Leonard Cohen sustine un nou concert la Bucuresti, in septembrie

Joi, 31 Mai 2012, ora 18:12
1297 citiri
Leonard Cohen sustine un nou concert la Bucuresti, in septembrie

Muzicianul canadian Leonard Cohen revine la Bucuresti, pe data de 22 septembrie, pentru a sustine un concert in Piata Constitutiei, in cadrul turneului de promovare a celui de-al doisprezecelea album de studio al sau, "Old Ideas".

Dupa un lung periplu pe toate meridianele globului, in perioada 2008 - 2010, dupa seri de spectacole in care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriti definitiv de muzica sa, albumul "Old Ideas" aduce "zece cantece noi, pe care nimeni nu le stie, dar toti le vor pretui", piese care fac sa explodeze inima si zguduie trupul, darama barierele intregii lumi, cum numai muzicianul canadian poate sa o faca.

"Old Ideas Tour 2012" pune fata in fata cantecele de pe noul album si majoritatea pieselor care l-au transformat in legenda pe poetul-cantaret.

Odata cu lansarea albumului "Old Ideas", Leonard Cohen a primit un cadou neasteptat din partea intregului mapamond: inca din prima saptamana de aparitia pe piata, materialul discografic s-a clasat pe primul loc in topurile din intreaga lume. Este o premiera chiar si pentru un artist atat de iubit cum este Leonard Cohen.

#Leonard Cohen concert Bucuresti, #Leonard Cohen Piata Constitutiei, #Leonard Cohen concert septembrie , #Muzica