Ai donat bani pentru Cumintenia Pamantului? Iata cand ii vei primi inapoi

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 15:53
2900 citiri
Ai donat bani pentru Cumintenia Pamantului? Iata cand ii vei primi inapoi
Foto: Arhiva/Ziare.com

Guvernul a decis joi ca banii pentru "Cumintenia Pamantului" sa fie returnati integral pana la 31 decembrie 2017, a anuntat purtatorul de Guvant, Liviu Iolu.

"Sumele donate vor putea fi restituite integral donatorilor pana pe 31 decembrie 2017. Guvernul a stabilit mecanismele de restituire a donatiilor. Pana acum au participat aproximativ 100.000 de donatori, suma totala donata fiind de 1,273 milioane de euro", a declarat Liviu Iolu.

Hotararea adoptata de Guvern stabileste conditiile, etapele si termenele pentru procedura de restituire a donatiilor, precum si modelul cererii de restituire. De asemenea, reglementeaza modalitatea de suportare a comisioanelor, precum si a diferentelor de curs valutar aferente restituirii donatiilor, care vor fi suportate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerul Culturii.

Sumele colectate in lei vor fi restituite pe baza de ordin de plata din contul de disponibilitati deschis de Ministerul Culturii la Trezoreria Statului si/sau din conturile ...citeste mai departe despre "Ai donat bani pentru Cumintenia Pamantului? Iata cand ii vei primi inapoi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restituire bani donati Cumintenia pamantului, #bani Cumintenia Pamantului, #cum primesti bani Cumintenia pamantului , #Stiri Arta