Show spectaculos la Super Bowl 2014. Citeste primele impresii

Luni, 03 Februarie 2014, ora 14:34
1182 citiri
Show spectaculos la Super Bowl 2014. Citeste primele impresii

Cantaretul Bruno Mars a electrizat publicul care a urmarit duminica seara finala campionatului de fotbal american, in apropiere de New York, cu un show spectaculos si plin de energie, sustinut in pauza galei Super Bowl 2014, in timpul caruia a impartit scena cu trupa Red Hot Chili Peppers.

Alegerea cantaretului Bruno Mars, un star de data recenta - primul sau album a fost lansat in octombrie 2010, iar al doilea, in decembrie 2012 - pentru un astfel de show, dupa ce anul trecut vedeta invitata sa cante la Super Bowl a fost Beyonce, generase destul de multe indoieli in randul publicului si criticilor muzicali.

Insa Bruno Mars, care este cantaret, textier si compozitor, in varsta de 28 de ani si nascut in Hawaii, cu o alura ce pare o combinatie intre Elvis Presley si Michael Jackson, a reusit sa ii convinga chiar si pe cei mai sceptici dintre cei 82.000 de spectatori, cantand si dansand pe scena ca un ghem de energie, intr-un potop de lumini si focuri de artificii.

Bruno Mars a fost acompaniat de Red Hot Chili Peppers

Dupa un cor de copii si un solo la tobe sustinut de fratele sau, Eric Hernandez, Brunos Mars, al carui nume real este Peter Gene Hernandez, a interpretat piesa sa "Lock Out of Heaven", alaturi de trupa lui de dansatori si de muzicieni, cu totii purtand veste din lame auriu. Cantecul "Treasure" i-a oferit ocazia de a executa un dans sincronizat memorabil.

Bruno Mars a fost apoi acompaniat pe scena de celebra trupa rock Red Hot Chili Peppers. Alaturi de Anthony Keidis si Flea, care au renuntat la camasi, desi afara erau doar 7 grade Celsius, Bruno Mars a interpretat o piesa de succes a trupei americane, "Give it Away".

#super bowl, #fotbal american, #bruno mars , #Muzica