'Epic Movie' pe primul loc in boxoffice-ul nord-american

Marti, 30 Ianuarie 2007, ora 11:03
727 citiri

Comedia "Epic Movie" a debutat pe primul loc in boxoffice-ul nord american la finalul saptamanii trecute cu incasari de peste 19 milioane de dolari, informeaza Associated Press receptionata de Rompres.


"Epic Movie" care parodiaza o sumedenie de hituri cinematografice, cateva showuri de la MTV si (mai ales) pe Paris Hilton, a obtinut incasari totale de 19,2 milioane de dolari in cele trei zile de la lansare. ''Atunci cand incasarile din primul weekend de la lansare acopera costurile de productie, inseamna ca filmul are foarte mult succes'' a comentat Bert Livingston, director al departamentului de distributie cinematografica a studiourilor 20th Century Fox despre acest film realizat la studiourile Regency Productions.

''Se pare ca adolescentii si tinerii nu se mai pot satura de acest gen de parodii care au devenit un fel de reteta de facut bani'', a comentat si Paul Dergarabedian, presedintele asociatiei Media By Numbers care analizeaza boxoffice-ul nord-american.

Pe locul doi cu incasari de 14,3 milioane s-a plasat de asemenea o noua lansare, filmul "Smokin' Aces" al studiourilor Universal Pictures, o comedie neagra despre mai multi asasini platiti care se intalnesc la Lake Tahoe in incercarea de a-l ucide pe magicianul Buddy "Aces" pe capul caruia a fost pus un premiu de 1 milion de dolari.

Pe locul trei s-a plasat "Night at the Museum", comedia studiourilor 20th Century Fox cu incasari de 9,5 milioane de dolari. In cele sase saptamani de la lansare acest film a reusit incasari de 217 milioane de dolari.

Filmul ''Catch and Release'' al studiourilor Sony cu Jennifer Garner s-a plasat pe locul patru cu incasari de 8 milioane de dolari, iar "Stomp the Yard", film realizat in colaborare de studiourile Sony si Screen Gems s-a plasat pe locul cinci cu 7,8 milioane de dolari din incasari.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)