Esti barbat, ai o masina de tuns si nu ti-e frica s-o folosesti. Sau ai o pereche de foarfece si te gandesti ca nu-i mare lucru sa fii frizer. Daca te afli in a doua situatie, pune mana pe un card de credit si cumpara-ti o masina de tuns buna. Pentru ca orice s-ar intampla, nu e ok sa te tunzi singur cu foarfeca.
Daca crezi ca e ok, e o iluzie, uita de varianta asta. Mai bine te-ai concentra pe cum sa manuiesti corect aparatul de tuns, care este mult mai sigur, dar prezinta si el niste riscuri minore. Le discutam mai departe in detaliu, ca sa obtii o tunsoare cat de cat decenta la tine acasa.
Nu astepta prea mult
Cand ai mult par de tuns, ai mult loc pentru greseli. In general, un par lung este o provocare si pentru frizerii cu experienta. Regula numarul 1 in ingrijirea podoabei capilare acasa este sa nu lasi timpul sa treaca.
Mai bine iei cate jumatate de centimetru odata la 2 saptamani, decat sa te razboiesti cu pletele rebele. Pentru ca, dupa mai mult de o luna de la ultima vizita la salon, va fi mult mai greu sa urmezi conturul dat de frizerul tau.
Nu te grabi
Planifica, gandeste, masoara de trei ori si taie o data. Nu e o cursa aici. Abordeaza situatia metodic si cu rabdare. Foloseste mai intai capatul cel mai mare al aparatului, care tunde cel mai putin din fire. Daca simti ca nu-i destul, mai scade putin lungimea. Foloseste diversele adancimi ale aparatului progresiv, nu agresiv.
Nu urca prea sus
Exista tunsori si tunsori. Dar tunsoarea... mai mult
Joi, 04 Iunie 2020, ora 13:57
Tarile est-europene ingrijorate de atitudinea agresiva a Rusiei recurg la recrutari pentru stagiul militar obligatoriu si militii care sa ajute armata in caz de necesitate.
Krzysztof Nowak este student, nu militar, dar nu iti poti da seama de acest lucru din imaginea pe care o afiseaza. Tanarul in varsta de 22 de ani poarta uniforma poloneza cu insigna si bocanci de armata. El s-a tuns scurt inca de cand tara lui a decis ca abilitatile sale de a trage cu arma ar putea fi necesare pe fondul temerilor de extindere peste granita a conflictului din Ucraina, relateaza DPA, in pagina electronica.
Strabunicul lui Nowak a luptat in miscarea de rezistenta impotriva germanilor, afirma el cu mandrie, adaugand: "Familia noastra este foarte patrioata, daca tara este in pericol, trebuie sa o protejezi".
El nu este singurul care are o astfel de atitudine, nici in Polonia, nici in statele conduse altadata de guverne comuniste aliate Uniunii Sovietice.
Citeste mai departe despre "Ingrijorate de atitudinea Rusiei, tarile est-europene recurg la forte de aparare civile" pe Ziare.com. mai mult
Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 15:36
Piata bunurilor de folosinta indelungata a fost de 307 milioane de euro in primul trimestru, cu 10,7% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand crestere pentru prima data in ultimii doi ani, aproape toate sectoarele fiind pe plus, potrivit unui studiu GfK Temax, preluat de Mediafax.Sectoare precum foto si electronicele de larg consum si-au confirmat evolutia incurajatoare de la sfarsitul anului trecut, in timp ce IT-ul a avut un trimestru excelent, cu o crestere de peste 25%, potrivit unui comunicat al GfK.
Vanzarile de electrocasnice mici au crescut de asemenea in primele trei luni ale acestui an, cu 6,5%, in timp ce electrocasnicele mari si sectorul telecom au avut vanzari relativ stabile. Piata echipamentelor de birou continua sa intampine dificultati, inregistrand din nou o scadere, de peste 20%.
Valoarea totala a pietei foto in primul trimestru a fost de noua milioane de euro, in conditiile in care vanzarile de camere digitale au avansat cu 28,6%.
Pentru prima data in mai mult de doi ani si dinamica trimestriala a vanzarilor din sectorul IT a fost una pozitiva, valoarea vanzarilor fiind cu 26% peste cea din intervalul corespunzator al anului trecut. Principalul declansator al cresterii a fost inca o data segmentul computerelor portabile, ajutat si de o rata de penetrare nationala scazuta.
Vanzarile din sectorul IT au ajuns la 101 milioane de euro.
Pe sectorul electronicelor de larg consum vanzarile au crescut cu aproximativ 15%,... mai mult
Marti, 17 Mai 2011, ora 11:12