Targ cu tematica interbelica, la Palatul Sutu

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 16:07
2296 citiri
Targ cu tematica interbelica, la Palatul Sutu

Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) organizeaza sambata si duminica, pentru toti copiii pasionatii de arta interbelica si masini de epoca, targul "Picanterii de Bucuresti".

"Picanterii de Bucuresti" se doreste a fi un loc care sa reinvie atmosfera Capitalei interbelice. Spatiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate pentru adulti si copii, dar si expozitii de fotografie, pictura, design si decoratiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris.

"De la palat nu vor lipsi atelierele de creatie artistica, unde domnisoarele intre trei si 90 de ani si nu numai vor putea realiza palarioare de epoca, podoabe, portrete, tablouri sau desene de epoca. Fetitele de varsta gradinitei, pasionate de jucarii, pot invata cum sa creeze papusi din carpe si hartie la atelierele de reciclare creativa. Pentru cei mici care vor sa picteze sau sa faca diverse colaje, centrul de creativitate Creative Arts va deschide atelierul de carti postale interbelice, unde sambata si duminica, se pot crea asemenea ilustratii", se arata in comunicatul de presa emis de organizatorii acestui eveniment.

De la targ nu vor lipsi vechiculele de epoca, iar parintii vor putea avea amintiri din anii Bucurestiului interbelic printr-o simpla fotografiere a copiilor lor langa masini si motorete din 1935 si respectiv 1940. Intrarea la targul "Picanterii de Bucuresti" este libera.

#targ Palatul Sutu, #targ tematica interbelica Bucuresti, #Palatul Sutu targ interbelic, #targ copii Bucuresti , #Targuri si expozitii