Radu Beligan isi serbeaza pe scena ziua de nastere

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 16:44
1431 citiri
Radu Beligan isi serbeaza pe scena ziua de nastere
Actorul Radu Beligan

Admiratorii il pot vedea pe Radu Beligan pe scena Teatrului National Bucuresti in "Egoistul" pe 15 decembrie, la doar o zi dupa ce marele actor va implini 95 de ani, se arata intr-un comunicat al institutiei de spectacole remis Agerpes.

"Radu Beligan implineste, pe 14 decembrie, 95 de ani. La o varsta la care cei mai multi dintre noi nici nu indraznesc sa viseze, cel mai mare si mai iubit actor roman regizeaza, conferentiaza, publica, acorda interviuri si, mai ales, joaca. Performanta demna de Cartea Recordurilor!", se arata in comunicatul Nationalului.

Actorul va juca in seara zilei de 15 decembrie, pe scena Salii Studio a Teatrului National Bucuresti, de la ora 19,00, in spectacolul "Egoistul" de Jean Anouilh, al carui indelungat si constant succes la public a fost validat inclusiv prin cele peste 330 de reprezentatii sustinute pana in prezent, cu sala plina.

Dupa incheierea spectacolului, Teatrul National il va omagia, in prezenta publicului, pe Radu Beligan, a carui personalitate unica, opera artistica si longevitate se confunda cu istoria teatrului romanesc. "Va fi o sarbatoare dedicata uneia dintre valorile autentice ale culturii romane, recunoscute si pretuite si peste hotare", anunta reprezentantii teatrului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zi nastere Radu Beligan, #piesa Egoistul, #TNB Radu Beligan , #Teatru