Steve Vai va sustine in toamna un nou concert in Romania

Joi, 28 Iunie 2012, ora 20:20
1366 citiri
Steve Vai va sustine in toamna un nou concert in Romania

Steve Vai, unul dintre cei mai talentati chitaristi ai lumii, revine pe 1 noiembrie la Bucuresti in cadrul unui spectacol special ce se va desfasura pe scena Salii Palatului.

Evenimentul, organizat de Emagic, face parte din turneul "The Story of Light" si promoveaza cel mai recent material discografic al artistului.

Chitarist, compozitor, solist si producator, Steve Vai a inceput sa ia lectii de chitara la varsta de 12 ani de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa. Trei decenii mai tarziu, dupa 15 milioane de albume vandute in intreaga lume, Vai a scris o pagina importanta ce va ramane in istoria industriei muzicale internationale. Chitaristul a reusit sa revolutioneze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artisti care au folosit chitara cu sapte corzi, punandu-si totodata semnatura si pe seria de modele JEM, concepute alaturi de brand-ul japonez Ibanez.

Talentul lui Stave Vai a fost recunoscut printr-o serie de premii importante, ce include si trei trofee Grammy. Recent, TEC Foundation i-a acordat prestigiosul premiu Les Paul, distinctie creata in 1991 pentru a-i rasplati pe cei care exceleaza in aplicatia creativa a tehnologiei.

Intreaga discografie semnata Steve Vai include peste 60 de albume, printre care un numar impresionant de materiale inregistrate alaturi de Frank Zappa, dar si colaborari cu David Lee Roth (Van Halen) si Whitesnake.

Cel mai nou material semnat Steve Vai, "The Story of Light", a fost lansat in 2012 si este cel de-al 16 album solo al artistului.

Biletele pentru concertul Steve Vai vor fi disponibile incepand de miercuri, 4 iulie, la mai multe categorii de pret si pot fi achizitionate mai intai online, de pe site-ul www.myticket.ro, ulterior acestea urmand a fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.

#Steve Vai concert Romania, #Steve Vai Bucuresti, #concert Steve Vai 2012, #Steve Vai Romania 2012 , #Muzica