Bucurestiul a trecut de la gri insipid la papagal kitsch - ce-i de facut?

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 15:03
1276 citiri
Bucurestiul a trecut de la gri insipid la papagal kitsch - ce-i de facut?

Tie iti plac culorile in care a fost vopsit blocul tau? Arhitectilor nu. Ei trag un semnal de alarma spunand ca Bucurestiul, si asa haotic, va arata groaznic daca primariile continua sa picteze cladirile reabilitate in toate nuantele, care mai de care mai stridente, fara sa respecte nicio regula.

Arhitectul Amalia Nastase a discutat cu Ziare.com despre aspectul din ce in ce mai "colorat" al Capitalei, precizand ca nu este un lucru bun ce se intampla si ca ar fi trebuit sa existe o regula de baza, "care sa duca la o sistematizare corecta a orasului".

"Parerea mea este ca ce se intampla in Bucuresti nu e un lucru bun. Si calitatea lasa de dorit, pentru ca dupa un an de zile se degradeaza, iar imaginea devine mult mai kitschoasa decat era inainte. De la blocurile gri, am ajuns acum la ceva kitschos. Nu era de preferat sa fie lasate asa, ci sa se gaseasca o solutie de reabilitare, dar sa existe uniformitate.

In plus, materialele care se folosesc sunt periculoase in caz de foc si ...citeste mai departe despre "Bucurestiul a trecut de la gri insipid la papagal kitsch - ce-i de facut? (Galerie foto)" pe Ziare.com

#blocuri reabilitate Bucuresti, #blocuri colorate Bucuresti, #culori blocuri Bucuresti, #aspect Bucuresti , #Stiri Arta