Pariorii romani cauta mereu pe internet cele mai bune ponturi la pariuri, iar acum pentru ca se apropie EURO 2020, activitatea va fi mai intensa. Gasiti zeci de ponturi daca scrieti pe Google cuvintele cheie: biletul zilei. Sunt site-uri de pariuri cu vechime care pot oferi cote Euro 2020, dar si site-uri care au aparut de un an sau doi si care se ridica la nivelul cerut de pariorii romani. Prea multe optiuni reprezinta un dezavantaj, iar cei care castiga des si au si o statistica care sa demonstreze asta sunt mai greu de gasit.
Orice parior cu vechime poate avea o luna sau chiar trei luni in care sa castige des si sa fie inspirat, dar vine o perioada cand orice ar alege, nu e inspirat si alege meciurile unde apar surprize neplacute pentru pariori. Ar fi bine sa urmariti pariori care isi si argumenteaza pontul, care explica clar de ce a ales victorie sau peste 2.5 goluri in meci. Statistica este importanta intr-un pont, dar ea trebuie completata cu alte informatii clare despre meci: cati jucatori sunt accidentati sau suspendati, cum va fi vremea la ora meciului, pe ce stadion se joaca, cine va fi arbitrul partidei de fotbal.
In urmatoarele randuri o sa va prezentam care sunt cele mai bune ponturi pentru Euro 2020.
Croatia peste 4.5 goluri la acest Turneu Final la cota 1.53
Croatia este o echipa puternica cu jucatori la cele mai importante cluburi de fotbal, de la Real Madrid pana la Inter, campioana Italiei. Croatia are sanse mari de a se califica din grupe,... mai mult
Vineri, 11 Iunie 2021, ora 18:09
Site-ul uefa.com recomanda microbistilor care vor fi prezenti la Bucuresti pentru cele patru meciuri din Campionatul European locuri de vizitat si lucruri "ce trebuie facute" pe perioada sederii, conform news.ro.
Unsprezece orase vor gazdui meciuri in cadrul Euro - Amsterdam, Baku, Bucuresti, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, Sankt Petersburg si Sevilla.
Pentru fiecare, site-ul UEFA a alcatuit o lista de lucruri care "trebuie facute" in timpul sederii.
"Indiferent daca esti un suporter localnic sau in vizita, fie ca este primul EURO la care participi sau ai pierdut sirul, UEFA Festival ofera ceva pentru fiecare". Este vorba despre activitati care nu necesita bilete de acces.
Cat priveste Bucurestiul, suporterii sunt indemnati sa invete "ceva din limba romana". Este precizat ca vorbitorilor de italiana, spaniola si franceza le-ar fi mai usor sa inteleaga si a fost intocmita si un foarte succint ghid de conversatie care cuprinde cateva cuvinte si expresii traduse din engleza: "buna", "noroc", "va rog", "multumesc", "o bere, va rog" si "Bucuresti, te iubesc!" (desi in engleza propozitia este "I love Bucharest").
Este considerat ca romanii au o slabiciune pentru produsele de patiserie si astfel de magazine se intalnesc la tot pasul. "Delectati-va cu niste covrigi sau o Dobrogeana, macar o data pe zi", este indemnul.
Este recomandata si inchirierea unei biciclete, pentru a explora orasul, cu mentiunea de a fi evitate strazile principale.... mai mult
Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 10:17
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat zeci de contracte anul trecut pentru studii de fezabilitate, modernizari de drumuri sau constructii de autostrazi. In topul clasamentului, cu cele mai multe contracte castigate anul trecut sunt firmele familiei omului de afaceri Dorinel Umbrarescu.
Compania de Drumuri si-a inceput anul prin semnarea contractului de 35,1 milioane de lei pentru supervizarea proiectarii si executiei podului de peste Dunare de la Braila, cu asocierea Metroul - Italrom Inginerie Internationala - Sistema Ingegneria - Arex Lider Company.
Apoi, pe 16 ianuarie, a semnat contractul pentru supervizarea executiei variantei de ocolire Timisoara Sud, pentru 6,4 milioane de lei, cu Ventra Project Management - Utiber Kozuti Beruhazo.
Contractele familiei Umbrarescu
Anul trecut, firmele familiei Umbrarescu au fost desemnate de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) castigatoarele a opt contracte, in valoare totala de 5,4 miliarde de lei.
La inceputul lunii septembrie a anului 2020, asocierea familiei Umbrarescu semna cu Compania Nationala de Administare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) contractul de 670 de milioane de lei pentru realizarea celor 31 de kilometri ai tronsonului 3 din Drumul Expres Craiova-Pitesti si cel de 617 kilometri pentru lotul 4. In trei ani, SA&PE Construct, Spedition UMB si Tehnostrade trebuie sa finalizeze lucrarile.
Tot in 2020, aceleasi firme isi... mai mult
Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 22:15
Preturile locuintelor au inregistrat evolutie pozitiva si in ultima luna din 2020, dupa un plus de 1,2% in noiembrie, potrivit Indicelui Imobiliare.ro. Suma medie solicitata pentru un apartament la nivel national s-a majorat cu 1,5% pe parcursul lui decembrie, de la 1.351 la 1.371 de euro pe metru patrat util.
"In ciuda provocarilor ridicate de epidemia de COVID-19, pretentiile vanzatorilor au revenit pe o traiectorie ascendenta in ultima parte a anului trecut, acestea fiind, in momentul de fata, cu 2,2% mai mari comparativ cu inceputul lui 2020. Putem spune ca 2020 a fost un an bun pentru piata imobiliara. Cererea s-a mentinut la nivel ridicat in special in a doua jumatate a anului. Diferente anuale pozitive pot fi observate in toate cele sase centre regionale monitorizate constant de Imobiliare.ro, in fruntea clasamentului scumpirilor situandu-se, si de data aceasta, Cluj-Napoca, in vreme ce Bucurestiul se afla la polul opus", arata Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.
In Bucuresti, preturile locuintelor sunt pre crestere
In cel mai mare oras al tarii, preturile locuintelor au ajuns la o medie de 1.425 de euro pe metru patrat util in decembrie 2020, in crestere cu 1,8% fata de finele lui noiembrie (cand costau 1.400 de euro pe metru patrat).
Comparativ cu inceputul anului trecut, apartamentele din Capitala se situeaza la o diferenta de 0,8% (fata de o valoare de 1.413 euro pe metru patrat util). Tendintele de crestere consemnate pe cele doua... mai mult
Marti, 05 Ianuarie 2021, ora 11:11
In 2020, in Romania, au fost inmatriculate 507.846 autoturisme noi si rulate, cu 16,2% mai putine decat in 2019.
Dintre acestea, 126.351 sunt autoturisme noi (in scadere cu 21,8%), iar 381.495 sunt autoturisme rulate (mai putine cu 14,2%), conform informatiilor publicate luni de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), care citeaza datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Topul primelor cinci marci de autoturisme noi inmatriculate in 2020 este condus de: Dacia (39.939 unitati), Skoda (10.288 unitati), Renault (10.273 unitati), Volkswagen (9.595 unitati) si Ford (7.207 unitati).
Topul primelor cinci marci de autoturisme rulate inmatriculate in 2020 este condus de: Volkswagen (94.950 unitati), BMW (38.558 unitati), Audi (38.193 unitati), Ford (28.613 unitati) si Opel (27.626 unitati).
Din total, numai in luna decembrie au fost inmatriculate 18.326 autovehicule noi (autoturisme si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 18,3% mai multe decat in luna similara din 2019. Dintre acestea, 15.974 au fost autoturisme noi, in crestere cu 16% fata de decembrie 2019.
In functie de marci, in decembrie au fost inmatriculate: 5.362 unitati Dacia, 1.660 unitati Skoda, 1.424 unitati Renault, 1.141 unitati Volkswagen si 1.010 unitati Ford.
la categoria de autoturisme rulate, in decembrie 2020 au fost inmatriculate 34.174 unitati, cu 5% mai putine decat in decembrie 2019.
Citeste si: ...citeste mai... mai mult
Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 19:26
Dolarul a consemnat, joi, 31 decembrie, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala (Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters.
Moneda americana a atins in martie un maxim al ultimilor trei ani, de 102,99, fata de un cos de monede, inainte de a incheia anul la 89,96, in declin cu 6,77% pe ansamblul anului, si cu 12,65% fata de maximul din martie.
Atractivitatea dolarului a scazut ca urmare a imbunatatirii perspectivelor economice, pe fondul inceperii campaniilor de vaccinare, a dobanzilor extrem de scazute si a achizitiilor de obligatiuni ale Fed.
Alti factori care vor afecta atractivitatea dolarului in 2021 sunt asteptarile referitoare la adoptarea unor masuri de stimulare suplimentare de catre autoritatile americane si cresterea deficitului bugetar si al celui de cont curent.
"Ma astept ca dolarul sa se deprecieze in continuare in urmatorii cativa ani, in conditiile in care Fed va mentine dobanzile la zero si bilantul contabil urias", a declarat Kevin Boscher, director pentru investitii la firma de administrare a activelor Ravenscroft.
"Magnitudinea acelor deficite minimizeaza orice alta economie majora", a spus acesta.
Euro a incheiat tranzactiile la 1,2215 dolari pe unitate, in urcare cu... mai mult
Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 09:14
Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, desemnat Bancherul Anului 2020 in Romania, este invitat joi, 17 decembrie, de la ora 12.00, la emisiunea "Dialogurile Ziare.com".
In cadrul emisiunii, bancherul va vorbi despre unele dintre cele mai importante provocari si probleme din domeniul economiei, precum si despre cum a afectat pandemia provocata de noul coronavirus domeniul financiar-bancar.
Printre subiectele care vor fi discutate impreuna cu Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, vor fi:
- amanarea ratelor si pericolele cu care vine aceasta amanare;
- ce afaceri nu sunt atractive pentru banci, in aceasta perioada, pentru a fi finantate,
- ce afaceri ar starni interesul bancherilor in aceasta perioada aflata sub dominatia crizei sanitare, care si-a pus amprenta puternic asupra economiei globale;
- cum va arata, din punct de vedere economic, anul 2021 pentru romani.
Emisiunea "Dialogurile Ziare.com" va putea fi urmarita live joi, 17 decembrie, de la ora 12.00, pe site-ul Ziare.com, pe pagina de Facebook a Ziare.com si pe canalul de YouTube al Ziare.com.
In cadrul emisiunii, CEO-ul Libra Internet Bank, Emil Bituleanu, va raspunde si intrebarilor care vor veni din partea publicului Ziare.com, intrebari adresate pe platformele pe care va fi transmisa emisiunea.
CITESTE SI:
Libra Internet Bank ofera solutia de economisire din mobile banking care le permite clientilor persoane fizice sa retraga bani din depozite, fara pierderea dobanzii... mai mult
Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 09:20
Anul 2020 a fost unul special, in care coronavirusul si toate implicatiile acestuia si-au pus amprenta asupra cautarilor pe care oamenii le-au facut pe Google. Cautarile anului 2020 in Romania reflecta toate aceste schimbari: de la masurile de protectie si restrictiile de circulatie, statul in casa si evolutia situatiei pandemice, pana la educatia online, gatit si munca la distanta.
Topul celor mai populare cautari pe Google in Romania in 2020 este condus de coronavirus si doua platforme de educatie la distanta: Google Classroom si Adservio. Restrictiile de circulatie au generat interes pentru declaratia pe proprie raspundere si formular STS.
Romanii au intrebat pe Google in primul rand "ce este coronavirusul", iar apoi "ce este pandemia" si "ce este starea de urgenta". Pentru a respecta masurile de protectie impotriva COVID-19, cei mai multi romani au cautat pe Google "cum se poarta masca". Au dorit sa afle si "cum se pune masca".
Au vrut sa afle toate detalii despre coronavirus: "cum se manifesta coronavirus" si "cum se transmite coronavirus". Pentru ca multi romani au stat in casa mai mult in 2020, au cautat pe Google "cum se face maiaua", "cum se face drojdia" sau "cum se gateste sparanghelul".
Chiar daca coronavirusul a fost in centrul atentiei, si-au gasit loc intre cautarile romanilor si subiectele de interes major ale anului 2020, precum alegerile din Statele Unite ale Americii sau Black Friday.
Alegerile din SUA au fost in topul celor mai populare... mai mult
Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 10:18
Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica au scazut cu 54,4%, in luna octombrie 2020 au insumat, acestea insumand 493.100, turistii straini reprezentand 5%, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Innoptarile inregistrate in structurile de primire turistica in luna octombrie 2020 au insumat 1,063 milioane, in scadere cu 54,8% fata de cele din luna octombrie 2019.
In ceea ce priveste sosirile turistilor straini in structurile de primire turistica, cea mai mare pondere au detinut-o cei din Europa (85,8% din total turisti straini), iar dintre acestia 74,5% au fost din tarile apartinand Uniunii Europene.
Din numarul total de innoptari, in luna octombrie 2020 innoptarile turistilor romani in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat 94,5%, in timp ce innoptarile turistilor straini au reprezentat 5,5%.
In ceea ce priveste innoptarile turistilor straini in structurile de primire turistica, cea mai mare pondere au detinut-o cei din Europa (83,8% din total turisti straini), iar dintre acestia 73,3% au fost din tarile apartinand Uniunii Europene.
Durata medie a sederii in luna octombrie 2020 a fost de 2,1 zile la turistii romani si de 2,4 zile la turistii straini.
Unde s-au cazat romanii
In ceea ce priveste locurile de cazare preferate de turisti, acestia au ales:
* spatii de cazare pe nave (29,6%),* hoteluri (21,0%),* vile turistice (14,2%),* pensiuni turistice (13,2%),* pensiuni agroturistice... mai mult
Joi, 03 Decembrie 2020, ora 11:28