Descoperiri din vremuri biblice, care ar putea schimba istoria Ierusalimului

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 16:02
1293 citiri
Descoperiri din vremuri biblice, care ar putea schimba istoria Ierusalimului
Foto: Discovery News

Un arheolog israelian a descoperit mai multe obiecte din perioada celui de-Al Doilea Templu, ce ar putea schimba istoria Ierusalimului.

In prezent, se crede ca Zidul Plangerii a facut parte din proiectul de extindere al Templului Muntelui de pe vremea regelui Irod, dar noile descoperiri ar demonstra ca acesta ar fi fost ridicat cateva generatii mai tarziu.

A fost descoperita o dalta a unui zidar, veche de aproximativ 2.000 de ani, care ar fi fost folosita la constructia Zidului de Vest al Ierusalimului. S-au mai gasit si alte obiecte care includ o sabie romana, vase de gatit, un clopot de aur, monede si un sigiliu, potrivit Discovery News.

Arheologul Eli Shukron care lucreaza pentru Autoritatea pentru Antichitati din Israel a gasit dalta, vara trecuta, in timpul unor sapaturi din apropierea unui tunel de langa Zidul de Vest.

Este adevarata povestea Arcei lui Noe din Biblie? Raspunsuri stiintifice uimitoare

Masiva structura cunoscuta si sub numele de Zidul Plangerii este ...citeste mai departe despre "Descoperiri din vremuri biblice, care ar putea schimba istoria Ierusalimului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#descoperiri arheologice vremuri biblice, #descoperiri Al Doilea Templu, #descoperiri Zidul Vest Ierusalim, #Doilea Templu regele Irod , #Stiri Arta