Campanie pro bono pentru "Cumintenia Pamantului": Felix Tataru si Leo Burnett se ofera

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 17:53
1939 citiri
Campanie pro bono pentru "Cumintenia Pamantului": Felix Tataru si Leo Burnett se ofera
Foto: Facebook/Ministrul Culturii

Felix Tataru, directorul GMP Group, a declarat ca agentia pe care o conduce va participa la selectia pe care o organizeaza Ministerul Culturii, pentru a derula, pro bono, campania de comunicare pentru sculptura lui Brancusi, "Cumintenia Pamantului".

Tatari a dezvaluit totodata numele unei alte agentii care se va inscrie in selectie, Leo Burnett.

"Pana una alta, este un context in care Guvernul si-a aratat limita, cat poate sa dea. Ce ar fi trebuit sa zica? 'Dintre cele cinci milioane pe care noi le avem taiem 100.000 de euro ca sa platim o agentie sa ne faca o campanie'?", a argumentat pentru News.ro Felix Tataru, director al agentiei GMP Group, fost presedinte al IAA.

"Campania va avea succes, pentru ca este vorba dspre Brancusi. Eu cred ca romanii care isi pot permite, si romanii in general, oricum, sunt sensibili la valorile noastre nationale si pentru ca cred ca Romania este intr-un moment in care afirmarea nationala e importanta. Avem si noi cateva valori, nu prea multe, ...citeste mai departe despre "Campanie pro bono pentru "Cumintenia Pamantului": Felix Tataru si Leo Burnett se ofera" pe Ziare.com

#firme publicitate Cumintenia pamantului, #publicitate pro bono Cumintenia Pamantului , #Stiri Arta