Reduceri care iti taie rasuflarea la o mare varietate de produse - doar pe Alcool Discount!
Avand in vedere nelipsitele petreceri de vara, picnicuri, cu siguranta iti doresti mai mult ca niciodata sa te relaxezi. Cu toate acestea, probabil ca iti faci griji in privinta preturilor bauturilor care te vor insoti. Din acest motiv, Alcool Discount a analizat care sunt elementele esentiale pentru orice petrecere de vara: preturile mici la bauturile premium!
Ofera-ti un mic capriciu si inchina un pahar in cinstea verii si a vremii bune!
Pentru momentele petrecerilor de vara, nimic nu este mai bun decat ridicarea paharului cu lichide rafinate, de cea mai inalta calitate si la preturi pe care probabil nu le-ai mai intalnit pana acum. Pentru ca tocmai asta iti permite Alcool Discount prin Black Friday de vara: sa pui sticle de:
bauturi alcoolice premium;coniac;gin;lichior;rom;sampanie;vin;whisky;vodca la indemana buzunarului tau, la preturi care iti permit sa te rasfeti!Si, de asemenea, pachete promotionale pentru a completa gustul unor seri deosebite.
Nu rata ofertele irezistibile pe care Alcool Discount le-a pregatit pentru Black Friday de vara!
Toate tipurile de bauturi alcoolice sunt pe lista de Black Friday de vara la Alcool Discount! La ofertele imbatabile se alatura lumea vinului, a whisky-ului, a sampaniei, a romului si coniacului, a ginului, precum si branduri premium la fiecare categorie. Asadar, un motiv in plus sa cumperi bautura favorita si o modalitate... mai mult
Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 18:41
Gospodariile din Uniunea Europeana aloca, in medie, 1,6% din cheltuielile totale de consum pentru bauturi alcoolice, statele membre unde aceasta pondere este peste medie fiind Letonia (4,8%), Estonia (4,7%), Lituania (3,7%), Cehia si Polonia (3,4%), Croatia, Ungaria si Finlanda (2,9%) precum si Romania (2,6%), arata datele publicate joi de Eurostat.
In schimb, gospodariile din Grecia si Italia aloca mai putin de 1% din cheltuielile totale de consum pentru bauturi alcoolice.
In total, in 2019 gospodariile din UE au cheltuit 117 miliarde de euro (echivalentul a 0,8% din Produsul Intern Brut al UE) pentru bauturi alcoolice. Eurostat subliniaza ca aceasta cifra nu include bauturile alcoolice platite in restaurante si hoteluri.
In ultimul deceniu, 2019 comparativ cu 2009, ponderea ocupata de cheltuielile pentru bauturi alcoolice in cheltuielile totale ale gospodariilor a scazut in 13 state membre. Cele mai importante scaderi au fost inregistrate in Lituania (de la 5,5% din cheltuielile totale ale gospodariilor in 2009 pana la 3,7% in 2009, adica o scadere de 1,8 puncte procentuale, urmata de Letonia (scadere de 1,5 puncte procentuale), Bulgaria (scadere de 1,3 puncte procentuale) si Estonia (scadere de 1,1 puncte procentuale).
In contrast, cheltuielile pentru bauturi alcoolice ale gospodariilor au crescut in sapte state membre, cel mai mare avans fiind inregistrat in Romania, de la 2,1% din cheltuielile totale ale gospodariilor in 2009 pana la 2,6% in 2019,... mai mult
Joi, 31 Decembrie 2020, ora 09:40
Turistii care viziteaza Dubaiul vor putea cumpara de acum incolo alcool din magazine, gratie noilor masuri introduse pentru a face orasul mai prietenos pentru vizitatori, informeaza vineri publicatia britanica The Independent.
Pana acum turistii puteau doar cumpara si consuma bauturi doar in locatii autorizate, cum ar fi hotelurile si restaurantele.
De acum incolo vizitatorii ne-musulmani cu varsta de peste 21 de ani vor putea cumpara alcool de la orice magazin Mercantile and Marketing International (MMI) sau African and Eastern din oras.
Vizitatorii vor avea insa nevoie de un permis pentru a cumpara alcool din aceste magazine, insa acesta se elibereaza gratuit si poate fi obtinut prin solicitare la sosirea in Dubai din orice magazin participant.
Procedura cere turistilor sa-si prezinte pasaportul, sa completeze un formular scurt si sa semneze o declaratie oficiala care sa ateste ca nu sunt rezidenti in EAU si ca sunt de acord sa respecte regulile EAU privind cumpararea si consumul de alcool.
Magazinul va face apoi copii ale pasaportului solicitantului si ale stampilei sale de intrare si va oferi instructiuni cu privire la consumul responsabil de alcool in Dubai.
Permisul este valabil timp de 30 de zile si poate fi reinnoit daca turistii aleg sa-si prelungeasca sederea. ...citeste mai departe despre "Dubaiul le permite turistilor sa cumpere alcool din magazine. Ce pasi trebuie sa urmeze" pe Ziare.com mai mult
Vineri, 19 Iulie 2019, ora 21:35
Grecia a incalcat legislatia UE prin faptul ca percepe accize reduse de la micii producatori ocazionali bauturi alcoolice, a decis joi Curtea de Justitie a Uniunii Europene, sustinand o plangere depusa de Comisia Europeana, informeaza DPA.
Cazul priveste tsipouro si tsikoudia, doua bauturi spirtoase distilate din tescovina in nordul Greciei si in insula Creta.
Grecia percepe de la micii producatori ocazionali de bauturi spirtoase o acciza semnificativ mai mica. In timp ce marile distilerii platesc o acciza standard de 50%, micile distilerii platesc o acciza de 6%.
Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca aceste facilitati sunt contrare legislatiei in domeniul competitiei. Grecia trebuie sa modifice prevederile fiscale, in caz contrar riscand masuri punitive.
"Chiar daca statele membre sunt autorizate sa aplice accize reduse sau scutiri pentru anumite produse regionale sau traditionale, acest lucru nu inseamna ca o traditie nationala poate exonera statele membre de la obligatiile lor care decurg din dreptul comunitar", se arata in decizia CJUE.
In luna mai a acestui an, Romania, tara care detinea atunci presedintia Consiliului UE, a propus ca Uniunea Europeana sa fie mai permisiva cu proprietarii de livezi care vor sa isi distileze propriile lor bauturi spirtoase, o practica traditionala in Europa Centrala si de Est dar care este restrictionata in blocul comunitar din motive de sanatate.
Normele UE interzic in prezent distilarea la domiciliu a... mai mult
Vineri, 12 Iulie 2019, ora 10:52
Bautorii din regiunea Marii Baltice au motive de sarbatorit, Estonia a revenit asupra unei decizii anterioare de a majora accizele la alcool, dupa ce majorarea a afectat vanzarile si a diminuat veniturile la buget, iar aceasta decizie a determinat tara vecina, Letonia, sa anunte ca ar putea reduce propriile sale accize ca raspuns la decizia Estoniei, transmite Bloomberg.
Analistii avertizeaza insa ca aceste decizii ar putea declansa o cursa spre limita inferioara cu privire la taxarea alcoolului, spre bucuria celor care consuma alcool dar afectand veniturile guvernului. Exista si ingrijorari care merg dincolo de finantele statului: decizia Estoniei de a majora taxele pe alcool a dus consumul de alcool la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu iar sindicatele doctorilor avertizeaza ca planurile privind reducerea taxelor ar "trimite un mesaj clar ca sanatatea publica nu este importanta".
Dupa de a majorat accizele la alcool, Estonia a inceput sa resimta efectele scaderii veniturilor la buget in urma cu doi ani, cand din ce in ce mai multi din cetatenii sai au inceput sa mearga in tara vecina Letonia pentru a cumpara vin si bauturi spirtoase iar numarul de turisti finlandezi, care vizitau Estonia in principal pentru a cumpara alcool la preturi reduse, a inceput si el sa scada. La presiunile retailerilor si a companiei de transport maritim de pasageri Tallink Grupp, autoritatile de la Tallin au decis ca vor reduce accizele la alcool cu 25% incepand din luna iulie,... mai mult
Miercuri, 29 Mai 2019, ora 15:15
Accizele pentru acest an cresc peste nivelul prevazut in actualul Cod Fiscal, prin actualizare cu inflatia, noile niveluri fiind agreate anul trecut la nivel guvernamental, ceea ce va genera scumpiri la benzina, tigari, alcool, conform calculelor Profit.ro.
De la 1 ianuarie, acciza este majorata la benzina de la 1.976 lei/1000 litri, la 2.038 lei/1000 de litri, cu 3,15% mai mare decat pana in prezent. Similar, acciza la motorina este majorata de la 1.838 lei/1.000 l la 1.896 lei/1.000 l. Impactul asupra pretului benzinei si motorinei va fi de aproximativ 7 bani pe litru, relateaza Profit.ro.
Acciza aplicata la mia de tigarete creste incepand cu 1 ianuarie de la 448,74 lei la 483,74 lei. Majorarea a fost necesara pentru a alinia nivelul acesteia cu cerintele Uniunii Europene (UE), dar initial Guvernul stabilise un prag mai mic. Impactul asupra pretului unui pachet de tigari va fi de 0,7 lei.
Accizele la bere cresc de la 3,3 la 3,4 lei pe hl (1 grad), iar cele pentru vinurile spumoase - de la 47,35 la 48,89 lei/hectolitru de produs. Acciza la vinurile linistite si la produsele intermediare se majoreaza de asemenea, de la 396,84 lei/hectolitru de produs la 409,34 lei.
Alcoolul etilic va "beneficia" de o majorare de acciza de la 3.300 lei la 3.411 lei/hectolitri de alcool pur, iar cel produs in micile distilerii, de o majorare de acciza de la 1.653 lei la 1.705 lei/hectolitru de produs.
Accizele la produsele energetice cresc si ele. Acciza la electricitatea... mai mult
Marti, 01 Ianuarie 2019, ora 12:15
Presedintele american Donald Trump sustine ca nu a baut niciodata alcool. Declaratia vine in contextul in care Brett Kavanaugh, candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema, a afirmat, in timpul audierii sale din Comisia Juridica a Senatului american, ca ii place sa bea bere.
"Nu sunt un consumator (de alcool - n.red.) . Pot sa zic, cu sinceritate, ca nu am baut bere niciodata in viata mea. Este una dintre putinele mele calitati", a afirmat, razand, liderul de la Casa Alba, potrivit CNN.
"Nu am baut niciodata un pahar cu alcool. Nu am consumat alcool, dintr-un motiv sau altul. Va puteti imagina daca as fi facut-o? As fi fost un dezastru. As fi fost cel mai rau din lume. Nu am baut niciodata, ok?", a insistat Trump.
Acesta a fost intrebat despre relatia cu alcoolul a judecatorului Brett Kavanaugh, candidatul sau pentru Curtea Suprema, care este acuzat de o agresiune sexuala la inceputul anilor '80.
"L-am urmarit. Am fost surprins sa vad cat de vocal este privind faptul ca ii place berea... El nu a spus ca are o relatie perfecta cu alcoolul", a raspuns Trump, intrebat despre acest aspect.
De altfel, in urma cu un an, presedintele american a vorbit deschis despre lupta cu alcoolul a fratelui sau, Fred Trump Jr. Acesta a fost alcoolic, murind in 1981, la varsta de 43 de ani.
"Am avut un frate, Fred. Un tip grozav, cu o personalitate grozava, mult mai buna decat a mea", povestea presedintele SUA la acea vreme. "Dar avea o problema. Avea o problema cu alcoolul... mai mult
Marti, 02 Octombrie 2018, ora 10:40
Gospodariile din UE au cheltuit pe bauturi alcoolice 1,6% din totalul cheltuielilor lor de consum din 2016, ceea ce reprezinta cheltuieli totale de aproape 130 de miliarde de euro, echivalentul a 0,9% din PIB-ul UE sau peste 250 euro pe locuitor, arata datele publicate luni de Eurostat.
Cifrele nu includ bauturi alcoolice platite in restaurante si hoteluri.
In 2016, cheltuielilor anuale ale gospodariilor cu bauturile alcoolice erau in mare masura echivalente cu cheltuielile alocate produselor medicale, echipamente si electrocasnice si usor mai ridicate decat cele pentru protectie sociala sau educatie.
In randul statelor membre ale UE, cel mai ridicat procent alocat bauturilor alcoolice din totalul cheltuielilor de consum s-a inregistrat anul trecut in cele trei state baltice: Estonia (5,6%), Letonia (4,8%) si Lituania (4,2%). Ele sunt urmate de Cehia si Polonia (ambele cu 3,6%), Ungaria si Finlanda (ambele cu 2,9%).
La polul opus, cel mai redus procent era in Spania (0,8%), Italia (0,9%), Austria (1,3%), Portugalia (1,4%) si Germania (1,5%).
Datele pentru Romania nu sunt disponibile.
In perioada 2006 - 2016, procentul alocat bauturilor alcoolice din totalul cheltuielilor de consum s-a mentinut stabil in majoritatea statelor membre ale UE.
In cei zece ani, cel mai semnificativ avans s-a inregistrat in Cipru (de la 1,6% in 2006 la 2 in 2016, sau o crestere de 0,4 puncte procentuale - pp) si Cehia (tot 0,4 pp, de la 3,2% la 3,6%).
In contrast,... mai mult
Luni, 04 Decembrie 2017, ora 14:18
A consuma sau nu alcool? Iata o intrebare ce creeaza numeroase controverse.
Nu ne nastem cu dorinta de a bea alcool, neexistand o necesitate fiziologica in acest sens. Totusi, pentru multi, consumul de alcool reprezinta o activitate sociala agreabila.
Si tot pentru foarte multe persoane, alcoolul este un drog care duce, in timp, la dependenta. Nu poate nega nimeni faptul ca acest consum de alcool a devenit o problema foarte serioasa de sanatate publica; o demonstreaza statisticile.
Citeste Pe doua carari, un tablou al Romaniei consumatoare de alcool
Bauturile alcoolice produse si consumate pe intreg mapamondul se impart in trei categorii: bere, vinuri si tarii (bauturi spirtoase). Voi incerca sa explic aspectele pozitive si negative ale consumului de alcool.
Alcoolul este o sursa de energie pentru organism deoarece furnizeaza 7 kcal/ gram consumat. Bauturile dulci - berea, vinurile dulci, lichiorurile - sunt bogate in carbohidrati si vor avea o valoare energetica mult mai mare.
Consumul moderat de alcool (in special vinul rosu) poate avea un rol protector cand vine vorba despre bolile cardiovasculare, datorita continutului de fenoli si alte substante fitochimice. Resveratrolul poate creste nivelul HDL-colesterolului (colesterolul "bun") si reduce nivelul de oxidare al LDL-colesterolului (colesterolul "rau"), impiedicand depunerea acestuia pe peretele arterelor.
Cand se depaseste limita
Consumul moderat de bauturi alcoolice inseamna 1 portie pe zi... mai mult
Duminica, 11 Iunie 2017, ora 07:03