Topul celor mai populare artiste din lume

Luni, 10 Martie 2014, ora 09:47
1376 citiri
Topul celor mai populare artiste din lume

Rihanna, Katy Perry si Lana Del Rey, ocupa sunt cele mai populare artiste din lume intr-un clasament fiind realizat pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii (8 martie) de platforma de muzica online Spotify

Astfel, in topul celor mai populare artiste din lume realizat de platforma Spotify au fost incluse, in ordine, Rihanna, Katy Perry, Lana Del Rey, Beyonce, Pink, Lady Gaga, Taylor Swift, Ellie Goulding, Florence + The Machine si Miley Cyrus, informeaza NUMELE SURSEI bbc.co.uk, conform Mediafax.

De asemenea, platforma Spotify a confirmat ca Rihanna este cea mai populara artista in Marea Britanie, pozitiile urmatoare fiind ocupate de Beyonce, respectiv Katy Perry.

Rihanna pregateste un album conceptual, inspirat de filmul de animatie "Home"

Cantareata Rihanna, care nu a mai lansat niciun material discografic din 2012, pregateste un album conceptual, inspirat de filmul de animatie "Home", in care solista asigura vocea unui personaj, adolescenta Gratuity "Tip" Tucci.

Anuntul potrivit caruia Rihanna va interpreta cantece noi in acest film de animatie, produs de studiourile DreamWorks Animation, a fost facut de Jeffrey Katzenberg, directorul executiv al companiei.

Filmul va fi lansat in noiembrie si urmareste peripetiile unui grup de extraterestri care se ascund pe Pamant pentru a scapa de inamicii lor. Filmul 3D are la baza cartea pentru copii "The True Meaning Of Smekday", scrisa de Adam Rex si aparuta in 2007. Alaturi de Rihanna, vocile celorlalte personaje principale sunt asigurate de Jim Parsons, Jennifer Lopez si Steve Martin.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat in 2012

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat in 2012, an in care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La inceputul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul in pregatire al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira".

De asemenea, Rihanna va porni, in august, intr-un mini-turneu in Statele Unite, impreuna cu Eminem, pentru a sustine o serie de concerte in New York, Los Angeles si Detroit.

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009, iar in 2011 a scos pe piata "Talk That Talk". Albumele sale s-au vandut in peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sapte premii Grammy.

#Rihanna top, #top artisti, #top popularitate , #Muzica