Soarecii migreaza in casele oamenilor in cautarea hranei, a caldurii sau a adapostului. Se reproduc rapid si pot raspandi boli. Adesea provoaca daune prin mestecarea firelor, cartilor si jucariilor sau prin intrarea in dulapuri si stricarea mancarurilor, razboind pe pungi de depozitare si chiar containere din plastic. Soarecii lasa urme de urina si fecale, care contin bacterii si virusi.
Solutii pentru indepartarea soarecilor
Cea mai indicate perioada pentru a lua masurile aferente in ceea ce priveste aparitia soarecilor sunt fara doar si poate toamna, dar si iarna intrucat, in aceasta perioada rozatoarele cauta adaposturi si hrana. Mai mult decat atat aceste rozatoare s-au dovedit a fi printre cei mai mari si mai puternici daunatori, atat pentru sanatate, cat si pentru bunurile din locuinta. Metodele pentru a scapa de acestia sunt multiple, in special cele traditionale, insa pot afecta de altfel si sanatatea, tocmai de aceea au aparut diverse modalitati noi si inovative pe piata care se dovedesc a fi realmente eficiente in ceea ce priveste alungarea rozatoarelor.
Printre cel mai cautat si mai folosit aparat anti soareci, se dovedeste a fi cel care emite unde electromagnetice. Acesta poate fi amplasat atat in interiorul unei locuinte, cat si in exteriorul acesteia, si nu afecteaza mediul si mai mult decat atat nu este periculos pentru celelalte vietuitoare. Aceste aparate anti soareci sunt foarte usor de folosit, consuma foarte putina energie si mai mult decat... mai mult
Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 11:12