Gala Art Out - Excelenta in industrii creative. Arta si cultura la superlativ

Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 22:39
3020 citiri
Gala Art Out - Excelenta in industrii creative. Arta si cultura la superlativ

Pe 8 aprilie 2017, Gala Art Out isi va deschide portile in cadrul amfiteatrului Aula Magna din Universitatea Bucuresti.

Gala Art Out propune pentru cea de-a patra editie un program unic si elegant, cu momente artistice de exceptie si cu decernarea premiilor Art Out in industrii creative.

La eveniment sunt invitati sa participe toti sustinatorii artei si culturii, deoarece, intr-un decor incantator sunt evidentiate rezultate deosebite inscrise in directia dezvoltarii si promovarii artelor contemporane, printr-un program de exceptie.

Evenimentul va fi prezentat de Georgiana Danila, scriitoare si actrita foarte promitatoare, cu roluri remarcabile pe scena Teatrului de Arta din Bucuresti.

Programul serii va incepe printr-un performance realizat de Light Quartet, in colaborare cu Daniela Balan, artist vizual. Pe ritmuri de tango, publicul va fi introdus intr-o atmosfera specifica povestilor de alta data.

Seara va continua cu un moment muzical sustinut de cvartetul ce are in componenta pe Elena Albu - vioara I; Ana Limban - vioara a II-a; Rebeca Tanasie - viola; Camelia Iancu - violoncel.

Bianca Badea, multipla campioana nationala si internationala la balet, va sustine un moment artistic de exceptie. Programul va continua pe ritmurile Ansamblului Romanasul, unul din cele mai vechi ansambluri din Bucuresti cu numeroase participari pe scena celor mai importante institutii culturale din tara si din strainatate.

Publicul va fi introdus intr-o atmosfera boema si efervescenta, prin prezentarea de moda care va avea loc, aducand intr-o lumina noua tinutele renumitului designer Denis-Alexandru Predescu si a grupului IE Clothing format din Emilia Tudoran si Iulia Ghenea, designeri experimentati romani.

Evenimentul va continua in note muzicale, in interpretarea tinerei Bianca Popa, tanara foarte talentata, prezenta remarcabila la numeroase concursuri de muzica din tara. Si cum dansul si muzica suns strans legate, publicul se va bucura si de momente de vals sustinute de Balet Academic Svetlana, scoala de dans cu rezultate marcante pe plan national si international.

Seara se va incheia cu momente de suspans - decernarea premiilor in industrii creative marca Art Out si anuntarea castigatorilor tombolei serii.

In cadrul Galei se vor decerna premii personalitatilor marcante din scena culturala romaneasca. Vom recunoaste meritele deosebite din anul 2016 in diverse domenii: muzica, arte plastice, arte decorative, fotografie, arhitectura, arte performative, artele spectacolului, ambasador cultural roman, eveniment artistic si inovatie in arta si cultura.

Publicul va putea vizita si expozitia amenajata cu ocazia Galei, ce reuneste lucrari de grafica, pictura si fotografie ale artistelor Oana Matra, Laura Lucia Mihalca, Mariana Nedelcu, Patricia Savu, Cristina Tudose, Oana Unciuleanu si piese vestimentare semnate Thais & Stroe.

Echipa Art Out aduce multumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea evenimentului.

Sustinatori: Avon, 3D Store, Cofetaria Alice, Ellen - atelier creatie handmade, Fundatia Calea Victoriei, INCODART.

Parteneri media: Agerpress, Business24, Comunicate de afaceri, E-cultura.info, Focus Interactive, Manager.ro, Misiunea Casa, Romania Pozitiva, Senso TV.

Asociatia ART OUT este o organizatie non-profit, non-guvernamentala si independenta, creata cu scopul promovarii culturii si artei.

Actiunile asociatiei vizeaza sectoarele formativ-educational, social, cultural-stiintific, artistic, sportiv si de tineret.

Pentru indeplinirea acestora, organizatia isi propune: sustinerea procesului de creatie si interpretare artistica; organizarea de evenimente cultural-artistice, stiintifice, educationale si recreative; acordarea de premii, burse, alte forme de sprijin pentru programe de studii si documentare in tara sau in strainatate; realizarea, editarea, publicarea si difuzarea de carti, publicatii periodice, materiale multimedia, programe informatice si alte materiale informative; participarea, colaborarea si organizarea de programe locale, nationale si internationale cu si pentru tineri.

Site-ul evenimentului: www.gala.artout.ro.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro si online aici: www.iabilet.ro/site/event/28133.

Pagina de facebook a Galei: www.facebook.com/galaartout

Contact si mai multe detalii: asociatie@artout.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gala Art Out 2017 , #Stiri Arta