Meritam si noi o Prima Doamna a tarii?

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 10:55
975 citiri
Meritam si noi o Prima Doamna a tarii?

Institutia Primei Doamne nu este reglementata in tara noastra, dar asta nu inseamna ca ea nu poate sa existe, macar informal, in baza unui principiu, tot informal si el, dar invocat adesea: "tot ce nu este interzis este permis".

De altfel, la scurt timp dupa prezidentialele din iarna trecuta, Carmen Iohannis a lasat de inteles ca nu nutreste ambitii de niciun fel, fiind dedicata profesiei sale didactice.

Presedintele a explicat si el pe acest subiect ca prezenta primei doamne in viata publica este necesara, dar nu trebuie "institutionalizata". Dansa se poate ocupa cu activitati filantropice, umanitare, culturale si nu numai. Este o practica obisnuita in multe tari democratice.

Dupa un oarecare timp, cuplul prezidential a inceput sa apara la intalnirile de inalt nivel. Opinia publica n-a reactionat imediat, cel putin la nivelul strazii, dar unele televiziuni n-au ratat momentul sa taie firul in patru, pornind de la o meschina numaratoare si evaluare a rochiilor, pantofilor, ...citeste mai departe despre "Meritam si noi o Prima Doamna a tarii?" pe Ziare.com

#Prima Doamna Romania, #documentar doamne Romania , #Stiri Arta