiu de lucru, poate veni prin apelarea la serviciile companiei noastre, comandand un proiect 3D, pentru amenajari interioare in Bucuresti, la preturi in functie de suprafata amenajata dar si de stilul de design ales. Proiectul va fi realizat de profesionisti cu experienta, care sunt in masura sa furnizeze rapid si cu succes toate serviciile solicitate.
Grafica 3D este folosita atunci cand este nevoie de a vedea cum va arata un anumit decor de interior. Este foarte important ca inainte de a achizitiona un mobilier costisitor, sa stii si cum va arata in propria ta casa.
In mod similar, aceste servicii sunt considerate esentiale pentru planificarea decoratiunilor din interiorul casei, a vilei, a spatiului comercial sau a biroului. Prin efectuarea... mai mult
Marti, 25 Iulie 2017, ora 09:00
Birourile PZP, SYAA si ARXTUDIO fuzioneaza si devin CUMULUS, prima fuziune de anvergura din arhitectura romaneasca. Noul birou, CUMULUS, reuneste portofolii din industrie cu o cifra de afaceri ce depaseste 1.000.000 de euro.
"Ne-am dorit sa consolidam expertiza si experienta celor trei birouri intr-o viziune unica, mai coerenta si mai eficienta, astfel incat sa ridicam standardele serviciilor noastre pana la punctul in care sa putem raspunde provocarilor cu care se confrunta astazi arhitectura. CUMULUS aduce impreuna oameni, idei si competente cu scopul de a crea o infrastructura pentru viitor", a declarat Liviu Zagan, partener CUMULUS.
Echipa CUMULUS este formata din 40 de arhitecti, condusa de catre trei parteneri executivi - Adrian Soare, Liviu Zagan, Razvan Puchici - si de cinci parteneri coordonatori - Eliza Yokina, Elena Dragu, Ivona Amaritei, Ioana Moanga si Costin Beekman.
"Arhitectura genereaza dezvoltare si transforma comportamente, interactioneaza cu oameni si comunitati prin modificarea spatiului in care traiesc si lucreaza. Nu in ultimul rand, le ofera o infrastructura pentru viata urbana aflata intr-o continua dezvoltare. Ii aduce impreuna. Asta inseamna pentru noi CUMULUS - a aduce oameni impreuna pentru un scop comun - the greater good", explica Adrian Soare, partener CUMULUS.
"CUMULUS reprezinta mai mult decat suma celor trei birouri care fuzioneaza. Este o noua identitate pe care o construim fiecare dintre noi. Fiecare aduce in aceasta echipa... mai mult
Vineri, 19 Mai 2017, ora 15:53
Matius Ichim face pionierat in Romania prin buticul sau de arhitectura de retail. El vede spatiul comercial ca un derivat contemporan al agorei grecesti, "in care se impartaseau comunitatii valori materiale dar si spirituale, deopotriva" si s-a dedicat in totalitate analizei si dezvoltarii sale.
Arhitectul si echipa sa indeplinesc cele mai exigente cerinte pentru brandurile din centrele comerciale romanesti in ceea ce priveste designul magazinelor lor, iar pentru realizarile lor brandurile aloca si 15 milioane de euro.
"Lancel Paris, Frey Wille, Lacoste, Killtec sunt primele nume de branduri in care am intalnit cele mai exigente reguli de lucru", recunoaste antreprenorul.
Astfel, pasiunea sa pentru grafica din copilarie s-a transformat intr-un business de familie de 165.000 de euro in 2014, cifra de afaceri pe care spera sa o mentina si in 2015.
Ce este arhitectura de retail, ce exigente au marile branduri, cum s-a nascut si cum s-a dezvoltat primul butic de arhitectura de retail, explica Matius Ichim, intr-un interviu acordat Business24.
Haideti sa vorbim, mai intai, despre conceptul de "arhitectura de retail". Ce inseamna?
Prin comparatie cu alte profesii, precum medicina sau dreptul, un arhitect poate alege o specializare in functie de aptitudinile si deschiderile pe care le intuieste ca practicant chiar din timpul studiilor.
Arhitectura de retail este o nisa din arhitectura civila, ce organizeaza functional, concepe structural si compune estetic... mai mult
Sambata, 28 Februarie 2015, ora 00:00
In ultimii ani, atat marile, cat si micile companii din Romania investesc din ce in ce mai mult in design-ul propriilor birouri. Motivele sunt in primul rand satisfactia angajatilor la locul de munca, productivitatea (de multe ori petrecem mai mult de o treime din zi la job), dar si dorinta angajatorului de a se evidentia pe piata fata de firmele concurente si de a-si consolida imaginea in fata publicului.
Arhitectul Miruna Pavoni, fondator Pavoni Studio si castigatoare a concursului Elle Decoration Design Awards, a explicat pentru Ziare.com care sunt cele mai importante tendinte de design in anul 2015 pentru birourile de companie.
Arhitectura si design cu Miruna Pavoni: Greseli in decorarea locuintei
1. Birourile de tip open space deja nu mai sunt o noutate, ele incurajand lucrul in echipa si schimbul de idei intre colegii de birou. Organizarea acestora insa se poate contura in nenumarate moduri in functie de tipul de activitati desfasurate. "Working pods" sau "statiile de ...citeste mai departe despre "Arhitectura si design cu Miruna Pavoni: Tendintele lui 2015 in birourile de companie" pe Ziare.com mai mult
Joi, 19 Februarie 2015, ora 17:51
De la casele cu "solzi" si cladirile fara muchii, pana la bibliotecile unde nu exista mese de studiu si se citeste direct pe podea, toate demonstreaza un singur lucru: arhitectura viitorului, cea intalnita doar in peliculele science fiction, este mult mai aproape.
Tendintele in design s-au adaptat, s-au dezvoltat, iar in prezent cei mai de succes arhitecti sunt cei care stiu sa introduca in designul cladirilor pe care il proiecteaza un strop din personalitatea proprie.
La un concurs online organizat recent, premiantii au dovedit inca o data ca SF-ul a ajuns in prezent. Au fost apreciate cladirile rotunde, cu muchii care sfideaza gravitatia sau cele institutionale al carui scop a fost regandit si reinventat.
Concursul a avut 52 de categorii in total, care au variat de la cea mai buna cladire office, pana la design interior si a luat in calcul toate proiectele inscrise din perioada 2008 - 2012. Candidatii puteau castiga doar in doua moduri: fie prin Jury Award, distinctie acordata de 200 de arhitecti, lideri culturali si reprezentanti ai firmelor care angajeaza arhitecti, fie prin Popular Award, premiu oferit de publicul din 100 de tari, precizeaza Business Insider.
Proiectul Iceberg Dwellings, al casei de arhitectura JDS. In al doilea oras ca marime din Danemarca, Aarhus, se construieste acest cartier, aproape de port. Are la baza vechile fabrici si depozite.
Aeroportul Carrasco din capitala Uruguayului, Montevideo, conceput de arhitectul din New... mai mult
Duminica, 24 Martie 2013, ora 14:07