Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Autorizatii prin Internet

Autorizatii prin Internet

Pana la sfarsitul lunii iunie au fost distribuite, prin sistemul electronic de atribuire a autorizatiilor de transport rutier international de marfa, 204.809 autorizatii, informeaza un comunicat al MCTI.Potrivit MCTI, in primul trimestru al anului 2004 au fost distribuite peste 100.000 de autorizatii, cel mai mare numar de autorizatii fiind alocat in februarie (44.752).

Pentru luna iunie au fost distribuite 30.698 de autorizatii, in conditiile in care 1880 de transportatori au certificat digital si pot utiliza sistemul electronic.

In primele sase luni ale acestui an, in topul celor mai cautate destinatii s-au mentinut Germania si Italia, urmate, in luna ianuarie, de Franta, locul acesteia din urma fiind luat de Olanda, in februarie si martie, si respectiv Ungaria in ultimele trei luni.

"www.autorizatiiauto.ro" simplifica si accelereaza procesul de obtinere a autorizatiilor de transport, iar prin transparenta limiteaza posibilitatile de aparitie a coruptiei, precizeaza MCTI.

Sursa: Ziua

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 892 ori