Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

S-a lansat aplicatia Festivalului "George Enescu" pentru Android

S-a lansat aplicatia Festivalului "George Enescu" pentru Android
Organizatorii Festivalului "George Enescu" au lansat aplicatia dedicata pentru Android, initiativa care face parte din strategia de comunicare a editiei 2013 a Festivalului, mizand pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul in timp real, ieftin si eficient la informatiile si la concerte.

Aplicatia "George Enescu Festival" este gratuita pentru telefoane Smart si este disponibila incepand din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android. Aceasta a fost gandita pentru a-i ajuta pe cei care iubesc Festivalul Enescu sa se descurce printre cele peste 150 de concerte ale Festivalului si zecile de proiecte din cadrul Bucurestiului Creativ.

Astfel, publicul poate fi conectat la toate informatiile despre Festival si evenimentele din cadrul sau, chiar si daca apar modificari de ultima ora. Aplicatia se sincronizeaza imediat cu site-ul atunci cand telefonul mobil este conectat la Internet si isi actualizeaza continutul.

Aplicatia poate fi accesata la http://festivalenescu.ro/app.

Sectiunile principale ale aplicatiei sunt:

News: Stirile in limba romana sunt preluate atat din site cat si de pe Facebook-ul oficial al Festivalului.

Programme: Ofera accesul la programul actualizat al concertelor din cadrul Festivalului. Aplicatia detecteaza automat ziua curenta si arata ultilizatorului programul aferent.

Venues: Prezinta lista tuturor locatiilor si salilor de concert cu informatii despre acestea, precum si localizarea lor pe harta si indicarea locului in care se afla ultilizatorul.

Series: Descrierea seriilor de concerte.

Creative Bucharest: Dezvaluie utilizatorului harta evenimentelor din cadrul Bucrestiului Creativ precum si informatii despre fiecare proiect.

Audio streaming: Utilizatorul poate asculta live peste 90% dintre concertele Festivalului Enescu direct de pe telefonul mobil prin amabilitatea Radio Romania Muzical.

Aplicatia a fost dezvoltata de echipa Read Forward, http://readfwd.com, iar partenerul tehnologic care a sustinut acest proiect este LG Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 918 ori