Un flashmob muzical pe Aeroportul Henri Coanda face furori pe YouTube

Vineri, 29 Martie 2013, ora 15:52
2413 citiri
Un flashmob muzical pe Aeroportul Henri Coanda face furori pe YouTube
Muzicienii erau deghizati in piloti, controlori de trafic sau pasageri

Un flashmob sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni a starnit valuri de emotie si admiratie printre pasagerii aflati in sala de asteptare.

Concertul neconventional, sustinut cu ocazia implinirii a trei ani de existenta a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, nu a fost anuntat public, iar pentru savoarea surprizei, echipele de paza s-au prefacut alertate de cei 40 de muzicieni deghizati in piloti, insotitori de bord, controlori de trafic sau pasageri, care s-au strans in cerc si au inceput sa cante la instrumetele muzicale.

In februarie, atunci cand a avut loc evenimentul, cateva imagini video au fost postate pe site-ul Euronews, la categoria "No Comment". Filmul integral poate fi urmarit, de cateva zile, pe pagina oficiala de YouTube a Bucharest Symphony Orchestra.

A fost vizualizat deja de peste 70.000 de oameni, impresionati de prestatia muzicienilor si de sensibilitatea momentului. "Mi-ati umplut sufletul de lacimi si bucurie. Va multumesc din suflet! Asta este Romania mea!", a comentat un utilizator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#flashmob Otopeni, #flashmob Otopeni Euronews, #Orchestra Simfonica Bucuresti , #Muzica