Ce vor face proprietarii Cuminteniei Pamantului daca Guvernul nu o cumpara pana la 20 decembrie

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 14:11
2024 citiri
Ce vor face proprietarii Cuminteniei Pamantului daca Guvernul nu o cumpara pana la 20 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Statul roman trebuie sa semneze contractul pentru cumpararea sculpturii "Cumintenia Pamantului" pana la 20 decembrie, potrivit unei intelegeri dintre Guvern si proprietari.

In cazul in care acest lucru nu se va intampla, cei ce detin sculptura nu vor fi de acord cu o noua amanare a termenului de achizitie, a declarat pentru Ziare.com Bogdan Grabowski, avocatul mostenitorilor operei "Cumintenia Pamantului".

Au insa alte variante, dar momentan nu au decis la care din ele vor apela, a spus Grabowski.

"Sunt mai multe variante. Fiecare parte isi vede de treburile ei, isi strang mana. O alta varianta ar fi sa se amane din nou, dar cu aceasta varianta proprietarii nu sunt de acord, pentru ca procedura de preemtiune a inceput in 2014. Daca proprietarii sunt de acord de fiecare data cu amanarea ei, sunt legati de maini si de picioare, nu pot discuta si cu alte persoane, nu pot sa vanda altcuiva", a precizat Bogdan Grabowski pentru Ziare.com.

Totodata, spune el, proprietarii ar putea ...citeste mai departe despre "Ce vor face proprietarii Cuminteniei Pamantului daca Guvernul nu o cumpara pana la 20 decembrie" pe Ziare.com

#Cumintenia Pamantului bani, #Cumintenia Pamantului proprietari , #Stiri Arta