Nu ti-ai facut programul pentru sfarsitul de saptamana? Mergi la un eveniment cultural

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
1370 citiri
Nu ti-ai facut programul pentru sfarsitul de saptamana? Mergi la un eveniment cultural

Micul Paris va invita la o seama de spectacole si evenimente culturale in acest weekend. Pe langa oferta diversa de piese de teatru si spectacole de opera aveti ocazia sa ascultati sesiunea de recitari de poezie eminesciana, realizata de Ion Caramitru.

Iata o serie de recomandari de timp liber ale Business24.ro pentru weekendul acesta.

Sambata, la Opera Nationala din Bucuresti va avea loc spectacolul "Madama Butterfly", in cadrul caruia veti avea ocazia sa-l vedeti pe tenorul mexican Jose Manuel Chu, in rolul lui Pinkerton.

Iubitorilor de teatru le recomandam Comedia norilor, ce se va juca sambata la Teatrul Masca, de la orele 19:00, dar si Voiajul domnului Perrichon, de Eugen Labiche, care a fost pusa in scena la Teatrul Bulandra.

Piesa este o comedie de bulevard in stilul umoristic al lui Eugen Labiche si prezinta istoria unui barbat zgarcit si ursuz care pleaca in expeditia vietii sale in Mont Blanc, impreuna cu familia.

Pentru amatorii de pantomima, Compania Dan Puric va sustine sambata, la orele 19:00, spectacolul de pantomima "Toti cinci", la Sala Rapsodia, de pe Lipscani.

Daca va e dor de un pic de romantism, puteti opta pentru recitalul de poezie "Dor de Eminescu", sustinut de actorul Ion Caramitru si clarinetistul Aurelian Octav Popa.

Recitalul va avea loc sambata la Sala Atelier a Teatrului National I.L. Caragiale, de la orele 20:00.

Cum intregul weekend sta sub semnul lui Eminescu, pe 15 ianuarie sarbatorindu-se ziua poetului national, Centrul National de Arta "Tinerimea Romana" va sustine spectacolul omagial "Inger si demon", in cadrul caruia tinerii artisti va vor reaminti versurile eminesciene.

#recomandari culturale, #teatru weekend, #recital Ion Caramitru, #spectacol pantomima Puric , #Teatru