Pe urmele diplomatiei romanesti si ale istoriei Holocaustului in Europa

Luni, 23 Mai 2016, ora 17:12
3276 citiri
Pe urmele diplomatiei romanesti si ale istoriei Holocaustului in Europa

In perioada 4-8 mai 2016, un grup de elevi de la liceul Lauder-Reut si invitatii lor de la liceul A. I. Cuza au efectuat o vizita de studii diplomatice in capitala Germaniei si in cea a Frantei.

Vizitele au coincis cu Yom Hasoah - comemorarea Holocaustului in Israel, respectiv inceputul revoltei din ghetoul din Varsovia, ceea ce a generat celalalt obiectiv al calatoriei: vizitarea monumentelor evreiesti dedicate memoriei Holocaustului din cele doua capitale.

In cele cinci zile ale deplasarii, multumita implicarii si sprijinului Ministerului Afacerilor Externe - alaturi de care Lauder-Reut celebreaza frumoasa aniversare a unui deceniu de parteneriat pentru programul de studii liceale de diplomatie si afaceri internationale - dar si gratie misiunilor diplomatice ale Romaniei de la Berlin si Paris, Reprezentantei Romaniei la UNESCO si Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului (a carei presedintie o detine in prezent Romania), elevii participanti au avut posibilitatea de ...citeste mai departe despre "Pe urmele diplomatiei romanesti si ale istoriei Holocaustului in Europa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lauder Reut vizita Germania, #Lauder Reut vizita Franta, #Lauder Reut Holocaust , #Stiri Arta